Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי בעבר לשנות את צבע הרכב אך בשל כל הבעיות ובעיקר העלויות הרבות שעולות מכך ירדתי מהעניין.

עכשיו העניין הוא כזה: הרכב הוא אלפא 145 ירוקה.

יש עליו כמה וכמה שריטות וכמה מקומות עם צבע שרוף.

מישהו יכול לתת לי פחח סביר עם מחיר סביר שיוכל לעשות לי צביעה+ פחחות במחיר טוב ועבודה לא ערבית?

נ.ב

חידוש צבע לרכב מורידה את ערכו?

פורסם

הרכב שלי עבר תיקון של אחרי תאונה שבו החליפו 2 דלתות וכנף בצד שמאל אצל מוקד הרכב

העבודה שעשו לי ממש לא השביעה את רצוני, ממש חאפרית, יש לציין שהמקום מעסיק ערבים כך שהעבודה בהתאם,

מעבר לצביעה בינונית ועבודת פחחות לקויה שאים לא הייתי יושב להם על הראש היו רואים בברור שאחת הדלתות עקומה ולא יושבת טוב, בנוסף היה חסר מין מדבקת קישוט על הקורות של הדלתות והם ניסו לשכנע אותי שככה יותר יפה למרות שבצד השני יש את המדבקות.

יש לציין שהגעתי למוסך הזה ע"י הביטוח לי שהם עובדים איתם

ונקודה אחת לזכותם תאמר שהיחס אצלהם ללקוח ממש טוב (למרות שהעבודה פחות)

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

יש שם את המנהל, קוראים לו גבי, תשלח את אשתך או את החברה, הוא נותן מחיר טוב לבחורות :D ( מה לעשות, זה מוכח)

בכל אופן, הוא עושה עבודה טובה מאוד! מומלץ

• תוכן חדש...