Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה על צ'מפיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רכב מסוג סיאט איביזה SC 1.4, הרכב בן חמישה חודשים,

השבוע במהלך כיוון מראות רגיל נישארתי עם הכפתור ביד, אני מאוד עדין עם הרכב,

שומר, מנקה ומתנהג בעדינות יתרה, הכפתור העגול שמכוון את המראות פשוט נישאר לי ביד.

אצתי רצתי למוסך שלי, עלות התיקון כולל עבודה מגיעה ל300 ש"ח, וכמובן שאין אחריות על שברי פלסטיק.

התקשרתי לצ'מפיון והבטיחו לי נציג שירות איזורי שיבוא לבדוק.

הגיע למחרת למוסך שלי בחור בשם מיקי נחמד מאוד שהסביר לי שאין אחריות, והוא ייראה מה הוא יוכל לעשות,

בהמשך הוא חזר אליי ואמר שאני מקבל את החלק והעבודה בחינם.

האמת שהגעתי למוסך בלי ציפיות עקב הודעות רבות בפורום, והופתעתי.

מילה טובה למיקי מצ'מפיון ולמוסך אור חי באור עקיבא.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מנגנון כיוון המראות הוא בהחלט עדין, אבל ממש לא אמור להישאר אצלך ביד, סביר להניח שנתקלת בפגם בייצור, לא נורא קורה.

אכן נעים לשמוע שקיבלת שירות מקצועי בצ'מפיון :-D

זמין 8)

פורסם

יותר מתאימה הכותרת: צ'מפיון, שיטת המקל והגזר.

קודם כל הם משכנעים אותך שזה אשמתך, אח"כ הם מציינים בפניך שזה לא באחריות וזה עולה ימבה כסף, ולבסוף לאחר אישור מיוחד ובמסגרת "עשינו לך ג'סטה אז תגיד תודה", הם מאשרים לך את התיקון במסגרת האחריות [ואפילו לא מחייבים על העבודה...]

ואז אתה אשכרה בטוחה שהם ממש ממש בסדר ונחמדים ורץ לספר לחברה..

תראה, אין לי ניסיון רב עם צ'מפיון, אבל אני יכול לומר לך שבקרה דומה עם לובינסקי הם רק שמעו על הבעיה [גם פלסטיק שהתפרק הרכב חדש] והפצירו בי לבוא אליהם מיד בכדי להחליף את החלק, ללא ג'סטה וללא שמסטה.

ולא נתנו לי לחשוב לרגע שזה לא באחריות ומלפנים משורת הדין.

פורסם
יותר מתאימה הכותרת: צ'מפיון, שיטת המקל והגזר.

קודם כל הם משכנעים אותך שזה אשמתך, אח"כ הם מציינים בפניך שזה לא באחריות וזה עולה ימבה כסף, ולבסוף לאחר אישור מיוחד ובמסגרת "עשינו לך ג'סטה אז תגיד תודה", הם מאשרים לך את התיקון במסגרת האחריות [ואפילו לא מחייבים על העבודה...]

ואז אתה אשכרה בטוחה שהם ממש ממש בסדר ונחמדים ורץ לספר לחברה..

תראה, אין לי ניסיון רב עם צ'מפיון, אבל אני יכול לומר לך שבקרה דומה עם לובינסקי הם רק שמעו על הבעיה [גם פלסטיק שהתפרק הרכב חדש] והפצירו בי לבוא אליהם מיד בכדי להחליף את החלק, ללא ג'סטה וללא שמסטה.

ולא נתנו לי לחשוב לרגע שזה לא באחריות ומלפנים משורת הדין.

בדיוק...

מה הקטע... הרי הפאק פה לא באשמתך, אז שיתקנו מיד על חשבונם בלי משחקים.

פורסם

תראה, למיטב הבנתי האחריות אמורה לכסות כל תקלה, פגם או שבר שנגרמו בשימוש סביר לחלק בלתי מתכלה.

מתוך מה שאני זוכר על כלי רכב שהיו לי, מתג כיוון המראות הוא חלק בלתי מתכלה שאמור לשרת במשך שנים רבות ובוודאי שלא להתפרק אחרי 5 חודשים.

