Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בפאביה 1.2TSI DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:-)

שאלה קטנה על הדרך....

בחברה ציינו שאין תקופת הרצה למנוע, והטיפול הראשון יהיה ב15000 ק"מ.

אני בכל מקרה אשתדל לתת ב1000-1500 ק"מ ראשונים חיים קלים למנוע, האם יש צורך בכך באמת?

תודה

2012-01-26-12.52rer.49.jpg

פורסם
:-)

שאלה קטנה על הדרך....

בחברה ציינו שאין תקופת הרצה למנוע, והטיפול הראשון יהיה ב15000 ק"מ.

אני בכל מקרה אשתדל לתת ב1000-1500 ק"מ ראשונים חיים קלים למנוע, האם יש צורך בכך באמת?

תודה

תתחדש, גימור ספורט או אלגנס ?

בקשר להרצה, זה מצחיק כי היום הייתי עם חבר שקיבל את אמביאנטה שלו, ושאלנו את הבחור שמסר את הרכב, האם יש צורך בהרצה וגם לו אמרו שלא...

ואני שואל, אם בספר רכב בבירור רשום שכן צריך לעשות הרצה , אז מה הקטע ?

או שנציגי מסירה לא קוראים את הספר רכב, או שלסקודה אין לאן לבזבז אלפי דפי הדפסה ודיו...

אני בדעה (וככה גם עשיתי כשקיבלתי את הרכב שלי) שכן צריך לתת זמן למנוע ב 1000 ק"מ ראשונים

פורסם
תתחדש, גימור ספורט או אלגנס ?

בקשר להרצה, זה מצחיק כי היום הייתי עם חבר שקיבל את אמביאנטה שלו, ושאלנו את הבחור שמסר את הרכב, האם יש צורך בהרצה וגם לו אמרו שלא...

ואני שואל, אם בספר רכב בבירור רשום שכן צריך לעשות הרצה , אז מה הקטע ?

או שנציגי מסירה לא קוראים את הספר רכב, או שלסקודה אין לאן לבזבז אלפי דפי הדפסה ודיו...

אני בדעה (וככה גם עשיתי כשקיבלתי את הרכב שלי) שכן צריך לתת זמן למנוע ב 1000 ק"מ ראשונים

גימור ספורט, תודה!

אז זהו, תהיתי על כך גם כן.....בספר הרכב רשום שיש צורך בתקופת הרצה, בחברה טענו שלא....

בכל מקרה, הנסיעות שלי הן לרוב עירוניות כך שאין יותר מידי סיבות לדרוך על הדוושה כשהמהירות המותרת היא סביב ה60-70 קמ"ש במילא.

פורסם

חמודה מאוד! תתחדש ותשמור עליה!

שמעתי שבהילוך ראשון בDSG יש איזה עיקוב בתגובה ל-2 שניות. זה נכון? האוטו מתחיל להאיץ מיד לאחר לחיצה על דוושת מצערת?

יום טוב!

פורסם

שמעתי שבהילוך ראשון בDSG יש איזה עיקוב בתגובה ל-2 שניות. זה נכון? האוטו מתחיל להאיץ מיד לאחר לחיצה על דוושת מצערת?

יום טוב!

היה לזה עידכון תוכנת ניהול מנוע (L12 או משהו כזה)

לדעתי הרכבים החדשים כבר מגיעים מעודכנים

פורסם

אין צורך ב"הרצה" של ממש, רק לנהוג בצורה עדינה מעט בהתחלה (נגיד 300 ק"מ ראשונים).

תתחדש ותהנה. גורם לי להתגעגע לפאביה האקסית :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אין צורך ב"הרצה" של ממש, רק לנהוג בצורה עדינה מעט בהתחלה (נגיד 300 ק"מ ראשונים).

תתחדש ותהנה. גורם לי להתגעגע לפאביה האקסית :-)

לא מסכים :)

"הרצה" של ממש אם לא תועיל, היא בטוח לא תזיק ...

עצם העובדה שזה עדיין מגיעה עם כל ספר רכב אומר משהו

פורסם

ספר זאת לחבר'ה בצ'כיה (במפעל) שטוענים שאין צורך בהרצה. "הרצה" זה סוג של המצאה מקומית ולא יותר.

לדעתי, סע ברוגע ב-250 ק"מ הראשונים (רוצה להגזים - 500 ק"מ) בשביל השקט הנפשי וזהו.

מניסיון עם כל הפאביות (ואיביזה) שעברו תחת ידי, 300 ק"מ ברוגע, ולאחר מכן נסיעה מאומצת - והמנוע פשוט הגיב טוב וטוב יותר עם כל ק"מ שהצטבר, גם צריכת הדלק השתפרה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ספר זאת לחבר'ה בצ'כיה (במפעל) שטוענים שאין צורך בהרצה. "הרצה" זה סוג של המצאה מקומית ולא יותר.

לדעתי, סע ברוגע ב-250 ק"מ הראשונים (רוצה להגזים - 500 ק"מ) בשביל השקט הנפשי וזהו.

מניסיון עם כל הפאביות (ואיביזה) שעברו תחת ידי, 300 ק"מ ברוגע, ולאחר מכן נסיעה מאומצת - והמנוע פשוט הגיב טוב וטוב יותר עם כל ק"מ שהצטבר, גם צריכת הדלק השתפרה.

אז למה זה מופיע בספר רכב שנכתב בצ'כיה ?

פורסם

זה מופיע בספר הרכב הישראלי.

ביקרתי במפעל, הם אמרו שאין צורך ב"הרצה" של פעם, מלבד הרצה קלה לבלמים והסרת שכבת הסיליקון מהצמיגים.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יום טוב!

יש לו השהייה מאוד לא מורגשת ביציאה מעמידה במישור.

להגיד לך את האמת, אני עדיין מסתגל לקונספט של הDSG, השידוך למנוע הזה יוצר סוג של שד שצריך לדעת לשלוט בו אז אני נזהר בלחיצה על דוושת הדלק, התגובות שלו דיי מפתיעות את מי שרגיל לתיבת הילוכים אוטומטית רגילה כמו שהייתה לי בטולדו.

אגב, אם אתה מתחיל נסיעה בעליה הרכב תופס את הברקס איזה שניה וחצי שבה אתה אמור להעביר את הרגל לדוושת הדלק בכדי שיזנק בעליה מבלי להתדרדר אחורה.

• תוכן חדש...