Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 1993 (וידאו)‬

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר איך כל הילדים רצו פסטיגל ורק אני ביקשתי אוטומוטור :)

הייתי שם ב93, ואני זוכר שבשנות ה90 הייתה חתיכת תערוכה, למבורגיני לבנה עם ריפוד כסוף וכמה פרארי, היה כייף, עשהתבגרתי התחלתי להשתעמם בתערוכות הללו.

haters will hate

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

Guest ישליישלי
פורסם

אחח איזה זיכרונות, היתה זו התערוכה הראשונה שהיתי בה.

הייתי נער צעיר וכל-כך התלהבתי מהרכבים, במיוחד מהמזדה mx-3 .

זה היה חלום שלי.... חלום שהתגשם לפני כמעט שנה.

nn.jpg

פורסם
אני זוכר מצויין את התערוכה הזו; איסוזו השיקה את קו הדגמים שלה, כשהיתה עוד תחת כנפי ליאו גולדברג, מאזדה השיקה את ה MX3 בעלת מנוע V6, הפיג'ו 106 בהצגת בכורה ישראלית ועוד.

אבל ללא ספק, התערכוה שתיזכר הכי טוב, עבורי לפחות, היתה התערוכה בספטמבר 81'.

בתערוכה כיכבו הלמבבורגיני קונטאש והפרארי BB512, לא ממש מחזה נפוץ כאן.

ובסוף התערוכה, ממש ביציאה, מכרו מגזין רכב חדש, טורבו שמו, שעלה 17 שקל (ישן כמובן), ולאחר תחינות רבות זכיתי להיות בעליו של הגיליון הראשון.:lol:

http://www.turbomagazine.co.il/

משנת 81' המגזין עדיין חי וקיים :-)

פורסם
http://www.turbomagazine.co.il/

משנת 81' המגזין עדיין חי וקיים :-)

אם אהבת את "טורבו" אתה מוזמן לקרוא את מדור הרכב "המפתחות בפנים" (שלדעתי ולטעמי האישי הוא מדור הרכב הכי מעניין שיש היום בעיתונות הישראלית) של אדוארד אטלר שמתפרסם כל שישי במוסף "דיוקן" של עיתון "מקור ראשון". (אדוארד אטלר היה עורך וממיסדי מגזין "טורבו")

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

המדור שלו מתפרסם גם במגזין הגה,אכן אדם עם עבר מוטורי מפואר וסיפורים מעניינים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...