Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טכני, סטרטר, דוקטור!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.

הסטרטר נתקע.

יש הכל תקין עד הריליי.

הסטרטר תקוע.

הכנסה להילוך ודחיפת האופנוע מובילה לשחרורו ואז הוא מניע בלי בעיה....

שווה להתחיל להתעסק עם זה?

האם החלפת פחמים תעזור (דבר שהמלצת(ם)) בעבר אך מפאת עצלנות עדיין לא בוצע?

"Confutatis maledictis

Flammis acribus addictis,

Voca me cum benedictis"

פורסם
אז ככה.

הסטרטר נתקע.

יש הכל תקין עד הריליי.

הסטרטר תקוע.

לא יודע אם אותו הדבר..אבל שלי היתה בעיה דומה בGS (ממזמן)...כמה מכות עם מברג על הסטרטר פתרו את הבעיה....פשוט היה שם ליכלוך.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
אז ככה.

הסטרטר נתקע.

יש הכל תקין עד הריליי.

הסטרטר תקוע.

לא יודע אם אותו הדבר..אבל שלי היתה בעיה דומה בGS (ממזמן)...כמה מכות עם מברג על הסטרטר פתרו את הבעיה....פשוט היה שם ליכלוך.

אז זהו שמדובר באופנוע יקר ולא באיזה GS (יסלחו לי בעלי הGS כן?)...אני לא סתם אתן כמה מכות על הסטרטר ובסוף אתקע בבר בהר

"Confutatis maledictis

Voca me cum benedictis"

פורסם

זה הפיתרון גם במכוניות יקרות (מאוד), אם הסטרטר תפוס, זה יכול לשחרר אותו ולחסוך לך שעות פרוק והרכבה יקרות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אז ככה.

הסטרטר נתקע.

יש הכל תקין עד הריליי.

הסטרטר תקוע.

אז זהו שמדובר באופנוע יקר ולא באיזה GS (יסלחו לי בעלי הGS כן?)...אני לא סתם אתן כמה מכות על הסטרטר ובסוף אתקע בבר בהר

אתה רוצה שאני יתן לו מכות? :lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
זה הפיתרון גם במכוניות יקרות (מאוד), אם הסטרטר תפוס, זה יכול לשחרר אותו ולחסוך לך שעות פרוק והרכבה יקרות...

גילי

הכל טוב ויפה כשזה חד פעמי.... מה עושים כשזה חוזר על עצמו?

"Confutatis maledictis

Voca me cum benedictis"

פורסם
אז ככה.

הסטרטר נתקע.

יש הכל תקין עד הריליי.

הסטרטר תקוע.

אתה רוצה שאני יתן לו מכות? :lol:

את הסטיות שלך תשמור לבית טוב? :-)

"Confutatis maledictis

Voca me cum benedictis"

פורסם

גילי

אם זו אכן הבעיה וזה הפיתרון, תתחיל לנסוע עם פטיש... זה גם עוזר בקטע של חילוקי דעות עם נהגי "הפחיות"...

סתם...

אם זו הבעיה אתה יכול לפרק את הסטרטר ולנסות לתקן לבד (בדרך כלל ניקוי בלחץ אוויר ושימון עדין של הציר הרוחבי עוזר), או ללכת לבעל מיקצוע (שהוא יפרק או אתה) ולתקן, ככה לפחות תדע מה הבעיה ושהוא לא יכול "לעבוד עליך" (תשמע, הלך הסטרטר, וזה דפק את כל השסתומים, אם היית תופס את זה בזמן לא היה "הולך" מנוע, אז החלפתי לך, 4000 ש"ח בבקשה :twisted: )...

באוטו שלי שיפצתי סטרטר גם ביגלל "בנדיקס" תפוס, עלה לי 100 ש"ח לא כולל פרוק (את זה אני עשיתי), אבל אצלי נישרף הסליל.

