Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת צבע לרכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר כשהייתה לנו לנטרה לבנה והייתי שוכח לשים כיסוי לשמשה,הפלסטיק היה רותח.לכן רשמתי שלדעתי היה קשה לשים לב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהחלט, ואם תחליט לרכוש אותו, אתה יכל לסמן אותו

עם מספר הרכב שלך במספר מקומות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

http://www.fogel.co.il/Site/pages/katalog.asp?catID=228

אני ממליץ לך על הכיסוי הזה בעל 3 נקודות קשירה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בהחלט, ואם תחליט לרכוש אותו, אתה יכל לסמן אותו

עם מספר הרכב שלך במספר מקומות.

ל'

וואלה, כנהגת שודים יש לך טיפים טובים מהבראנז'ה (-: .

אגב, נהג שודים עושה לי אסוציאציה לשחקן ריאן גוסלינג מהסרט 'דרייב' ...

פורסם

חאלס לבן, שחור, כסוף, אפור כהה....

80% מהמכוניות במדינה הזאת בצבע הזה. זה לא איזה בימר גדולה או אודי או מרצדס שצריכה להיות עם "צבע רציני ובוגר..."

זה רכב צעירים קטן ושובב, לא בא לך לראות קצת צבע בעיניים בבוקר? לא בא לך על צבע מיוחד?

עוד מעלה, פחות מעלה, נו באמת... אתה באמת חושב שבקיץ מי שקנה לבן יכנס לרכב קריר, ומי שקנה צבע אחר יכנס לרכב רותח?

וזה רכב חדש עם צבע חדש, למה שבעיית הצבע הדוהה שלו תטריד אותך בשנים הקרובות?

עניין שלך, אני הייתי הלך בלי לחשוב פעמיים ברכב כזה על הכחול/ טורקיז המיטלי. צבע מהמם.

אם אתה רוצה צבע יותר בוגר, אז אולי האפור עכבר.

בלבן הרכב הזה מאבד את היופי שלו.

בכל מקרה תתחדש.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

האמת שהתמונה של הכחול טורקיז שהצגתי כאן היא בכלל לא של הדגם הרלוונטי, אלא של דגם ספורט כזה 3 דלתות, כך שזה מטעה.

נדמה לי שהצבע הכחול יכול להיות משהו כזה, אבל לא בטוח.

media.jpg

פורסם

לבן. הכי פרקטי. הכי יפה. הכי מכובד. חוץ מזה בטח בשלב הזה כבר ברור לך שלא תצא עם תשובה מהשרשור הזה, וזה גם לא כ"כ משנה, אז לך אם מה שבא לך.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
לבן. הכי פרקטי. הכי יפה. הכי מכובד. חוץ מזה בטח בשלב הזה כבר ברור לך שלא תצא עם תשובה מהשרשור הזה, וזה גם לא כ"כ משנה, אז לך אם מה שבא לך.

אתה צודק וכמובן לא באתי עם ציפייה שמישהו כאן יחליט עבורי על הצבע.

אך רציתי לשמוע דעות. אתה יודע, לפעמים יש משהו שלא חשבת עליו .

אחרי קצת הסתכלויות על רכבים בשטח אני עומד כרגע בין- לבן, שאני מסכים אתך שעל הרכב הזה הוא אחד היפים, לבין הצבע השמרני ביותר שמעל חצי מהרכבים 'לובשים' אותו, אך לדעתי הכי פרקטי מבחינת היותו נראה נקי בכל התנאים- שזה כסוף.

על לבן קראתי (וחושב שראיתי את זה גם בשטח) שכשהוא חדש הוא נראה יפה, אך לאחר זמן מה הוא מאבד את הברק שלו, ביחס לצבע מטאלי.

פורסם

אם תדאג לנקות אותו בחומרים יעודיים,

למרוח ווקס ולשמור על פח הרכב,

פח הרכב ישמר לאורך זמן ארוך יותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ל'- אני מחפש להיות עצלן....8),

אבל נדמה לי שלגבי הצבע הלבן זה לא קשור לטיפול, אלא הצבע מטבעו כזה, בשונה ממטאלי, מאבד את הברק שלו ולא אחרי שנים רבות.

שומאכר- העכבר ירד כרגע. נשארו הבהירים.

מה שמזכיר לי שחברה שלי מפורום אחר , ששלחתי לה תמונות להתייעצות אמרה לי "לך על עכבר ותקרא לו ג'רי",

עניתי לה שכרגע אני על מילקי(לבן), ותשובתה, אוקי מילקי זה גם קינקי...

לגבי הצבע הלבן קראתי עוד משהו שאני לא יודע עד כמה שהוא נכון, מישהו שעוסק בתחום כתב שצבע לבן אהוב על גנבי רכב כי הם יכולים במהירות לשנות לו את הזהות והצבע.

אבל זה לא מה שינחה אותי...

• תוכן חדש...