Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוק ארון לשימוש חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לפרק ארון ולהרכיבו מחדש במקום אחר.

הארון עצמו פריק, אך אני נתקל בבעייה בפירוק הגב, שעשוי מדיקט ומסמרים סביבו.

כרגע אני משתמש בקרטון מקופל ל-2, שעליו אינ דופק עם פטיש על הדיקט באיזור המסמרים מהחלק הפנימי של הארון.

זה מצליח חלקית, מעט סודק את הדיקט וגם לוקח המון זמן.

ישנה שיטה יעילה יותר להוציא את המסמרים בלי לשבור את הדיקט?

תודה.

פורסם

אני מתקשה לספור כמה פעמים עשיתי את מה שתיארת...

זה לא כל כך משנה אם הדיקט יישרט או יימעך או אפילו אם יווצר בו חור או שניים,

בכל מקרה הוא יהיה צמוד לקיר אחר כך.

בהמשך לשיטה שלך, שהיא בסך הכול בסדר ל"ריכוך ראשוני",

אפשר לשלוף את המסמרים החוצה עם הצד האחורי של הפטיש (לא יודע איך קוראים לזה),

או לחלופין, עם קאטר קטן שמשמש במקרה הזה כמנוף בלבד.

רבע שעה של עבודה סבלנית ואיטית ואתה מסודר.

עוד יותר נוח - מפסלת ישנה, אם יש. לחאפרים? מברג דק - שוב, המשמש כמנוף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני נוהג להכניס מברג בין הדיקט לדופן בסמוך למסמר ולהשתמש בו כמנוף, במידת הצורך ממשיך פלאייר או קאטר קטן - הסדק בגב של פטיש גס מידי עבור המסמרים קטנים הללו.

בעיה אחרת - נסיוני הוא שרהיטים המפורקים לעולם לא יחזרו לעצמ לאחר ההרכבה, תמיד משהו יהיה רופף או עקום. הדבר אמור במיוחד לגבי רהיטים גדולים כמו ארונות ומיטות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השיטה שלי היא לקחת מדף אחד של הארון ולהשתמש בו כפטיש ארוך, ואני אסביר.

אתה מוליך את המדף ודופק אותו בתוך הארון לאורך הדופן הפנימית בחיבור עם הדיקט - דפיקות עדינות.

מה שזה עושה זה מחלק את עוצמת המכה בשטה גדול - כמו מה שקורה במיטת פקיר.

היתרון בשיטה הזו זה שהמסמרים יוצאים ישר - ניתן להשתמש בהם לשימוש חוזר ושהדיקט לא נקרע.

בהצלחה !

683233-ציוד לגני ילדים - ארון 4 תאים פתוחים.jpg

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

hans - נראה שלמדנו באותו בית ספר..קאטר (פלאייר שפיץ אצלי), מברג קטן. זה התהליך.

אנסה גם את השיטה של ביגמק.

הארון נקנה באיקאה ועדיין נמכר - אמרו לי שהם מספקים חלקי חילוף. אתשקר אליהם היום לראות אם אפשר לקבל את הגב ואז הבעייה פתורה.

תודה.

• תוכן חדש...