Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דפי נתונים לרכיב HM8350A

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי דפי נתונים בגוגל לרכיב הזה, ולא מצאתי , מישהו מכיר אתר עם דפי נתונים לרכיבים ממש ישנים ולא נפוצים, כמו זה?

זה גו'ק של עכבר מחשב סריאלי, ממש ישן.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

נסה באריהב יש אפשרות חיפוש באתר

http://www.arihav.com/indexheb.asp

אם לא נמצא שם אז שים לב מה הם רושמים:

שרות חדש! גם רכיבים שאינכם מוצאים אצלנו במלאי,ואתם מוצאים במלאי DIGIKEY, MOUSER, FARNELLניתן להזמין דרכנו

נסה לחפש שם

וגם אפשר לחפש פה:

http://www.alldatasheet.com/

כמו כן אם הינך מכיר אתרי רכיבים, שווה להיכנס לשם ולראות את החיפוש אותם הם מציעים כי לפעמים אלו תוצאות שלא תקבל בגוגל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מרק , תודה רבה!

הבעיה היא שהעכבר לא מזוהה כלל בשום מערכת הפעלה, השתמשתי במעביר מהCOM הגדול לCOM הקטן, וגם כן לא עובד,

ניסיתי בדוס, וגם לא עובד, ניסיתי ב98 גם לא עובד , XP גם לא , 3.11 גם לא, NORTON COMMANDER גם לא,

לא יודע מה יש לו.

כבר הזמנתי רכיב כזה, כי בדקתי מתחים עם כל הרכיבים הדיודות הטרנז' קבל , ראיתי שיש תנודות בגביש (בדקתי עם סקופ) ראיתי שמגיעים מתחים , אבל זהו יותר מזה, זה רק לחשוד בג'וק.

פרטים בה"פ .

פורסם
הבעיה היא שהעכבר לא מזוהה כלל בשום מערכת הפעלה, השתמשתי במעביר מהCOM הגדול לCOM הקטן,

סליחה על הבורות, מה זה COM גדול?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חשבתי שאתה הולך להשתיל אותו בטיל קרקע קרקע

אם קח גש לשוק הפשפשים הקרוב ותמצא שם עכברים כאלו בערמות בעד פרוטה או שניים, עובדים!

פורסם

אחרי בדיקה מעמיקה, אישרתי חשד שהיה לי לפני כן, הדיודה נותנת לרכיב מתח מיוצב של 5 וולט לפי הציור, אצלי יש 6.03 וולט, זה יכול לשרוף את הרכיב? כי אם כן יש לי לקנות גם דיודה, וגם רכיב (בגלל שחשדתי בו מההתחלה אז 2 רכיבים כבר בדרך...)

עריכה:שמתי לב שעל הדיודה במעגל שלי אכן כתוב 6 וולט, טוב אני די אובד עצות, נראה לי שזה אכן הרכיב...

פרטים בה"פ .

פורסם
חשבתי שאתה הולך להשתיל אותו בטיל קרקע קרקע

אם קח גש לשוק הפשפשים הקרוב ותמצא שם עכברים כאלו בערמות בעד פרוטה או שניים, עובדים!

זה ממש לא העניין, העניין הוא לאתר תקלה במעגל חשמלי. ולתקן אותו, היום זה מעגל קטן עם 10 רכיבים, ומחר זה מעגל מורכב יותר,

פרטים בה"פ .

פורסם

אתה זוכר את השרשור שפתחתי על הרכיב YM3805 של הקומקפט דיסק?

מהחברה הזו קניתי את שניהם, קוראים לה "ריזרב"

פרטים בה"פ .

פורסם
היום זה מעגל קטן עם 10 רכיבים, ומחר זה טיל קרקע קרקע,

תיקנתי לך :wink:

פורסם

איזה דיכייייייייייייייייייייי

הבאתי היום את הרכיב, (3 במספר, על כל צרה שלא תהיה) הוצאתי את הישן, הלחמתי את החדש, ונדה כלום, שום דבר , לא מזהה בדוס, אני רושם MOUSE, והוא לא מזהה אותו, לא בCOM גדול, ולא במעביר ל COM הקטן, מה יכולה להיות הבעיה בדקתי רכיב רכיב על המעגל לפני שהחלטתי להזמין את הגו'ק , והכל נראה על פניו תקין, נגדים קבל, דיודות,

אבל זה עדיין לא עובד!!

פרטים בה"פ .

פורסם

עד כמה שזכור לי מתקופת DOS 3.3 עד DOS6.2 לא הייתה קיימת פקודה פנימית בשם MOUSE אלא עם התקנת את הדרייבר של העכבר.

1.תבדוק את הסטטוס של היציאות הטוריות בעזרת הפקודה MODE.

2. תבדוק שהדרייבר של העכבר נמצא בתיקייה של DOS.

mouse.com

mouse.sys

3. כמובן שעלייך להוסיף את הפקודה לקובץ AUTOEXEC.BAT.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, כשאני מחבר עכבר טורי אחר (COM קטן) אז כן הוא מזוהה מידית ע"י הפקודה MOUSE, וגם בטורבו C יש את הסימן של העכבר.

ויש פקודה שמפעילה את הCDROM בDOS וגם את העכבר ב DOS באופן אוטומטי, עדכנתי את הקובץ המתאים לפני שנה , חיפשתי באינטרנט ומצאתי איך משנים , ומה.

אבל עדיין העכבר הסורר לא מעוניין לעבוד.

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...