Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ג'יפ עד 220 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מחפש ג'יפ עד 220 אלף ש"ח פלוס מינוס

כרגע יש מרצדס ML350 2008, להחלפה\מכירה

הדרישות הם:

שיהיה ג'יפ מרווח (עם מקום ל 3 ילדים מאחורה)

צריכת דלק טובה יותר מהמרצדס שכרגע עושה 1-6

מנוע פחות או יותר עד 4500 סמ"ק,

שנים 2008 ומעלה

חשבנו לכיוון:

Lexus Rx350\ Lexus Rx450h

Audi Q7

אני אשמח לקבל עוד הצעות לרכבים שונים בדרישות הנ"ל

תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

שלילי, מה בקשר לאלו שרשמתי? יש מידע בקשר אליהם?

שחכתי להוסיף לרשימה פורשה קאיין שנת 2008 מנוע 3600

ראיתי שמוכרים חלק סביב ה 250 +-

Arcticat DVX400 2008

פורסם

הם צורכות בערך 1 ל 7,הקאיין מרווחת ושקטה. הצריכה שלה 9-10 ע"פ היצרן במנוע 3600.

אל תשכח שבמחירים האלו אתה תמיד יכול להביא B9 מנוע 3600 מהניילונים או וולו XC90 כמעט מהניילונים.

פורסם
הם צורכות בערך 1 ל 7,הקאיין מרווחת ושקטה. הצריכה שלה 9-10 ע"פ היצרן במנוע 3600.

אל תשכח שבמחירים האלו אתה תמיד יכול להביא B9 מנוע 3600 מהניילונים או וולו XC90 כמעט מהניילונים.

מתי בפעם האחרונה בדקת את מחירן? הן הטרייבקה (חדשה) והן ה-XC90 ('כמעט מהניילונים') עולות משמעותית יותר.

אחי רכש לאחרונה בעצתי את הקיה סורנטו CRDI ברמת הגימור הגבוהה ביותר, לאחר 3 שנים על XC90. הוא מאד מרוצה מהרכב! איכות החומרים וההרכבה הפתיעו אותו, אבל בעיקר הוא הופתע לטובה מביצועי המנוע המצוינים, האיבזור השופע, המרווח והתמורה למחיר.

חדשה עולה כ-260K ש"ח. אולי ניתן להתמקח או לחילופין למתוח את התקציב / לרכוש משומשת צעירה.

בהצלחה!

פורסם

בקיצור, אתה מחפש פוזה אבל לא מוכן לשאת בעלויות שלה.

כל רכב בנזין עם מנוע מעל 3 ליטר יצרוך כמו הML.

כך שאני בספק רב אם משהוא ישתנה.

לכן המלצה על סנטה פה דיזל או קיה דווקא מאוד הגיוניות.

ML דווקא מאוד צפופה מאחורה, כמעט כמו קאדילק SRX, כך שזה לא חוכמה למצוא משהוא מרווח ממנה.

לנוכח דרישה לשנתון גבוהה אתה יכול להביא רק רכבים מיובאים עם מיילים על ספידומטר ורדיו שלא קולט, GPS לא עובד וכדומה.

מבחוץ הן נראות כמעט אותו דבר, אבל הבראנז'ה יודעת לשים לב.

פורסם
בקיצור, אתה מחפש פוזה אבל לא מוכן לשאת בעלויות שלה.

כל רכב בנזין עם מנוע מעל 3 ליטר יצרוך כמו הML.

כך שאני בספק רב אם משהוא ישתנה.

לכן המלצה על סנטה פה דיזל או קיה דווקא מאוד הגיוניות.

ML דווקא מאוד צפופה מאחורה, כמעט כמו קאדילק SRX, כך שזה לא חוכמה למצוא משהוא מרווח ממנה.

לנוכח דרישה לשנתון גבוהה אתה יכול להביא רק רכבים מיובאים עם מיילים על ספידומטר ורדיו שלא קולט, GPS לא עובד וכדומה.

מבחוץ הן נראות כמעט אותו דבר, אבל הבראנז'ה יודעת לשים לב.

