Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהתנעה גולף 94

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים ניסיתי להניע את האוטו, האורות נדלקו אבל האוטו לא נדלק.

היום שוב ניסיתי וגם האורות לא נדלקו ולא היה רעש של הסטרטר- הכל מת לגמרי!

ניסיתי להניע עם הכבלים, אבל אחרי כמה שניות שהאוטו לא נדלק ועשן התחיל לעלות משני המכוניות, ויתרנו על הנסיון..

חברה שלי אמרה לי שייתכן וזה הסטרטר- זה מתאים בכלל? אפילו הנעילה מאחורה לא נפתחת והבגז' גם תקוע ודורש מפתח..

אני לגמרי אובדת עצות כבר.. אני נואשת להפטר מהאוטו ולא מצליחה ועכשיו בכלל אין לי שום סיכוי להוציא עליו את עלות הטסט והתיקון מלפני 4 חודשים.. (2000 ש"ח.. קיוויתי שאני אוכל למכור אותו ב5000 אבל נראה לי שגם אם אני אעמיד אותו באמצע הרחוב עם מפתח אף אחד לא יגע בו...!!)

המון תודה..

מאיה

פורסם

אולי אני לא מבינה במכוניות אבל אני מבינה משמעות של +\-. אודה לתשובה ממישהו שלא חושב שאני מטומטמת...

פורסם

מאיה שלום רב, וברוך בואך לפורום !

בתור משתמשת חדשה בפורום, קבלי טיפ על חשבון הפורום:

ראשית המלצתי שקראי את כללי הפורום בקישור המצורף, והתמקדי בעיקר בסעיף 3 וסעיף 4 :

http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules

שנית בתור משתמשת חדשה , ניסית לקלוע בול פגיעה ופספסת בגדול !

חבר הפורום מרק 10, הוא אחד מכמה וכמה חברי פורום בודדים, אשר נחשב לבר סמכא בתחומים רבים, ותחום הידע שלו רב ונרחב, ותגובתיו הרבות בפורום, מוסיפות ומעשירות רבות את הידע של חברי הפורום המקצועים ,והבורים בעינני רכב בפרט !

מהכרותי הווירטואלית הרבה את מרק , ניתן לןהבין שני מחזיק ממנו בתחום הידי הרב, ובתום יחסי האנוש שלו, הבאים לידי בטוי,תרתי משמע בפורום.

האמיני לי מרק לא זקוק לי,כמליץ יושר, ולא מכבודו להגיב לך בפומבי מעל דפי הפורום, והוא אני מניח גם לא יעשה זאת, אך אני מרשה לעצמי לומר לך שאני נפגעתי בשבילו, וחוזר ואומר את טעית בכתובת, הבחור מנסה לעזור לך, ואת מתנגחת איתו , ומתנצחת וטוענת שאת לא טועה, והוא טועה ולא סומך עלייך בתור אישה שתוכלי להבדיל בין קוטב מצבר חיובי ושלילי?!

קראתי את תחילת השרשור ואנעי לא רואה מקצועית סיבה לעשן שפרץ לפתע בעת הרכבת כבלי העזר, אלא רק בגלל הסיבה שמרק חושד, שהרכבתם את כבלי ההצתה הפוך, בלי כוונה תחילה.

ואין קשר לסטרטר.

מכיוון שתיקון רכב בצורה וירטואלית, הוא לא מעשי, פעלי לפי עצתו של מרק, ופני למכונאי מטעם חברת הגרירה, ואם אין לך ביטוח גרירה, גררי את הרכב לחשמלאי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• ספונסר פורום
פורסם

קשה לעזור לך ללא פרטים מפורטים יותר

אי ההתנעה הראשונה כשהיו אורות (בהנחה שהיו חזקים) מכוונים שהבעיה אינה דווקא במצבר

אי ההתנעה השניה מצביעה על בעיית מצבר שדווקא היתה אמורה להיפטר בהתנעה ממצבר עזר.

עשן יכול לעלות גם במגעים לא טובים בחיבורים בין הכבל לתנין.

נסי להניע שוב עם מצבר עזר (ואולי גם מישהו/מישהי שיראה/תראה שזה מבוצע כמו שצריך) וסעי לחשמלאי גדול ואמין שיבדוק לך את המצבר חינם.

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

היי רן..

קודם כל המון תודה על התשובה! (:

נראה לי לא פירטתי ודייקתי מספיק.

בנסיון ההתנעה השני, כשניסינו להתניע עם כבלים, בהתחלה יצאו גיצים וחשבנו אולי שהכבלים לא טובים.

לכן, עליתי הביתה לקחת סט שני של כבלים.

חברה שלי, שלא ידעה כי לקחתי את המפתחות, חיברה את הכבלים, לא ניתקה אותם, ואחרי זמן מה עלה העשן.

אח"כ, מתוך טראומה כנראה של העשן שיצא, ניסינו מהר מאוד להתניע עם הכבלים, וכשזה לא עבד ישר הפסקנו.

(פשוט העשן והגיצים ביחד היוו סיבה למה ויתרנו על נסיון ההתנעה ובגלל זה ציינתי אותם יחד. העשן לא יצא כתוצאה מנסיון ההתנעה, אלא כי הכבלים היו מחוברים יותר מדי זמן בלי לעשות כלום)

בנוסף, בנסיון ההתנעה הראשון היה רעש כזה שהמכונית מנסה להתעורר, והאורות היבהבו ונחלשו עם כל נסיון התנעה.

יומיים/שלושה אח"כ כשניסיתי שוב כבר לא היו אורות והאוטו לא עשה שום רעש.

המצבר, אגב, הוא בן שנה.

ולא יצא לי להשאיר את האוטו עומד ליותר מ3 ימים.. זה הגיוני שהמצבר יילך אחרי כל כך מעט זמן.?

• ספונסר פורום
פורסם

איבדתי אותך - התאורים מתאימים למדורת לג בעומר ולא לרכב עם חיבורי חשמל תקינים.

אני ממליץ שתיגשי לחשמלאי או לפחות יבוא אליך חבר/ה שבאמת מבין בחשמל, ישחזר איתך מה קרה (כולל בדיקת הכבלים)

לענין סבירות התקלה במצבר - מצבר יכול להתקלקל אחרי חודש או אחרי 4 שנים - תלוי בהמון גורמים, זה לא ענין של "הגיון".

אם הבעיה תהיה אכן במצבר ואת לחוצה (מאד) להיפטר מהרכב - יש כאלו שמוכרים מצבר משומש מחודש - אורך חייו יהיו מאד מוגבלים אבל אולי ישרוד עד למכירה המיוחלת.

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• תוכן חדש...