Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה של בלוק מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר פרוק משאבת מים גיליתי 3 הברזות שנהרסו בבלוק של הלנד רובר והחורים גדולים מידי כדי לעשות הברזות של 1/4

לכן יש לי 2 אפשרויות:

1 להגדיל את החורים בבלוק ל 5/16(אבל אז אצתרך להגדיל את החורים במשאבת מים גם ל5/16)

2 שמעתי על אפשרות לשים משהו כמו דיבל בבלוק ולקדוח שוב 1/4 ואח״כ להבריז

משהו מכיר את אופציה 2?

אמ כן איך קוראים לזה ואיפה משיגים כאלה?

תודה יובל

נותן ולוקח עזרה/חלקים למשפצי

לנד רובר סדרה LAND ROVER SERIES1

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם
לאחר פרוק משאבת מים גיליתי 3 הברזות שנהרסו בבלוק של הלנד רובר והחורים גדולים מידי כדי לעשות הברזות של 1/4

לכן יש לי 2 אפשרויות:

1 להגדיל את החורים בבלוק ל 5/16(אבל אז אצתרך להגדיל את החורים במשאבת מים גם ל5/16)

2 שמעתי על אפשרות לשים משהו כמו דיבל בבלוק ולקדוח שוב 1/4 ואח״כ להבריז

משהו מכיר את אופציה 2?

אמ כן איך קוראים לזה ואיפה משיגים כאלה?

תודה יובל

ניתן להגדיל את התבריג בבלוק ל3/8 או 5/16 ולהשאר עם הבורג 1/4 המקורי עי" שימוש בקינסרט או הליקויל שאני מעדיף פחות,זה בלוק אלומיניום או ברזל?אם תירצה קינסרט מתאים יש לי לתת לך.

פורסם

ממש לא מומלץ לשים הליקוייל, בטח לא איפשהו שדרוש מומנט גבוה לסגירה.

ישנם אינסרטים מחוסמים שהתקנתם הופכת את התבריג לטוב יותר מהתבריג המקורי - אחרי שהם בפנים ההברגה כבר לא תהרס לעולם.

יש להשיג אצל שוורץ כלי עבודה (ראה ע' 88-89) ביגאל אלון ת"א - יחסית יקר עם קונים בודדים אבל זה הפתרון האידאלי.

בברכה אורן

פורסם
הנזק להברגה נגרם עקב קורוזיה.

אם כך זה מחזק את את עניין התותב .

ובכל מקרה ואם ניתן, עדיף לדעתי לשתול תותב במיוחד באיזור רגיש כמו חיבור משאבת מים.

פורסם
אם בכל זאת תהיה מעוניין בהליקויל ראה כאן:

http://www.helicoil.dpages.co.il/agalleries%20preview/c19646.php

או פשוט הקלד הליקויל בגוגל ותמצא מדריכים, ספקים וכיו"ב.

תודה רבה!

לפני כחדשיים הזמנתי מלונדון מברזים והיה קשה לי להסביר למוכר שאני צריך גם מחרוקת 1/4 לברגים.

כשקיבלתי את המשלוח זיהיתי מיד את הסטים של המברזים הידניים אבל היה עוד סט שלא הבנתי מהו.

עכשיו לאחר שראיתי את הקישור שלך הבנתי שיש לי סט הליקויל עם 10 קפיצים

טוב שהאנגלי לא הבין אותי...

שוב תודה

דרך אגב: הבלוק עשוי מיציקת ברזל

נותן ולוקח עזרה/חלקים למשפצי

לנד רובר סדרה LAND ROVER SERIES1

1948-1953

יובל 0543975612

• תוכן חדש...