Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז השאלה היא כזאת.

מחר נגמר לי המלווה ואני רוצה לנהוג אבל הבעיה היא שיש ביטוח להורים שלי חובה + מקיף שזה מגיל 30 ואני בן 18.

אז השאלה היא האם אני יכול לנהוג ? , ואם שוטר יתפוס אותי מהי חומרת המעשה והאם זה יכול להביא לשלילה ולעבור עוד פעם את כל התהליך של הטסט והתהוריה ..

תודה לעוזרים !! 8)

פורסם

אתה לא יכול לנהוג! בעצם אתה כן יכול לנהוג, אבל לא מומלץ.

שוטר ככל הנראה לא יבדוק לך ביטוח, כי זאת לא העבודה שלו.

אך במידה ואתה תיהיה מעורב בתאונת דרכים, אין עליך ביטוח וכל הנזקים (כולל פגיעות הגוף!) שיהיו - יהיו על חשבונך הפרטי.

תבקש מהוריך להוסיף אותך בפוליסת הביטוח וסע רגוע, גם אם יקח עוד שבוע או חודש.

Peugeot 206XS

פורסם

אם השוטר יחליט לבדוק את הביטוח, אז אתה יכול לקבל הכל.

תאמין לי שלנסוע בלי ביטוח, זה יותר גרוע מלעבור טסט ותיאוריה ביחד.

Peugeot 206XS

פורסם

אתה לא תגיע למצב של שלילה כי השוטר לא יבדוק על מי רשום הביטוח ואם הוא בכלל ירצה לבדוק את הביטוח מספיק לו לדעת שיש ביטוח חובה על הרכב לא מעניין אותו של מי כי יכול להיות 1001 סיבות למה אתה לא רשום (ביטוח ליום עוד לא רשמו אותך וכו' וכו') .

אבל לטובתך , אל תעשה את זה , זה סופר מסוכן והעלות של נשיקה ב 20 קמ"ש לרכב חדש יכול לעלות פי 2 ממה שתצטרך לשלם על ביטוח, בנוסף התחושה של לנהוג בלי ביטוח מפחידה מאוד ( לפחות לי זה היה כך).

Miata ND2

פורסם

אז מה הבעיה להתקשר לסוכן הביטוח מחר על הבוקר ולהוסיף אותך מיידית?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם תפגע חס וחלילה בהולך רגל והוא יהפוך לצמח בגללך, אז אתה תצטרך לשלם לו כל חייך!!

תחכה גם עוד חודש אם צריך, אל תסע בלי ביטוח!

Peugeot 206XS

פורסם

סטאס - איך נהגת עד היום? אם נהגדת עם מלוה אבל בלי ביטוח עשית מעשה חמור, המלווה אינו אחראי לרכב ואילו היית מעורב בתאונה האחריות היא עליך.

אני יודע שביטוח לנהג חדש וצעיר הוא עניין יקר, אבל נזקי גוף הם עניים עוד יותר יקר, אם מישהו ייפגע כאשר אתה נוהג ואינך מבוטח צפה לנזקים בסדרי גודל של מאות אלפי ש"ח לחשבונך. לא כדאי להסכן. לגבי ביטוחי צד ג' או מקיף - גם כאן לא כדאי לקחת סיכון כיון ששריטה לרכב חדש ויוקרתי יכולה לעלות הרבה אלפי ש"ח, ואם תכנס במישהו מאחור - תסריט שגרתי בחורף - תצטרך להיות מוכן להפרד מעשרות אלפי ש"ח (בהנחה שלאגרמת למישהו פציעה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני יודע אני רוצה לעשות בעוד כשבוע , אתה בטוח לגביי תשובתך?

חיכית שהמלווה המייגע יגמר מעל 90 יום ,קשה לך לחכות שבוע בשביל לנהוג? תמתין, תאמין לי שאם חס וחלילה אפילו לא באשמתך יקרה משהו אתה תצטער על הרגע שעלית לרכב, עוד שבוע לא יקרה כלום .

וכן אני בטוח בתשובתי.

Miata ND2

פורסם

סטס לזמן ולכסף של הביטוח אין משמעות.

אם חלילה תפגע ברכוש,או גרוע מזה,באדם ללא ביטוח, אתה תשלם על זה עשרות שנים.

עדיף לחכות ולשלם מעט יותר עכשיו-מאשר הרבה {הרבה הרבה} יותר אחר כך.

פורסם

לפי מה שהבנתי מהרבה פורומים פה, שהחוק לא נותן להגביל את הביטוח חובה לא לגיל ולא לנהג, זה אומר שבעצם אתה כן מובטח.

פורסם
לפי מה שהבנתי מהרבה פורומים פה, שהחוק לא נותן להגביל את הביטוח חובה לא לגיל ולא לנהג, זה אומר שבעצם אתה כן מובטח.

זה נכון לגבי נהג מזדמן בלבד. כדי למנוע מקרים שבהם השאלת לחבר את האוטו לשעה והוא לא מבוטח.

אבל זה לא נכון לגבי נהג קבוע.

גובה פרמית ביטוח החובה מתחשב בגילם הנהג הצעיר ביותר שנוהג ברכב באופן קבוע.

נהג חדש שמתכוון לנהוג על רכב ההוריו יתקשה לטעון שהוא נהג מזמדמן

פורסם

נניח שצטען שאתה נוהג רק כנזדנן, אלא דרך קבע - גם אז אתה בבעיה. הרכב שייך להוריך, יהיה קשה לך מאוד להוכיח שאינך נוהג דרך קבע.

אני חוסך על הביטוח לבנים, הם נוהגים רק במכונית אחת, שמבוטחת (במסגרת הליסינג). המכונית שלי פתוחה לפניהם - רק בדלת הימנית או האחורית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...