Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות ת'רד שהתחיל בכלל בPSI

http://www.psi.co.il/Forum/viewtopic.php?f=6&t=6862

ונזכרתי בזה בגלל שנפגשנו פעם אני ואלעד (REDROSE) בכלל בגלל כרטיסי תדלוק שלא יצא לפועל והוא אמר לי שהצליח להביא לארץ סעפת של קליאו 182, עלה במוחי מחשבה זדונית על ייבוא מערכת שלמה מאנגליה. עיקר הבעיה, בעצם מדובר ב3 בעיות:

1. עלות משלוח שאני מניח שתהיה יקרה מאוד בגלל משקלה של החבילה (מערכת שלמה מהסעפת ועד האגזוז תשקול הרבה)

2. משרד התחבורה

3. מכס

ואז אחד החברים שם בפורום זרק רעיון על בניה שנעשתה כבר בארץ עפ מפרט טכני של רנו העולמית ונטען שהיא לא נופלת מהמקור בכלל, השאלה היא (ואני יודע שהסתובבו כאן בפורום עד לפני 3-5 שנים לא מעט קליאו בעיקר דור 1)

האם ללכת על בניה מקומית ולא חסרים אמנים ישראלים בתחום או שפשוט לחפש בכל דרך ייבוא מקורי מחול ?

אנחנו כבר 4 חברה שמתעניינים בזה, ואם יש למישהו כאן להציע משהו אשמח לשמוע, מתוכננת כאן קניה קבוצתית

כמובן מדובר בדור 2 שלי ועוד 3 עם דור 1

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

לדעתי מה שמציע הבחור מעלי שווה מאד אולי גם כ4 חברה תקבלו מחיר מיוחד.

אצלם לדעתי אפשר גם לקבל סעפת צנרת ודוד מנרוסטה שזה גם מומלץ מאד ולא בטוח שמה שאתה מזמין הוא מנרוסטה.

תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

מספר המתעיינים רק עולה. הכל פונקציה של מחיר בחור נוסף עם דור 2 מביע התעניינות

מחר ארים טלפון לאחד הדילרים ונראה אם אפשר לעשות קניה מרוכזת ומה העלות. לרכישה בחול יש חיסרון אחד והוא בולט אין אבא ואמא לזה, וכשזה הרבה הרחק מעבר לים דבר ללמפה במקרה של חוסר התאמה או אחריות לחלק וכבר נתקלתי בcs במקרים שבהם לדור שני הסעפת לא התאימה והתנגשה באחת התושבות על אף שהסעפת נוצרה רק בדור2

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אשמח לקבל הכוונה מאנשים שהתעסקו כבר ביבוא של חלקים בעייתים כמו זה מחול, איך להתנהל מול המכס ומשרד התחבורה

אופצית הקאסטום כנראה יורדת מהפרק בגלל העלות

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

מה ההבדל בין הסעפות בכלל?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

4-1 (172) למול 4-2-1 (182), ויציאה אחת מכוערת אל מול שתיים סקסיות לאחות החזקה.

וזהו.

אה, ושיפור בסחיבה במיד-ריינג' (מורגש) אל מול פחות כח בסל"ד גבוה, כך טוענים (אבל לך תתווכח עם עוד 10 כ"ס).

אני, בכל מקרה, חושב ששיפור הספק בקליאו לא מעניין. בטח שלא בסכומים האלה. כח - יש לה מספיק. צריך לדעת לנצל אותו. ואם כבר - ללמוד לנהוג עליה כמו שצריך. כמויות החיוכים שהיא הוציאה ממני, כמו גם השטרות שהתרוקנו מכיסי, היו רבים מנשוא.

אלה היו שני הסנטים שלי..

• תוכן חדש...