Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באיזה ארץ מיוצר Hertz Hi Energy?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם, שמעתי מאנשים שהסט הי אנרג'י של הרץ מיוצרים בארצות כמו סין והודו, נשמע מחשיד

אני יודע שהם מיוצרים באיטליה

מישהו יודע בוודאות באיזה ארץ מיוצר הקומפוננט הרץ היי אנרג'י?

פורסם

לדעתי זה מיוצר באיטליה. בכל אופן יש לזה המון חיקויים שמיוצרים בסין, וקשה מאוד להבדיל בין החיקוי למקור על פי מראה. כמובן שהאיכות של החיקוי לא מתקרבת למקור, לפחות לפי מה שקראתי.

פורסם

זו חברה איטלקית אבל גם אני קראתי שמייצרים את זה בסין כמו רוב הדברים בזמן האחרון ,אך יש מפעלים שהם פשוט ממוקמים בסין וכל סדר העבודה והעובדים הם של המקור בעצם ,בכל אופן זה מה שקראתי אבל מנסיוני זה מגבר מעולה אבל לי לא היה מספיק חזק - HE.4 .

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

אני די בטוח שמיוצר באיטליה, אבל אני יבדוק מה כתוב על הקופסה.

בכל מקרה במידה וכן מיוצר בסין, לא הייתי חושש.

הרץ זו חברה גדולה ואני בטוח שהבקרת איכות במפעל היא מעולה.

יתכן שהדגמים הפשוטים שלהם מיוצרים בסין, והאיכותיים יותר באיטליה.

מנסיון עם סט של היי אנרג'י במשך 4 שנים הסט עובד על בסיס יום יומי וללא דופי למעט טוויטר אחד שיצא ממרכוז(תיקון של 50 שײח)

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...