אז אולי צ'מפיון השתפרו והיום הם כבר מחליפים במסגרת "מחווה של רצון טוב" חלק שפעם היו דורשים תשלום מלא תמורת החלפתו - מאידך, לא הדרך הזו נכונה ולא זו, כיוון שהחלק הוחלף בזכות ולא בחסד והיה אמור להיות מוחלף תוך התנצלות ללקוח שנאלץ לספוג תקלה כזו ברכב חדש, כך שכל הגישה שלהם ניראת לי ממש לא במקום.

sorry

פורסם

צוחקים לבן אדם בפנים והוא עוד אומר תודה:mm_nah:,דבר כזה לא אמור להיתרחש בשום רכב חדש,נקודה! ביזבזת נסיעות וזמן יקר על תקלה שלא אמורה להיתרחש ובמקום להגיד לך שזאת לא תקלה סבירה לרכב בן 5 חודשים וישר לקחת אחריות על התיקון + איזה פיצוי קטן,הם אומרים לך"נעשה לך טובה" ואתה מבסוט,בגלל לקוחות כמוך השרות אף פעם לא ישתפר! כי אם זה היה חלק של כמה אלפים התגובה היתה שונה.

פורסם

פשוט זוועה, ככה לעשוק את הלקוח ולגרום לו לחשוב שעשו משהוא בשבילו, כל הפגמי ייצור כולל חלקי פלסטיק כלולים באחריות יצרן!, ואם מישהוא מצ'מפיון אומר אחרת אז יש לפנות ליצרן ישירות.-כמובן אני לא מתכוון לחלקים עם בלאי טבעי, אלא לחלקים שלא אמורים להתפרק גם אחרי שנים רבות.

פורסם

אכן יפה מצד צמפיון .

אני מאמין. שאם ההית ממש רוצה. ההית מוצא את כל המכלול בE-BAY בפחות מ 20$.

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

יפה לך. בניגוד לכמה משמיצים קבועים שניזונים משמועות ומעולם לא החזיקו בבעלותם רכב של צ'מפיון, לי יש ניסיון רב שנים ומוצלח מאוד עם פולקסווגן ועם צ'מפיון ובגלל זה אני חוזר אליהם כל פעם. . זר לו היה נכנס לפורום היה חושב שכל העולם עטוי בטלית שכולה תכלת ויש יבואן אחד שמתנכל ברשעות ללקוחותיו. יש פה אנשים שלא קנו בחיים שלהם שתי מכוניות חדשות אבל יודעים הכל על כל יבואן. מעניין.

פורסם

מבחנתי מדובר בסטנדרת מינמלי של שירות.

כך צריך להתנהג ללא שום טובה או תנאי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
יפה לך. בניגוד לכמה משמיצים קבועים שניזונים משמועות ומעולם לא החזיקו בבעלותם רכב של צ'מפיון' date=' לי יש ניסיון רב שנים ומוצלח מאוד עם פולקסווגן ועם צ'מפיון ובגלל זה אני חוזר אליהם כל פעם. . זר לו היה נכנס לפורום היה חושב שכל העולם עטוי בטלית שכולה תכלת ויש יבואן אחד שמתנכל ברשעות ללקוחותיו. יש פה אנשים שלא קנו בחיים שלהם שתי מכוניות חדשות אבל יודעים הכל על כל יבואן. מעניין.[/quote']

אז ככה, מר ג'וני בוי:

אני לא משמיץ- זו עובדה.

החזקתי אאודי חדשה מ-2002 עד 2011 של צ'מפיון.

לי יש ניסיון רע ומר עם היבואן המדובר.

לא חוזר אליהם בחיים.

אני טלית שכולה תכלת.

ויש יבואן אחד שהתנכל ברשעות ללקוחותיו.

קניתי 4 מכוניות חדשות בחיים.

למעשה תמיד נהגתי בחדשות.

אני יודע הרבה יותר ממה שרוצה עליהם.

אז תאכל תכובע

לך לא היה Lemon Car, לי הייתה.

לשמחתי נסגרה הפרשה סופית במכירת האוטו, לצ'מפיון.

בצו בית משפט.

פורסם

הבעיה נמצאת כרגיל ב-2 הצדדים -

מצד אחד יבואן שמתנהג כפי שהוא מתנהג,

ומצד שני לקוחות שבטוחים שזה בסדר שמתנהגים אליהם כך...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...