תנסה ותחזור אלינו עם התוצאות...

אגב, איזה "כלי" מדובר? האם הוא עדיין באחריות (אולי לא כדאי ביכלל להתעסק לבד)?

גילי

פורסם

גילי

אם זו אכן הבעיה וזה הפיתקון תתחיל לנסוע עם פטיש... זה גם עוזר בקטע של חילוקי דעות עם נהגי "הפחיות"...

סתם...

אם זו הבעיה אתה יכול לפרק את הסטרטר ולנסות לתקן לבד (בדרך כלל ניקוי בלחץ אוויר ושימון עדין של הציר הרוחבי עוזר), או ללכת לבעל מיקצוע (שהוא יפרק או אתה) ולתקן, ככה לפחות תדע מה הבעיה ושהוא לא יכול "לעבוד עליך"...

באוטו שלי שיפצתי סטרטר גם ביגלל "בנדיקס" תפוס, עלה לי 100 ש"ח לא כולל פרוק (את זה אני עשיתי), אבל אצלי נישרף הסליל.

תנסה ותחזור אלינו עם התוצאות...

אגב, איזה "כלי" מדובר? האם הוא עדיין באחריות (אולי לא כדאי ביכלל להתעסק לבד)?

גילי

קודם כל תודה.

מדובר בTL1000

אחריות? רק על השלדה (והמבין יבין) :D

אז אתה אומר לפרק, לנקות, לגרז ולהחזיק אצבעות? טוב, אני אעשה היום ונראה מה קורה עם זה.

שוב, תודה

"Confutatis maledictis

Voca me cum benedictis"

פורסם

אתה יכול לצלם את זה?

תשים לב שאתה מפרק את הסטרטר, צריך לנתק את המצבר!

תנסה לזכור לאן מיתחבר כל חוט, אני לא סימנתי את שלי וכמעט שרפתי את האוטו שלי (היו כמה נקודות חיבור, יש את החוט הראשי, שאיתו אי אפשר לטעות, ויש עוד חוט, אותו היה אפשר לחבר ב2 נקודות, ורק אחת היא ה"מוצלחת")...

כמו כן, לא לשים יותר מידי גריז, ולשים גריז "גרפיט" עמיד בחום. שלא ינזל ברגע שהסטרטר מיתחמם...

בהצלחה!

גילי

פורסם
אתה יכול לצלם את זה?

תנסה לזכור לאן מיתחבר כל חוט, אני לא סימנתי את שלי וכמעט שרפתי את האוטו שלי (היו כמה נקודות חיבור, יש את החוט הראשי, שאיתו אי אפשר לטעות, ויש עוד חוט, אותו היה אפשר לחבר ב2 נקודות, ורק אחת היא ה"מוצלחת")...

כמו כן, לא לשים יותר מידי גריז, ולשים גריז "גרפיט" עמיד בחום. שלא ינזל ברגע שהסטרטר מיתחמם...

בהצלחה!

גילי

יש את כל הספרים ומיקרופיש המקוריים של האופנוע. זה ימנע תקלות של ברגים ספייר שנשארים בסוף. :roll:8)

כ"כ זה מוזרק מנוהל מחשב ככה שכל פעולה שאני עושה אני מנתק את המצבר (אין לי כסף למחשב חדש...)

לגבי הגריז, יש לי גריז מוליקוט תעופתי...נראה לי שזה יתפוס.

"Confutatis maledictis

Voca me cum benedictis"

פורסם
אתה יכול לצלם את זה?

בהצלחה!

גילי

יש את כל הספרים ומיקרופיש המקוריים של האופנוע. זה ימנע תקלות של ברגים ספייר שנשארים בסוף. :roll:8)

כ"כ זה מוזרק מנוהל מחשב ככה שכל פעולה שאני עושה אני מנתק את המצבר (אין לי כסף למחשב חדש...)

יפה...

