Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שקודה פביה ספורט 1.2TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע כמה כיף....היום שילמתי על הרכב וכבר הייתה לי התכתשות קטנה עם הסוכנות....אבל זה לפעם אחרת.

אני אספר לך סיפור אישי....

לפני כמה חודשים הזמנתי באינטרנט כיסוי פלסטיק למראה של הרכב שלי אחרי שמישהו בטוב ליבו שבר לי אותה....

פה בארץ דיברו על מחיר של 200 ש"ח.

מצאתי בEBAY ב5$.

הזמנתי....כשזה הגיע קיבלתי חוברת הוראות איך לאשר את הפריט במשרד התחבורה כשבשורה התחתונה, יכולתי להשתמש בזה גם בתור קערה מפלסטיק לפיצוחים, שורת המחץ תשלום של כמה מאות שקלים והצורך לכתת רגליך פיזית אל איזשהו מקום בתל אביב.

מהדואר ביקשתי להחזיר את המוצר לשולח והוא החזיר לי את הכסף.

מה המוסר השכל שאני לקחתי מהעניין הזה....?

לא לייבא שום דבר לרכב מחו"ל.

כאן קורעים לנו את הצורה על כל דבר, על המחיר של הרכב, המחיר של האבזור, המחירים של הביטוח והרשימה עוד ארוכה מאוד....

אני עד היום לא מצליח להבין איך ב2009 עוד מכרו בסוכנות טויוטה אוונסיס ב160 אלף שקל כשאת הגלגלים מעטרות טאסות של 100 שקל, זאת פשוט בושה....

על הסקודה שהזמנתי אני יכול להלין על המערכת המצ'וקמקת שמגיעה עם רכב בעל תג מחיר של 117 אלף שקל, פשוט ביזיון.

וגם כאן, הרשימה ארוכה....

אתה רוצה להגיד לי שתוספות של קיטים חיצוניים/פלסטיק צריכים לעבור אישור במשרד הרישוי?

הרי זה לא שאני עושה שינויים במנוע וכדומה. חשבתי רק על שיפורים פיזיים ממש במנוע ובמערכות של הרכב צריך איזהשהו אישור.

ואיך יצא לך 117 אלף?

איזה אבזור הזמנת?

אני הזמנתי ספורט ב-97,900

Skoda Fabia 2012

1,200 TSI 105 hp

Sport 8)

פורסם
אתה בטח הזמנת ידני....אני הזמנתי אוטומט.

1.2 TSI DSG באבזור ספורט 2012 + אגרת רישוי: 116909 ש"ח.

עכשיו הכל ברור :)

איזה צבע?

Skoda Fabia 2012

1,200 TSI 105 hp

Sport 8)

פורסם
אתה בטח הזמנת ידני....אני הזמנתי אוטומט.

1.2 TSI DSG באבזור ספורט 2012 + אגרת רישוי: 116909 ש"ח.

כשאני קניתי את האוטו (מאי שנה שעברה) הידני עלה 99500, וה DSG עלה 11

מה קרה שהידני ירד במחיר וה DSG עלה בכל כך הרבה ?

פורסם
שחור עם גג כסוף :)

טוב אני הלכתי על ה"תותים בקצפת" ע"ע אדום עם גג לבן... :roll::-D

ן-igal.ep:

אני חושב שזה קשור גם לאבזור ולא רק לתיבה.

Skoda Fabia 2012

1,200 TSI 105 hp

Sport 8)

פורסם
כשאני קניתי את האוטו (מאי שנה שעברה) הידני עלה 99500, וה DSG עלה 11

מה קרה שהידני ירד במחיר וה DSG עלה בכל כך הרבה ?

הייתה עליית מחירים בסוף השנה.

• תוכן חדש...