אוקי, אז בקיצור כמו שאתה אומר,

הרכב הוא בשביל הבן דוד שלי שאני עובד אצלו הוא בן 41 עם שלושה ילדים קטנים,

פוזה לא מעניינת, אם זה רכב שהוא יאהב הוא יקנה הוא לא בגיל של הפוזה כבר

העסק המשפחתי הוא מחסנים סיטונאיים של פירות וירקות שמגיעים לכל איזור הצפון, אז לשאת בעלויות

גם אם הרכב היה עולה 600 אלף זה לא היה בעיה, הוא ביקש ממני רכב עד 220 פלוס מינוס כי זה מה שבא לו להשקיע מהסיבות האישיות שלו

אחרי שדיברנו אתמול בלילה בזמן העבודה הוא אמר שזה לא בעיה לחרוג אפילו בעוד 50 אלף או יותר במידה וזה יצדיק

הרכב כמובן נקנה על חשבון העסק ורק המיסוי שלו הוא סביב ה 3500 ש"ח בחודש (הוא לא מוכר במס)

וקח בחשבון שיש עוד 4 כאלה שלא מוכרים במס על העסק.

מה שהוא ביקש ממני זה רכב שעדיף ויהיה חסכוני יותר, גם אם הוא יאכל אותו דבר כמו הML זה עדיין בסדר

אבל תמיד עדיף משהו יותר חסכוני בכל זאת, המרצדס יחסית למשפחה עם 5 נפשות שבה 3 ילדים עד גיל 10

מאחורה יחסית מאד מרווחת

בקשר ללייבא, אח שלו הקטן יותר שגם עובד בעסק לפני כשנה הזמין X5 מגרמניה עם כמה ק"מ בודדים

והגיע לארץ עם GPS תומך ועם רדיו מכויל לארץ אז אין קשר

בקשר לקאיין, אני ישמח לשמוע עליה עוד פרטים כרגע היא בראש סדר העדיפויות מכל הרכבים שהוצעו פה

מבחינת מה שהוא ראה עד עכשיו זה הרכב שהוא מחפש,

ה XC90 עולה הרבה יותר כסף ממה שרשמת וממש לא כמעט מהניילונים והיא גם לא לטעמו

Arcticat DVX400 2008

פורסם

לפני שהוא מתלהב מהקאיין, כדאי לו מאוד להרים טלפון למוסך פורשה ולברר עלויות טיפולים משוערות.

ולאלה שיטענו שזה בדיוק כמו להחזיק ML,Q7,X5, כדאי גם להם להרים טלפון.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

תבדוק גם את האינפיניטי.

גם לניסן יש כמה דגמים יוקרתיים

יש גם ריינג' רובר ודיסקברי שיכנסו בתקציב.

כל הרכבים היפנים/קוריאנים יהיו עדיפים לשמירת ערך + תחזוקה.

אני אישית אעדיף קאיין. היא נוחה יותר, מרשימה יותר, מרווחת יותר ומרגישה הרבה יותר עמידה. בפועל היא יקרה לתחזוקה ולא זולה בדלק. הכל תלוי מה בסדר העדיפויות שלך. היא, בניגוד למרצדס, במוו והשאר, באמת פרקטית בשטח.

פורסם

אני חושב שבתקציבך תקבל הרבה יותר אם תרכוש רכב בייבוא אישי.

כפי שהציעו אחרים לניסאן יש את המוראנו ואת הFX של חטיבת היוקרה שלהם (אינפיניטי).

אני גם הייתי בודק אם ניתן לייבא את הפורד אקספלורר עם מנועי הטורבו(2.0T) ואת אחיו הגדול פחות ה"אדג".

אני חושב שדווקא כאן האלטרנטיבות מארה''ב יעשו עבודה טובה,הן גדולות,מרווחות,עשירות באבזור וזולות לתחזוקה ביחס למותגי היוקרה האירופאיות(פורשה,מרצדס,ב.מ.וו ...).

לנדר רובר מהממים אך המחירון שלהם מתרסק ומשום מה מקבלים פידבק שלילי בנושא אמינות.

• תוכן חדש...