Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני חסכוני עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפשת רכב קטן אוטומטי מ-2008

הכי חשוב שיהיה חסכוני בדלק, אמין ושיהיה נוח גם בנסיעה בינעירונית, ויוכל לסחוב עליות כמו לירושלים, חיפה..

התקציב הוא עד 60,000. אפשר קצת יותר אם תהיה הצעה ממש טובה

חשבתי על סיריון, מאזדה 2, יונדאי i20, מיקרה

אשמח לחוות דעת או הצעות

תודה

פורסם

מבחינת כוח, לענין העליות לירושלים (למרות שכל רכב יכול אבל לחלק קשה יותר..) כדאי לך ללכת על המזדה 2. שים לב שברמת הגימור הבסיסית האבזור הבטיחותי לא משהו וכדאי ללכת על הרמה הגבוהה יותר. כמו כן, צריכת הדלק היא לא מהטובות.

פורסם

אם את נוסעת הרבה בכבישים בין עירוניים אז מאזדה 2 תתאים לך יותר מדייהטסו סיריון, במיוחד אם את עולה הרבה לירושלים. המנוע שלה חזק יותר והביצועים טובים יותר, אבל כמובן שזה בא על חשבון צריכת דלק טיפה יותר גבוהה.

יונדאי i20 יהיה לך קשה למצוא במסגרת התקציב הזאת, אלא אם מדובר ברכב אחרי תאונה קלה או עם קילומטראז' גבוה. רכבים טובים יוצאים בדרך כלל במחירים גבוהים יותר.

פורסם

קח רק בחשבון שבמזדה בגרסאות ה ACTIVE יש רק 2 כריות אוויר,לעומת DYNAMIC בעלת 6 כריות אוויר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ועוד משהו שחשוב לדעת הוא שהפסיקו לשווק דייהטסו בארץ. אין לזה השפעה לטווח הקצר אבל בהחלט תהיה לטווח האחרון, שלא נדבר על המחירון....

פורסם
אם את נוסעת הרבה בכבישים בין עירוניים אז מאזדה 2 תתאים לך יותר מדייהטסו סיריון, במיוחד אם את עולה הרבה לירושלים. המנוע שלה חזק יותר והביצועים טובים יותר, אבל כמובן שזה בא על חשבון צריכת דלק טיפה יותר גבוהה.

יונדאי i20 יהיה לך קשה למצוא במסגרת התקציב הזאת, אלא אם מדובר ברכב אחרי תאונה קלה או עם קילומטראז' גבוה. רכבים טובים יוצאים בדרך כלל במחירים גבוהים יותר.

האם אתה יכול לציין מה ההבדל בין צריכת הדלק של שתי המכוניות.

לגבי יונדאי i20 אני מבינה מדבריך שהיא עדיפה יותר על שתיהן אבל יקרה יותר? מה צריכת הדלק שלה?

פורסם
ועוד משהו שחשוב לדעת הוא שהפסיקו לשווק דייהטסו בארץ. אין לזה השפעה לטווח הקצר אבל בהחלט תהיה לטווח האחרון, שלא נדבר על המחירון....

תודה על המידע. לא ידעתי ועכשיו אני שוקלת שנית לגבי המכונית הזו לצערי

פורסם

הסריון מכונית טובה,עכשיו זה יכול לעבוד לטובתך,אם המחירים ירדו עוד תקני בזול,אם את מתכוונת להחזיק את הרכב תקופה ארוכה יחסית את לא תרגישי את כשהרכב יהיה יותר ישן וגם לא תהיה בעיה של חלפים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
האם אתה יכול לציין מה ההבדל בין צריכת הדלק של שתי המכוניות.

לגבי יונדאי i20 אני מבינה מדבריך שהיא עדיפה יותר על שתיהן אבל יקרה יותר? מה צריכת הדלק שלה?

מאזדה 2 וסוזוקי סוויפט עושות בממוצע משהו כמו 11 קילומטר לליטר. בסיריון אפשר להגיע בקלות גם ל-13 קילומטר לליטר.

ה-i20 מכונית טובה לדעתי אבל כאן המחירים מתחילים מאזור ה-65 אלף ש"ח לרכב מליסינג/השכרה במצב טוב. אם מצאת משהו בפחות מהסכום הזה לדעתי זה קצת חשוד.

תודה על המידע. לא ידעתי ועכשיו אני שוקלת שנית לגבי המכונית הזו לצערי

אני לא יודע מה יהיה בעתיד, אז נכון לאתמול, הסיריון ממשיכה לשמור על ביקוש מאוד מאוד גבוה בשוק המשומשות. אני יכול לספר לכם שסיריון היא אחת המכוניות היותר מבוקשות אצלנו בסוכנויות, כשכמעט כל רכב שיוצא למכירה נחטף במהירות. ייתכן שהפסקת הייבוא שלהם תפגע בסחירות לטווח הרחוק, אבל זאת לא חובה. אנחנו רואים שיש דגמים שהייבוא שלהם הופסק וזה עשה רק טוב לביקושים שלהם כמשומשות (כמו למשל הונדה FRV).

בעיה של חלפים לא אמורה להיות כי הרכב שווק בצורה סדירה עד שנת 2011, כך שלפחות עד שנת 2017 חייבת להיות אספקה של חלפים מטלקאר לפי חוק. בהמשך, צריך לזכור שהמנוע והגיר משותפים גם לטיוטה יאריס כך שסביר להניח שהחלפים משותפים, כמו כן יתחיל בוודאי שוק חלפים תחליפי שיתפוס מקום. זה רכב מאוד נפוץ, סביר להניח שיהיה כדאי להמשיך ולהביא חלפים.

פורסם

יש לי מאזדה 2 שנוסעת לא מעט (דרום, צפון, ירושלים...).

היתרון של המאזדה על פני האחרות הוא, כמו שאמרו, שהמנוע קצת חזק יותר ומרגיש "חי" יותר.

מבחינת צריכת דלק:

1-11 בעירוני

1-14/15 בבינעירוני (לא בעליות לירושלים, שם היא צורכת יותר).

מעבר לזה, רכב חמוד, אמין מאוד, לא הכי נוח בעולם אבל סביל.

שיהיה בהצלחה!

*פעולה זו תחוייב בעמלה ע"ס 1.21 ש"ח.

• תוכן חדש...