Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר GTI דור 6 אפורה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בדרכי לעבודה, באזור הבורסה ברמת גן, התיישבה לפני GTI עם מספר דומה לשלי, כלומר בת שנה +/-, בצבע אפור עכבר. היה משעשע (טוב, שעשע אותי) ששתי GTI עם צבעים יחסית נדירים נוסעות אחת אחרי השניה, ותהיתי האם מישהו פה במקרה יודע למי שייך הרכב, אם הוא חבר פורום, ומה הוא עושה שם באזור? :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה עובד באיזור הבורסה? אני גר באיזור, תפתח עין למיטו תלתן ירוק בצבע כחול:wink:

בכל מקרה, יצא לי לראות GTI דור 6 בצבע הזה בעלת 4 דלתות מסתובבת באיזור כמה פעמים. באחת מהפעמים הצלחתי לקלוט נהגת. אבל השיא היה לפני בערך שבועיים כשחזרתי הביתה בשעות הערב, אני קולט שירוקו שחורה יוצאת מהבורסה. חשבתי לעצמי "עוד בן 60 בבורסה שקנה שירוקו כדי להרגיש צעיר". כשהשירוקו נעמדה לידי אני שם לב שבפנים יושב בחור צעיר בשנות ה20 המאוחרות לחייו, לבוש בצורה מכובדת, שיער ארוך אסוף לאחור וסיגר דולק ביד Like a BOSS!:lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

ראיתי אותה בצפון לפני כמה שבתות חולפת מולי.

לקח לי כמה שניות לקבע בחזרה את הלסת למקום.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

ומה היה ברכב הזה שהזיז לך את הלסת מהמקום? אגב, הצבע של פותח השרשור בהחלט מדהים והכי הולם את הרכב לדעתי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מאז גולף דור V, משום מה צ'מפיון מייבאים GTI בצבעים אדום, שחור, לבן.

צבעים אחרים נדירים יחסית ומגיעים במספרים בודדים.

מכאן שהכחולה של אדון 72 מיוחדת (ויפה)

הכסופה של הח"מ מיוחדת (ולא יפה)

והאפורה הנ"ל מיוחדת (ונוקעת לסתות).

מזכיר לי שבזמנו הזמנתי טנדר טויוטה 4X4.

היתה לך אפשרות להזמין אותו בכל צבע שתבחר ומלבד שיהיה לבן.

לצורך העניין, אם הייתי רואה באותה תקופה רכב כזה בצבע אחר, התגובה היתה אותה תגובה, והקנאה היתה אותה קנאה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

היום ראיתי מאזדה 3 בלנה ברמזור, אבל מאחוריה הייתה עוד מאזדה 3 לבנה. איזה קטע, נגנבתי.

מישהו במקרה מכיר את אחד הבעלים של הרכב? כי גם לי אין מאזדה 3 לבנה בחניה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני נגנב על בסיס יומי - יש לי שמונה מיצובישי לנסר קלאסיק בשכונה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לצ'ימפיון מוטורס GTI מבחן אפורה, אבל יש לה מדבקה "איך אני נוהג" על הפגוש...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

GTI זה רכב של סטודנטים בארה"ב, לא? אבל מהתפרנים, אז לא להתלהב. :wink:

רק כמה חבל שאנחנו בארץ בעניין הזה :-(

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ואם זה רכב של סטודנטים...אז מה בדיוק?

אם זה היה שרשור על דייהו לאנוס בצבע חציל עם נגיעות של ורוד, זה היה שונה?

ראבאק, יש פה שרשור בן כמה חודשים על לוחיות רישוי!

W. Churchill

פורסם

אני מבין את פותח השרשור, לא בכל יום רואים 2 פרארי לבנות אחת אחרי השניה ברמזור של הבורסה.

*עריכה: התבלבלתי בשרשור, חשבתי שזה השרשור של "פרארי בישראל".

haters will hate

• תוכן חדש...