Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

ברשותי גולף TSI 2011 , הרכב ברשותי כבר מאפריל , עוד בשבוע הראשון נגשתי למוסך (שאת שמו לא אציין) והתלוננתי על רעידות קלות ביותר בהתחלת נסיעה , ועל רעידות יותר מורגשות בנסיעה בפקקים , הבוחן שנסע איתי אמר לי שהכל תקין וכך מתנהג כל גולף מהדגם שלי, התעקשתי ואמרתי שנהגתי במספר רכבים עם גיר זהה ובכולם התופעה לא קיימת . נאלצתי לבלוע את הגלולה ומאז אני חי עם זה (אפילו התרגלתי ולמדתי איך למתן את הרעידות) היום בבואי לטיפול ראשון 15000 (במוסך מורשה אחר כמובן) התלוננתי שוב וביקשתי בדיקה , נציג השירות (הנחמד יש לציין) ציין בפני שהתופעה מוכרת ויש 2 דרכים לפתרונה:

1. קיים עדכון תוכנה שאותו מנסים תחילה.

2. במידה והעדכון לא עוזר מחליפים את סט המצמדים.

בנוסף הוא סיפר לי דבר מעניין נוסף : החל מחודש ספטמבר 2011 החלו להגיע קלאצ'ים "משופרים" שמאז שהתחילו להרכיב אותם הם רואים שהבעייה המתוארת לא חוזרת. בנוסף הוא ציין שמאז שהתחילו להרכיב את המצמדים המשופרים ברככבים החדשים הם כבר לא נתקלים ברכבים חדשים עם נסועה נמוכה כמו שלי עם אותה הבעייה.

כשחזרתי לאסוף את הרכב מהטיפול הוא אמר שעדכון התוכנה אצלי לא עזר ולמרות שהבעייה ממש קלה יש להחליף את המצמדים , בשל מחסור בחלק כרגע בארץ המצמדים הוזמנו עבורי ויגיעו בערך עוד כשבועיים.

האם מישהו מכם חברי הפורום עבר חוויה דומה ? , האם מישהו יודע אם במקרה קיים RECALL שקט בעניין ?

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

האמת בדיוק היום אבא שלי שם את הרכב שלו מדגם פאסאט שנת 2009 1.8 TSI DSG7 במוסך, ואחרי בדיקה החליפו לו קלאצ'ים.

אני לא חושב שיש ריקול, מטפלים בכל מקרה לגופו.

אני עצמי נוהג בפולו TSI DSG7 וביינתיים החיים ורודים :wink:

זמין 8)

פורסם

הינה, מתברר שגם אתם חווים את העניין, בניגוד למה שרשמת כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=412509&page=3

כבר לא בגדר פיקציה, הא?

בכל מקרה, לפותח השרשור, תכנס ללינק שכתבתי - יש אחריות מהיצרן שאישר ליבואן להחליף מצמדים וכו' וכו', ככה שלא יעבדו עלייך.

פפי, שלא תבין אותי לא נכון, אני מאחל לך רק הנאה מהרכב ללא תקלות!

אבל מה לעשות, שכאן מדובר בתקלה גורפת אצל הרבה לקוחות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
האמת בדיוק היום אבא שלי שם את הרכב שלו מדגם פאסאט שנת 2009 1.8 TSI DSG7 במוסך, ואחרי בדיקה החליפו לו קלאצ'ים.

אני לא חושב שיש ריקול, מטפלים בכל מקרה לגופו.

אני עצמי נוהג בפולו TSI DSG7 וביינתיים החיים ורודים :wink:

מעניין , והחליפו לו באותו יום? לי אמרו שאין את הקלאצ׳ים בארץ וצריך לחכות לפחות שבועיים.

פורסם
הינה, מתברר שגם אתם חווים את העניין, בניגוד למה שרשמת כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=412509&page=3

כבר לא בגדר פיקציה, הא?

בכל מקרה, לפותח השרשור, תכנס ללינק שכתבתי - יש אחריות מהיצרן שאישר ליבואן להחליף מצמדים וכו' וכו', ככה שלא יעבדו עלייך.

פפי, שלא תבין אותי לא נכון, אני מאחל לך רק הנאה מהרכב ללא תקלות!

אבל מה לעשות, שכאן מדובר בתקלה גורפת אצל הרבה לקוחות.

וואלה , אז כנראה זה לא מקרה שהיום הם כבר לא מתכחשים לבעיה כפי שחוויתי בביקור הקודם במוסך.

פורסם
וואלה , אז כנראה זה לא מקרה שהיום הם כבר לא מתכחשים לבעיה כפי שחוויתי בביקור הקודם במוסך.

מה גם שהם אחראים כעת לחמש שנים על כל הגיר.

קובי

:-)

פורסם

בעיתון ממון של אתמול או שלשום יש כתבה על הDSG והבעיה הזו,נכתב שם שמחליפים באופן יזום לכל רכב שמגיע עם הבעיה הזו - במידה ועדכון התוכנה לא מצליח, כמו כן כתבו שכרגע אין חלפים ומחכים למשלוח שיגיע.

פורסם
להיפך, היה כתוב שכרגע אין רכבים שמחכים להחלפה בשל מחסור בחלפים.

אז היה כתוב .... אני מחכה , אמרו לי בפירוש שאין בארץ וצריך לחכות שבועיים בערך. וזה ממקור ראשון לא כתבה בעיתון.

פורסם
להיפך, היה כתוב שכרגע אין רכבים שמחכים להחלפה בשל מחסור בחלפים.

אתה כותב משהו ואז כותב דבר אחר וזה באותו משפט? אין רכבים שמחכים כי יש מחסור בחלפים? איך זה הגיוני?

אם אין חלפים בארץ - רכבים תקועים/מחכים/איך שלא תקרא לזה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא חבל!! עדיין אין לרכב שנה על הכביש וכבר בעיות בגיר!...גבר מנסיון כמו המצמדים לא יחזיקו לזמן ארוך!. אני הייתי במקומך טובע את צ'מפיון (יבואן VAG) שמזלזלים על שמאל ועל ימין בלקוחות שלהם!.אני במקומך לא מתפשר ודורש החלפת גיר שלם.ופיצוי על עגמת נפש.

למרות שיש לי VAG אבל באמת מוגזם...VAG זה רכב חזק,יוקרתי.. בטיחותי... אבל אך שרואים רחוק מלהיות רכב אמין, בשנים האחרונות. גיר DSG להתרחק כמו אש!.

פורסם

ובכן עדכון : המצמדים הוחלפו , הנסיעה חלקה חסל סדר רעידות..... במשרד של המוסך ראיתי ערימה של 10 חתיכות שהוחלפו בימים האחרונים.... כל הסיפור לקח 5 שעות ובוצע ע"י מכונאי אחד מצורפים 2 תצלומים : הקלאץ' הישן , והגיר בשלבי הרכבה אחרונים.

dsg1.JPG

dsg2.jpg

פורסם

סרטון הדרכה נחמד שמתאר את תהליך החלפת המצמדים , מסתבר ש LUK יצרנית הגיר החלה לשווק מצמדים AFTERMARKET

חדשות טובות היות וסביר שהמחיר האסטרונומי שלהם יירד ברגע שמשהו אחר חוץ מ VW ימכור אותם .

• תוכן חדש...