Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עשית פיל מעכבר, קח נורת ביקורת, תדליק סוויץ תבדוק מה נותן פלוס, אחרי שמצאת את אלה שנותנים פלוס תסגור סוויץ ותראה איזה מהם לא נותן יותר, זה כל הסיפור.

סקובידו , מה יהיה ? לא מוצא קומפוננט D:

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

יהיה בסדר, רק סבלנות ולא נגמרות המציאות!!

אני משתגע יום יום מהמציאות שיש פה ביד שנייה ומתעצבן שקניתי דברים לפני..:lol:

לפותח השרשור, אני לא מאמין שאין בצמה של הרכב פלוס אחרי סוויץ, אלא אם כן מישהו ביטל אותו עצמאית וזה גם נשמע לא סביר.

בכל מקרה אם לא תמצא בצמה זה כבר לא לחובבנים קח את הרכב לחשמלאי/מתקין שיעשה יציאה חדשה, אני עם הסוויצ׳ לא הייתי מתעסק.

פורסם

תגיד בספר רכב שהבאתי לי איפה אני יכול למצוא כל פיוז לפי המספר מה הוא עושה?

כי בדקתי עם מנורת ביקורת היום ומצאתי פיוז (רשום 17) ואין בו פיוז ובדקתי והוא מוציא זרם אחרי סויץ השאלה למה הוא היה מיועד איך אני יכול לדעת למה הוא שימש?

פורסם

כל הפירוט אמור להיות מוטבע על מכסה בית הפיוזים שאותו אתה פותח כדי להגיע לפיוזים .

בכל מקרה ממה שמצאתי ב17 אין כלום בגלל שזה הפיוז של פנסי הערפל הקידמיים :-)

אתה בטוח שזה לא נדלק רק עם האורות יחד ?

פורסם
באיזה תוכנה פותחים את הספר ?

לא יודע לי זה פותח את זה כדף אינטרנט

כל הפירוט אמור להיות מוטבע על מכסה בית הפיוזים שאותו אתה פותח כדי להגיע לפיוזים .

בכל מקרה ממה שמצאתי ב17 אין כלום בגלל שזה הפיוז של פנסי הערפל הקידמיים :-)

אתה בטוח שזה לא נדלק רק עם האורות יחד ?

ואני יבדוק כי אני יודע שעשו את האורות שהם ידלקו אחרי סוויץ

פורסם

הקובץ הוא PDF אז הוא נפתח עם acrobat reader , זאת תוכנה חינמית כך שאם אין לך אתה יכול להוריד .

סבבה שהאורות נדלקים אחרי הסוויץ׳ אבל תבדוק ש 17 מקבל חשמל גם כשהאורות כבויים אחרת תגיע למצב שתצטרך להדליק אורות כדי להדליק את הרדיו

פורסם
הקובץ הוא PDF אז הוא נפתח עם acrobat reader , זאת תוכנה חינמית כך שאם אין לך אתה יכול להוריד .

סבבה שהאורות נדלקים אחרי הסוויץ׳ אבל תבדוק ש 17 מקבל חשמל גם כשהאורות כבויים אחרת תגיע למצב שתצטרך להדליק אורות כדי להדליק את הרדיו

בדקתי את זה וצדקתה יש חשמל רק אחרי שנדלק האורות

פורסם

ידעתי :idea::-)

תנסה לבדוק את 13 ו 14 אם הם מקבלים חשמל אחרי הסוויץ או קבוע

אם שניהם מקבלים קבוע אז תבדוק את 16 שזה ההזרקה ותוציא משם חוט ( שוב פעם , כל זה רק אם אתה בטוח מה אתה עושה )

ותעדכן אותנו , בהצלחה :-)

• תוכן חדש...