Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפוננט של מורל דוטק אוביישן, סאב JBL ומגבר מאוד ישן.

על איזה סט הייתי ממליצים לי עד 500 שקל? -כרגע אין לי רמקולים מאחורה.

ומה בעניין ההגברה? יש לי מגבר 4 ערוצים שמגביר את הסאב ואת המורל. מה יתן לי את התמורה הטובה ביותר מבחינת חיבורי ההגברה?

תודה לעוזרים.

פורסם

אני רואה לא מעט תגובות שהרמקולים האלו לא אפקטיביים ללא חיבור למגבר..זה קצת סותר את מה שרשמת פה.

אשמח להצעות נוספות או להתייחסות לנאמר פה לגבי ההגברה.

תודה.

פורסם

ראיתי בזאפ וגם שאלתי מישהו שיש לו.

כמה שאלות נוספות:

1. מה עדיף הטמפו או פולס (ההבדל במחיר לא בשמיים לכן אני שואל) ?

2. כמה אמורה לעלות התקנה (בערך) לרמקולים האלו ?

פורסם

פלוס זה דגם ישן לא מיצרים אותו כבר,לדעתי הטמפו נישמע הרבה יותר טוב,

התקנה לדעתי אמרוה לעלות עד100 שקל זה תלוי במתקין..

בשיפוצים..

פורסם

בסוף הלכתי על המורל מקסימו בהמלצתו של המתקין..

עד עכשיו הסאונד נשמע מעולה.

איך המקסימו בהשוואה לטמפו?

פורסם

חבל שלא התייעצתי אתכם לפני הרכישה..

לא אמורה להיות בעיה להגיע לאותו מתקין שוב ולהחליף את הסט נכון ?

פורסם

בחיפה בכל פיצוציה מנסים לדחוף את המקסימו האלה :-)

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

אני לא יודע אם זה בעיה או לא.

מה שאני כן יכול להגיד לך, זה שאם תלך למתקין שלך ותגיד לו שיחליף לך את הסט לסט של טמפו, והוא באמת יחליף לך, זה אומר שהוא ייפתח לך אחד חדש מהשקית, יחזיר את אלה שהשתמשת בהם אצלך (וזה לא משנה כמה ואיך), יחזיר אותם לקופסא ויימכור אותם למישהו אחר.

אם הבנת את הכוונה שלי, אתה אמור להבין מה הרמה של המתקין אם ייקרה כזה דבר, ובכלל, אם זה ייקרה לך תדע מה עבר על מה שמותקן אצלך ברכב.

פורסם

אם אדם קנה מוצר ו"השתמש" בו יום אחד ולאחר מכן התחרט, מה זה בדיוק אומר על המוצר? הוא פגום? הוא ישן? הוא לא תקין?

תפסיק לבלבל את המוח, מה זה בדיוק אומר על המתקין? זה אומר שאם הוא באמת יסכים להחליף לו אז הוא יצא איתו אחלה גבר, כי הוא ממש לא חייב לעשות את זה. ואם הוא יחזיר את המקסימו לאריזה המקורית ויימכור אותם למישהו אחר, יקרה משהו? הם הרי חדשים ועבדו יום אחד סה"כ.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

אגב ,

לפני ההתקנה שאלתי אותו האם תיהיה בעיה להחליף לטמפו במידה ואתחרט מסיבה כלשהי-והוא אמר שלא...

נלך היום נקווה שנחליף ללא בעיות :-)

• תוכן חדש...