Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שקראתי שם הבנתי שאם אני אהפוך את הפלוס והמינוס בסאב וופר ( להפוך פאזה ב 180 מעלות ) הטבעת תדפוק במקום החוצה , פנימה , וזה יכול לפתור את בעיית הרעשים ?

כי במגבר הקודם היו גם כן באסים חזקים ולא היו בכלל רעידות של פלסטיקים ,זה קשור ?

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מצב שזה יפחית את הגלים החוזרים וכך יצמצם את הרעידות אבל אני לא מאמין שזה יפסיק אותן לגמרי.

תנסה.. לא עולה כסף.

תחזור עם תשובות.

פורסם

ניסיתי ,אני לא מרגיש הבדל ברעידות ( ניסיתי לשחק עם התיבה כיוונים מיקומים והכל ועדיין ) .

דבר חשוב שיש לציין ! : בהתחלה הייתה לי בעיה עם החיבורים של המנחת משהו עם הפאזות ,והמגבר פעל על מצב של BP ( אם לא הסאב לא היה מוציא באס ) .

במצב הזה רק העוצמה של ערוץ A שולטת על המערכת כולל על הסאב וערוץ B זה סרק ,סידרתי את זה ועכשיו המגבר פועל כרגיל .

אבל , במצב הזה שהיה כשהמגבר עבד על BP לא היו לי רעידות בבגז' בכלל ועוד הייתי עם BASSBOOST על יותר מחצי ,היה לי באס חזק מאוד מרעיד את הגב בצורה ממש מספקת והבגז' לא היה רועד כלל והסאב היה ממש מתאמץ כמו שצריך .

אני קצת מצטער לפעמים על זה שסידרתי את הבעיה עם המגבר ולא השארתי אותו לפעול על BP, אבל מצד שני זה לא מצב נורמאלי וחשבתי שבכל זאת צריך לסדר את הבעיה כדי שהמגבר יעבוד רגיל וכך עשיתי .

משהו פה מוזר ולא מובן לי כי מקודם היו לי באסים יותר חזקים ומרעידים יחד עם BASSBOOST יותר מחצי והבגז' דווקא לא היה רועד בכלל , אשמח לתשובות .

לילה טוב חברים יקרים אני באמת מודה לכל אחד ואחד מכם !

פורסם

תשמע אני לא רואה שום דבר הגיוני שיסביר את מה שאתה כותב, אולי בגלל שהיה על bp והסאב ניגן את כל טווח התדרים הרגשת יותר עוצמה ובלי רעידות, אבל זה לא המצב האידיאלי.

אין מנוס במצב שלך מלשים איטום או לחילופין אם התיבה של הסאב היא פורטד, אם תחליף לאטימה זה יכול לעזור.

תגיע למפגש באיזור שקרוב אלייך, יוכלו לייעץ לך ולהסתכל שם, ככה בכתב זה לא הכי נוח.

פורסם

תודה , אשמח לעוד דעות בשמחה .

פורסם

בשירשור הקודם שכתבת רשמתי לך שלא כדאי לך להחליף את המגבר אבל אתה התעקשת והנה עכשיו אתה רץ אחרי הזנב שלך..

המגבר הקודם שלך הרבה יותר איכותי מה JBL

ובקשר לכיוונים קודם כל תרשום איזה רדיו דיסק יש לך (חברה ודגם)

ואת הבאס בוסט תשים על 0

מצד שמאל יש כפתור קטן שזז לצדדים תזיז אותו שמאלה אחר כך יש לך 2 כפתורים עגולים

את הימני תשים בין 80 ל 100 ותתחיל לשחק עם הכפתור של העוצמה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

זה מחובר למערכת מקורית של מאזדה 3 בעזרת מנחת של אודיסן .

הערוץ על LPF.

את הכפתור BP שמתי על OFF .

BASSBOOST על 0.

בכיוון התדרים של הסאב זה באזור ה 80HZ ( יש נקודה כזאתי שהיא ה 80HZ ) .

העוצמה על פחות מחצי .

פורסם

שום בעיה ,מישהו שאל איך זה מכוון כי אולי הרעידות בגלל זה .

פורסם

מישהו שאל?

אתה שואל ומקפיץ כל הזמן, לא יהיה לך פתרון פלאים אמרתי לך כבר.

אם זה כלכך מפריע לך, לך למתקין ותתקין איטום בבגאז׳ ועל המדף שרועד.

פורסם

אם אני אהפוך את הפזות במנחת כמו שהיה לפני שסידרתי ואעבוד על BP והסאב יהיה טוב כמו מקודם ,זה טוב ? כדאי לעשות את זה ?

• תוכן חדש...