Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה בקניית רכב עד 8000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

קוראים לי פז, אני בן 28 ורוצה לקנות את הרכב הראשון שלי.

עד עכשיו נהגתי ברכב של ההורים ומסיבות מסוימות אני צריך לקנות רכב.

התקציב הוא 8000.

אני לא נוסע הרבה ואפילו לעבודה אני הולך ברגל אבל אני חייב שתהיה לי את האפשרות להיות נייד.

אני לא נוסע נסיעות ארוכות אבל מדי פעם נוסע בתוך העיר (פתח תקווה) ופה ושם לתל אביב והרכב מאוד נחוץ למרות שאני לא נוסע כל הזמן על בסיס קבוע.

אני יודע שהתקציב מינימלי ועדיין אני לא רוצה רכב גרוע שיילך למוסך כל 2 דקות כי אם היה לי כסף להשקיע במוסך הייתי כבר קונה רכב טוב יותר.

עשיתי חיפוש ביד 2 לפי רכבים משנת 2001 ומעלה בנפח מנוע בין 1400 ל-1600 ועד יד 2 ונתנו לי שם את הרכבים הבאים ולצורך העניין אני ממש חדש בתחום ולא מבין כלום ככה שאשמח אם תתנו לי כיוון.

(בואו כרגע נתעלם מהטסט ועוד כל מיני פרטים, אני יותר רוצה לדעת מהם הדגמים הטובים יותר. ואם אשמח אז למה...)

סיטרואן קסרה SX (דגם 2)

דייהו נובירה

פיאט בראבה

קיה ריו

דייהו לאנוס

קיה מנטור

רנו מגאן

פורסם
שלום חברים.

קוראים לי פז, אני בן 28 ורוצה לקנות את הרכב הראשון שלי.

עד עכשיו נהגתי ברכב של ההורים ומסיבות מסוימות אני צריך לקנות רכב.

התקציב הוא 8000.

אני לא נוסע הרבה ואפילו לעבודה אני הולך ברגל אבל אני חייב שתהיה לי את האפשרות להיות נייד.

אני לא נוסע נסיעות ארוכות אבל מדי פעם נוסע בתוך העיר (פתח תקווה) ופה ושם לתל אביב והרכב מאוד נחוץ למרות שאני לא נוסע כל הזמן על בסיס קבוע.

אני יודע שהתקציב מינימלי ועדיין אני לא רוצה רכב גרוע שיילך למוסך כל 2 דקות כי אם היה לי כסף להשקיע במוסך הייתי כבר קונה רכב טוב יותר.

עשיתי חיפוש ביד 2 לפי רכבים משנת 2001 ומעלה בנפח מנוע בין 1400 ל-1600 ועד יד 2 ונתנו לי שם את הרכבים הבאים ולצורך העניין אני ממש חדש בתחום ולא מבין כלום ככה שאשמח אם תתנו לי כיוון.

(בואו כרגע נתעלם מהטסט ועוד כל מיני פרטים, אני יותר רוצה לדעת מהם הדגמים הטובים יותר. ואם אשמח אז למה...)

סיטרואן קסרה SX (דגם 2)

דייהו נובירה

פיאט בראבה

קיה ריו

דייהו לאנוס

קיה מנטור

רנו מגאן

מהרכבים שציינת הייתי מתרחק כמו מאש מכל הדייהו למינהם. רכב פשוט מחורבן. על הבראבה בכלל אין מה לדבר...

הקיה ריו יכולה לתת לך מענה טוב והיית מוסיף באותה קטגוריה את היונדאי אקסנט.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...