Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין 2 מידבאסים,

הראשון הוא hertz hi energy hv165l

מול

Infinity: Reference 6530cs

ההתלבטות היא בין איכות, ואיזה מידבאס יותר נציל,

יוגבר ע"י z4200

פורסם

הייתי שוקל גם לקחת מידבאס של מורל דוטק,אם יש לך אפשרות להשיג.

אם אין ברירה הייתי הולך על ההי אנרג'י.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

האינפיניטי רפרנס זה רמקול מידריינג' בעיניי, עלבון לקרוא לדבר הזה מידבאס. (אפרופו, כמידריינג' הוא דווקא עושה עבודה טובה מאוד)

אם כבר אז באמת תלך על ההרץ.

אם אתה פתוח להמלצות אחרות זה כבר עניין אחר, אני עונה לך רק על מה ששאלת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
Hi Energy All Way Long

בהחלט ALL WAY LONG

דינג דינג דונג

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שההרץ יותר איכותי מהאינפיניטי, כמעט בכל פרמטר, והתוצאה שהוא יפיק על מגבר סביר, תהיה טובה יותר, בכל פרמטר.

הרפרנס של אינפיניטי הוא רמה או שתיים מתחת להיי אנרג'י של הרץ.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

עשית מיקס יפה בין המשפטים

ALL DAY LONG ו ALL THE WAY

לפחות ה CAPS יצא מרשים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כנראה שהכוונה היתה "לאורך כל הדרך" אם כי אני עדיין שואל את עצמי אם אלו הן האפשרויות היחידות שפותח השרשיר מוכן לשקול.

כמובן - אם צריך עזרה עם הרץ, אפשר לפנות אליי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...