Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי ואלקון במגזין "רכב" וכתוב שהוא אותו עם שיפורים אדירים וטובים מאוד ואחד הרכבים הטובים בישראל אז האם הוא באמת כל כך טוב

לא נראה לי שסכום של 20.000 ש"ח (זה הסכום ההוא השקיע באוטו) יכול לתת לרכב משהו כל כך טוב

(והאם אפשר לשפר למשל סיוויק למשהו כזה?)

פורסם

איזה רכב זה "ואלקון" ? :roll:

ועם 20K אתה יכול לעשות הרבה דברים לכל אוטו..(לא רק לסיוויק)

ויש לך אולי הגדרה ל-"שיפורים אדירים וטובים מאוד"...? :lol:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

1. סיטרואן ZX וולקואן

2. נגיד שיש לי 25K בשביל לשפר סיוויק קופה 1.6 מה שפשר לשפר באוטו

3. שיפורים מאוד טובים

פורסם

25 אלף בהונדה 1.6 קופה = עוד הונדה עם טורבו ועוד נשאר לך בסביבות ה10 אלף שקל כדי להנמיך אותה להחליף בולמים ולשפר את מערכת הבלימה.

:\

למה לנו אין כזה דבר ?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

למה אין ?

למה להיות שלילי 25 K

גם בZX יעשו שמח (לא שאני יודע , אבל ככה אומרים אנשים שיש להם ZX טורבו )

מייק

אש"ט

אירגון לשחרור טלטלים

פורסם
1. סיטרואן ZX וולקואן

2. נגיד שיש לי 25K בשביל לשפר סיוויק קופה 1.6 מה שפשר לשפר באוטו

3. שיפורים מאוד טובים

קודם תגדיר מה אתה רוצה לשפר ברכב, ואח"כ תשאל.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

קודם כל, מצחיק שהם כותבים "מגדש הטורבו המקורי הוחלף..." כאילו שהרכב הגיע עם טורבו במקור. אני יכול להעריך שהוא נקנה ע"י הבעלים הנוכחי כבר עם הסבה לטורבו, וזה רק שיפר אותו מעבר (באופן משמעותי, אמנם).

כך ש-20000 ש"ח זה ממש לא מה שהושקע ברכב, אני מעריך שאפשר להכפיל את המספר הזה פי שלוש לפחות. קודם כל ההסבה הראשונית לטורבו. דבר שני - הרבה דברים שהושקעו בו לא נחשבים בתוך ה-20000 ש"ח (בלמים, בולמים). דבר שלישי - כתוב בסוף שהמגדש עולה כ-7500 דולר...

בנוגע לשיפור סיוויק - והרי כתוב בכתבה שכמה גיליונות לפני כן הופיעה שם סיוויק עם מנוע של אינטגרה + טורבו, אז כנראה שאפשר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא הבנתי , וולקאן זה דגם משופר של ZX שבא עם טורבו מקורי ? :shock:

:drinking:

לדגם קוראים "וולקואן" וזה הדגם של הטורבו שמגיע עם הוולקאן במקור, אבל כמו שרוני אמר המשפר החליף את ה"וולקואן" המקורי במשהו שעולה 7500 דולר.

קפיש, אחשלי?

FAZER

:roflmao:

פורסם
לא הבנתי , וולקאן זה דגם משופר של ZX שבא עם טורבו מקורי ? :shock:

:drinking:

לדגם קוראים "וולקואן" וזה הדגם של הטורבו שמגיע עם הוולקאן במקור, אבל כמו שרוני אמר המשפר החליף את ה"וולקואן" המקורי במשהו שעולה 7500 דולר.

קפיש, אחשלי?

FAZER

:roflmao:

עוד אחד במשפחה ?

תקרא מה קרה לאחרון שניסה להצטרף...

• תוכן חדש...