Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז ככה אני מחפש רכב עד מחיר 30000 ש"ח אפשר מעט לחרוג

שיהיה אמין אם מערכת גז כי הבנתי שהמון רכבים זה מזיק להם שהם לא מתאימים

איזה רכבים בתקציב הנ"ל שעובדים הכי טוב אם גז ואיזה מערכת גז הכי מומלצת יש כמה חברות

פורסם

אם אתה נוסע הרבה לא עדיף לך דיזל?

אתה צריך לבדוק בסובארו אבל נראה לי שהם ייבאו מכוניות עם תאימות לגז--ושוב, תבדוק כי 30 אלף זה אימפרזה שנת 2003-2004

ואני לא יודע אם במכוניות האלה יש תאימות לגז.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
אם אתה נוסע הרבה לא עדיף לך דיזל?

אתה צריך לבדוק בסובארו אבל נראה לי שהם ייבאו מכוניות עם תאימות לגז--ושוב, תבדוק כי 30 אלף זה אימפרזה שנת 2003-2004

ואני לא יודע אם במכוניות האלה יש תאימות לגז.

בהצלחה!

יש תאימות לגז,

בזמנו להוריי היה רכב כזה והם שקלו את האופציה,

ויש אפשרות להסבה בלי בעיות, המנוע מתאים ומסוגל להסבה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ממליץ לך ליצור קשר עם היבואן של סובארו(יפנאוטו) הם ייתנו לך יותר פרטים וגם באיזה מקומות מאושרים להתקנה.

למה אתה נעול על גז?אם אתה נוסע הרבה לא עדיף רכב דיזל במקום?

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
ממליץ לך ליצור קשר עם היבואן של סובארו(יפנאוטו) הם ייתנו לך יותר פרטים וגם באיזה מקומות מאושרים להתקנה.

למה אתה נעול על גז?אם אתה נוסע הרבה לא עדיף רכב דיזל במקום?

בהצלחה!

את האמת,

עם הביצועים והצריכת דלק של האימפרזה,

לא הייתי מתקרב אליה,

אכן רכב אמין ולא בילה במוסך מעבר לטיפולים שגרתיים, אבל סוחב על הפנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אמריקאיות הולכות טוב עם גז. למשל אימפלה, מאליבו אם יש לך תקציב וגם קוואליר ואלרו. יש כאן מישהו בפורום שעם קוואליר עשה משהו כמו 200-220K על גפ"מ בלי בעיות, אני עם גפ"מ כבר בערך חצי שנה, אמנם לא הרבה אבל אין בעיות מיוחדות.

קח בחשבון שהחיסכון בצריכה הוא לא 50% כמו שאוהבים לומר, הרכב צורך קצת יותר מאשר על בנזין (בערך 15% יותר), גז לא בדיוק עולה חצי מדלק והרכב עדיין מניע על דלק ועובר לגז רק אחרי שהטמפ' הגיעה לערך גבוה מספיק (45 מעלות כמה שאני יודע), בחורף במיוחד אם מדובר במנוע גדול כמו אצלי יכולות לעבור לפעמים 3-4 דקות עד שהרכב עובר לגז ובינתיים הוא שורף דלק ככה שגם דלק צריך למלאות מידי פעם. בקיצור החיסכון יוצא בערך 35% בסופו של דבר, שזה לא מעט אבל גם לא 50%.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אם זה התקציב שלך - הייתי מחפש רכב שכבר מוסב לגז. ממילא כשאדם מוכר את הרכב הוא לא מקבל את כל התמורה על מערכת שהוא התקין וכך תרוויח שתי ציפורים במכה אחת.

1) התאימות לגז מובטחת.

2) עלות המערכת נמוכה (מתקבל הרושם שבמכירה כמשושמת התוספת עבור המערכת זניחה על לא קיימת)

נכון לכתיבת שורות אלה ישנן לא מ-78 מכוניות מוסבות לגז למכירה ביד 2.

מודעות ביד 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תנסה גם מגאן 2 (רנו) לפי מה שהבנתי הן מכילות בתוכן הכנה להסבה הזאת (תריץ חיפוש, זה היה כתוב כאן איפשהו בפורום).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...