Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיבורית BT נוקיה CK-100

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קיבלתי את הדיבורית המדוברת והתקנתי אותה, נוחה לשימוש שומעים מצויין.

האם למישהו יש נסיון איתה? השאלה היא האם אפשר לבטל את הקריינית הזאת שבכל פעם שאני נכנס לאוטו והטלפון מתחבר היא משגעת את השכל עם הconnecting.. phone connected.. player connected המעצבן שלה.

לא מצאתי דרך לבטל.

אשמח לתשובה תודה ושבוע טוב. :wink:

206 XS

פורסם

את האמת לא חיפשתי אופציה כזאת אבל אתה יכול להנמיך את הווליום לפני הכיבוי ולהגביר לאחר סוף ההתחברות.

אני מוצא את האופציה מאוד נוחה היא מזכירה לי להדליק את השן הכחולה.

פורסם

קרא כאן - עמודים 12-13

בעיקרון - ללחוץ על הכפתור למשך 5 שניות עד שנשמעת השפה הנבחרת, ואז לדפדף עד סוף השפות. לא ניסיתי, לא יודע אם עובד.

אנסה מחר, גם לי זה מציק.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

בדקתי, אכן אפשרי.

לחיצה של כמה שניות על הכפתור עד שנשמע שם השפה הנבחרת. דפדוף בין השפות עד שנשמע No voice prompt. לחיצה לאישור.

מעכשיו אין דיבור, אבל כן יש צפצוף קצר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

תודה! סוף סוף הצלחתי להשתיק את הגרמני שדיבר לי מהדיבורית המעולה הזו.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...