Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לקנות רכב עד 10k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד 10K רק פיאסטות משנות ה-80.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לך איך להחזיק סיאט איביזיה?

גם אני בעבר רציתי לקנות אחת אבל התברר לי שעלויות האחזקה בשמיים.

לי יש רכב ב10 אלף ש"ח.

סובארו DL 89' 1600 ואני מאוד נהנה ממנה (חמסה חמסה חמסה)

אם אתה מתעקש על רכב קטן אז יש לך: אונו, ג'סטי, 205, פיאטסה-

הן מכוניות טובות למדי למחיר הזה.

(אישית ? רק דיאל - דה בסט)

בשביל מחירים ושנתונים תיכנס ליצחק לוי ותברר בעלות שיחה סלולרית רגילה.

אני לא מבין, אנשים מוכנים להשקיע עשרות אלפי שקלים על מכוניות אבל לא רוצים לשלם על כמה דקות של שיחה סלולרית לגבי המחירון.

יש גם בהגה מחירון רכב אבל יצחק לוי הוא האמין ביותר.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יש גם בהגה מחירון רכב אבל יצחק לוי הוא האמין ביותר.

יוסי.

לא קשור לאמינות. הוא פשוט הכי נפוץ ומקובל בארץ.

לזה פחות או יותר התכוונתי.

התכוונתי לזה שמחירון יצחק לוי הוא השולט בשוק.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לי יש פיאסטה 88' כבר 4 שנים, וזה רכב אמין בטרוף...שום תקלה לא היתה לה, רק דברים רגילים של בלאי, האוטו נוסע נהדר, אני נוסע איתו לטיולים ברמת הגולן וגם לנגב. תדלק ושכח.....

בלי קשר אני גם מוכר אותה ככל הנראה, אז אם אתה מעוניין לשמוע עוד באופן ספציפי דבר איתי בפרטי, ואם לא - תדע שזה רכב שנותן תמורה נהדרת למחיר

פורסם

אחי, מחיר כמו שאתה מוכן להשקיע, רק סובארו ג'אסטי מודל 89 או 90.

שמע לי, רכב מאוד חסכוני בדלק ברגע שהוא מטופל, כלום בעיות, דלק ולנסוע, ואתה לא מרגיש שהוא ישן או משו, המושבים שלו טיפה לא מלטפים, אבל היום גם בזה יש דרכים לטפל.

לי הייתה ג'אסטי לפני כשנתיים כשהוצאתי רשיון, מנוע 1000 גיר 5 הילוכים מודל 88, הרכב היה שמור בצורה מטורפת כי הוא היה שייך לדודה שלי לפני כן, שנה שלמה הוא היה אצלי, רק דלק פעם בכמה זמן (הרכב נסע ממש מעט) וזהו, את הבעיה של המושבים הלא מלטפים פתרתי באצמעות כמה כריות, ריפוד לכסא, ואפחד לא יודע מה יש מתחת :)

אחרי חודש מאז שהשקעתי עליו, הוא הושבת בתאונה.

אחרי ההשבתה הוחלט למכור את הרכב של ההורים שלי, ולקנות רכב משפחתי ישן לכולם ביחד, קנינו סובארו לגאסי מודל 92 מנוע 1.6 אוטומט, אנחנו מאוד מרוצים מהרכב, עכשיו ההורים שלי התחדשו במאזדה 3, והסובארו עברה אלי, אני מוכר את הרכב, ורק בגלל דבר אחד:

דלק.

הסובארו שלי עושה 1:10, וככה בערך עושה גם הדיאל, ג'אסטי מנוע 1200 עושה 1:15 בממוצע שיגרתי.

בקיצר, מומלץ בחום ג'אסטי, מה גם שהמנוע שלהם קל מאוד מבחינת ההרכבה שלו, ואפשר לסדר המון דברים לבד בבית עם טיפה חוש טכני ועזרה מהפורום...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...