Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ולנטיין מול cheetah c50i

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום כמה שאלות התייעצות

יש ברשותי ולנטיין חדש , היום יש ציטה c50I האם הולנטיין ספק לי הגנה מספקת או הוא כבר פאסה ?

ידוע לי שה ציטה עובד על עקרון ה GPS ולכן יעיל יותר ,הוא גם מדבר גם יתרון ,אבל השאלה אם ולנטיין מספיק.

וכן אני נוסע לפי החוק אבל עדיין .

שאלה שנייה היכן אני יכול לרכוש מתאם ולנטיין לחלון ,הוא נאבד לי . ב E BAY לא מוכרים רק תחליפים שלא מה שאני מחפש,

אשמח לעזרתכם .

תודה

פורסם

הציטה מבוסס גיפיאס, קרי הוא מתריע לפי נקודות קבועות במפה. הולנטיין הוא גלאי רדאר/לייזר הוא מתריע על קריאות האלו ואין בו אפשרות להתריע על נקודות ספיציפיות כמו המצלמות החדשות. מגן עליך כן ממכמונות משטרה (לכאורה).

אברה קדברה

פורסם

לגבי המתאם אתה יכול לקנות באתר החברה.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

כמו שנכתב, צ׳יטה נותן התראות על מצלמות קבועות, ונותן גם התראה על מיקום אפשרי של מלכודת משטרתית, אבל הוא לא יודע

אם יש או אין מלכודת.

הוולנטיין נותן התראה אמיתית על מלכודת כזו. לעומת זאת את המצלמות החדשות הוא לא יכול לזהות.

לכן עדיף את שניהם יחד.

פורסם

לא, כי הם עושים 2 דברים שונים כל אחד את התפקיד שלו

זה כמו שתפעיל GPS וולנטיין ביחד.. חוץ מפחות שדה ראיה זה לא יעשה לך כלום

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

עדיין לא מובן למה הVALENTINE כל כך יקר בארץ, אם הוא עולה 400$+מיסים זה עדיין יוצא כמעט כפול מהמחיר שהוא נמכר בארץ, כנ"ל גם הצ'יטה

פורסם

אצלי ברכב גם שניי המכשירים נמצאים על החלון בהתקנה קבועה ....

ויותר מזה שנהיים מחוברים ל CAR PC

כי קרה לי שאני נמצא בווליום גבוהה לא שמעתי את ההתראות

אז נכון לכרגע שיש התראה הם נכנסים לי ברקע של המוזיקה ולא משנה הווליום שאתה שומע

כמה שמגביהים יותר אוטומטי עוצמת ההתראה יותר גבוה p><p>
<a href=http://www.israup.net/images/5a1d0b246820a1940ca94e19c3c122d7.pnghttp://www.israup.net/images/5a1d0b246820a1940ca94e19c3c122d7.png' alt='5a1d0b246820a1940ca94e19c3c122d7.png'>[/img]

• תוכן חדש...