Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך לי הגיר. פיג'ו 306 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלך לי הגיר :cry: (המוסך אמר)

יש לי פיגו 306 1.6 אוטומט 2001.

במוסך אמרו לי גיר מפירוק שעשה 86000 ק"מ 4.5 אלף לא כולל מע"מ. זה הגיוני??

תודה למגיבים.

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

• ספונסר פורום
פורסם

לא הגיוני. בכל מקרה במקרה הזה כדאי ללכת על שיפוץ של הגיר ולא בהחלפה של גיר מפירוק שאינך יודע מה מצבו, כמה קילומטרים עבר וכמה עוד יחזיק עד הקלקול הבא.

מהיכן אתה בארץ? אולי נוכל להפנות אותך למכון גירים שיפתור לך את הבעיה במחיר טוב יותר?

פורסם

יקר. רוב הסיכויים שהגיר שהוצע מטוטל לוס וזה גם היה המחיר של הרכב כולו ועכשיו בעל הפרוקיה רוצה להחזיר את ההשקעה.

זה רכב נפוץ. חפש עוד. וגם לך לקבל עוד חוות דעת, כבר היו מקרים שגיר חזר מהמתים אחרי תיקון קטן.

פורסם

XN, האם מדובר בגיר אוטומטי?

נשמח לשמוע עוד פרטים; מה אמר בדיוק המוסך?

כעקרון אני זהיר מאד בהמלצות שלי, אבל במקרה הזה נראה לי שגיר מפירוק יילך לך תוך חצי שנה עד שנה (הגיר בעייתי מאד). עדיף לך לשפץ גם אם זה נראה לך יקר כרגע.

דבר עם ספי והתייעץ עימו, מומלץ בחום מנסיון אישי ומנסיונם של חברי פורום אחרים.

אני אומר שוב - אל תרכיב גיר מפירוק כי גם הוא ישבוק.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני לא יודע אם תאמינו למה שאני הולך לספר אבל לחבר שלי היה 306 1.6 אוטומט שמוסך פסק שהלך גיר סביבות ה120K, הוא החליט רק להחליף שמן גיר ולמכור.

הוא לא הצליח למכור אז הוא פשוט נתן את האוטו לאחותו והיא נסעה ככה.

כיום האוטו על סביבות ה280K בלי שנגעו בגיר מאז התיקון.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
אני לא יודע אם תאמינו למה שאני הולך לספר אבל לחבר שלי היה 306 1.6 אוטומט שמוסך פסק שהלך גיר סביבות ה120K, הוא החליט רק להחליף שמן גיר ולמכור.

הוא לא הצליח למכור אז הוא פשוט נתן את האוטו לאחותו והיא נסעה ככה.

כיום האוטו על סביבות ה280K בלי שנגעו בגיר מאז התיקון.

הוא לא מכר בגלל שהוא הצהיר על הבעיה או סתם ככה?

• תוכן חדש...