כשאתה מפרק את הסטרטר תראה שהחוטים לא יגעו בגוף, אתה יכול לשים כל אחד בתוך גביע של "אשל" (ודומיו) או קופסת פילים (של צילום) ריקה...

תראה מה הטמפרטורה המכסימלית שהגריז עומד בה...

ושוב, כל זה רק אם הסטרטר מישתחרר ע"י מכה (על החלק הבולט שמעל הסטרטר)...

אגב, אם אתה שם בהילוך (נניח 3) ודוחף את האופנוע, ואחרי זה מנסה להניע ע"י הסטרטר, קורה משהו?

אם כן, יכול להיות שזו לא בעיה בבנדיקס, אלא שהסטרטר עצמו ניתפס, ואז צריך להחליף בוקסות או לנקות... ואת זה עדיף שאיש מיקצוע יעשה (אם אתה מפרק, אתה חוסך הרבה כסף)

בהצלחה!

גילי

פורסם
אתה יכול לצלם את זה?

בהצלחה!

גילי

יפה...

כשאתה מפרק את הסטרטר תראה שהחוטים לא יגעו בגוף, אתה יכול לשים כל אחד בתוך גביע של "אשל" (ודומיו) או קופסת פילים (של צילום) ריקה...

תראה מה הטמפרטורה המכסימלית שהגריז עומד בה...

ושוב, כל זה רק אם הסטרטר מישתחרר ע"י מכה (על החלק הבולט שמעל הסטרטר)...

אגב, אם אתה שם בהילוך (נניח 3) ודוחף את האופנוע, ואחרי זה מנסה להניע ע"י הסטרטר, קורה משהו?

אם כן, יכול להיות שזו לא בעיה בבנדיקס, אלא שהסטרטר עצמו ניתפס, ואז צריך להחליף בוקסות או לנקות... ואת זה עדיף שאיש מיקצוע יעשה (אם אתה מפרק, אתה חוסך הרבה כסף)

בהצלחה!

גילי

אז זהו, שהכנסתי להילוך ודחפתי ולאחר מכן הוא מניע ללא בעיה. מפה אני יוצא מנק הנחה שלא מדובר בפחמים אלא תפיסה.

אין לי בעיה לפרק ולהכיב לבד (יש את הנסיון הטכני, הכלים והספרים) רק שו הפעם הראושה שאני מתעסק הם סטרטרים :-/

"Confutatis maledictis

Voca me cum benedictis"

פורסם

שים לב, אם דחפת את האופנוע, שיחררת קלטש, והסטרטר קיבל "מכה" ואחרי זה עמדת עם האופנוע (מודמם, לא מונע), וניסית להניע בעזרת הסטרטר והוא הסתובב, יש לך ענין עם תפיסה של הסטרטר עצמו, ולא של הבנדיקס.

אם אכן זה המצב, פרק את הסטרטר, וסע למשפץ סטרטרים...

לא יקר, ולא שווה את ההיעסקות.

סביר להניח כי ניתפסו הבוקסות, או משהו כזה, ככה שגם אם תפרק, לא תוכל לתקן לבד...

גילי

פורסם
שים לב, אם דחפת את האופנוע, שיחררת קלטש, והסטרטר קיבל "מכה" ואחרי זה עמדת עם האופנוע (מודמם, לא מונע), וניסית להניע בעזרת הסטרטר והוא הסתובב, יש לך ענין עם תפיסה של הסטרטר עצמו, ולא של הבנדיקס.

אם אכן זה המצב, פרק את הסטרטר, וסע למשפץ סטרטרים...

לא יקר, ולא שווה את ההיעסקות.

סביר להניח כי ניתפסו הבוקסות, או משהו כזה, ככה שגם אם תפרק, לא תוכל לתקן לבד...

גילי

:? גרררררררר...... מכיר מישהו ספציפי :?:

"Confutatis maledictis

Voca me cum benedictis"

• תוכן חדש...