Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני ידני ב25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאני מחפש רכב במודעות השונות , באיזה נתון אני מוריד את האופציה ? מבחינת יד , ק"מ גבוהה , טסט..

ושאני הולך לראות את הרכב, מה כדאי לבדוק ברכב, או לשאול את המוכר, איזה טפסים , לפני שאני הולך לשלם על בדיקה במוסך.

לא קיבלתי תשובה והדיון כבר ירד , אשמח להתייחסות

פורסם

פגו 206, שנת 2003 עשתה 90 אלף , יד 2 , טסט לשנה - עד לדצמבר 2012

מחירון 22 אלף לפי יד 2 , המוכר רוצה 23 אלף , סביר להניח שגם שיתעקש על המחיר עם כאלה נתונים ביחס לשאר ההצעות שראיתי כרלוונטיות

האם לקחת לבדיקה ולקפוץ על זה ?

או לבדוק עוד דברים ?

שאר ההצעות מיד 2 שנראות לי רלוונטיות כרגע מבחינת נתונים ומרחק:

2001, 106 ק"מ , יד 4 , 21 אלף + טסט כי נגמר בפברואר

2002 , 120 ק"מ , יד 2 , 22 אלף + טסט במאי

2000 , 107 ק"מ , יד 2 , 18 אלף - טסט עד יולי

פורסם

מה זה "כאלה נתונים"?

הק"מ מעט נמוך מהממוצע, והטסט לכמעט שנה. חוץ מזה מה? יש היסטוריית טיפולים? במוסכים מוכרים?

אם כן, מדובר בנתונים טובים מספיק עבור בדיקה. אחרי בדיקה אתה מוזמן לשתף פה בתוצאות. אם יהיה משהו משמעותי, אפשר לקזז גם מה23 אלף (שזה מחיר סביר לגמרי לפני בדיקה).

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

כשאתה פוגש מוכר,קודם כול אתה מבקש רישיון רכב ותעודת זהות,כדי לוודא שזה אכן המוכר וזה לא סוחר.

לפני הבדיקה אפשר לראות אם לרכב היו תאונות אם תבדוק המרווח בין הכנפיים למכסה מנוע שווים,כנל מאחור,מעבר לזה לבדוק מזגן,חימום,חשמל.

וכמובן לבדוק בדואר שהרכב לא ממושכן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...