Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים חדש עד 180K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד לפני שראיתי שרשמתש אתה מעוניין בסופרב, רציתי לכתוב כן, אך ורק סופרב, למרות שאתה יכול להוסיף 10 אלף ש"ח ולקנות פאסאט חדשה שהיא מדהימה ברמות מטורפות, אבל היא מגיעה ערומה בגרסה הרגילה, והתוספת הרגילה היא בעצם ג'אנטים?

בכל אופן.

תיקח את הסופרב, רק לא את הגרסה הבסיסית כי היא מגיעה עם הגיר DSG7

שהוא בעייתי רצח!

תיקח כל גרסה אחרת, רק שתיהיה מצויידת בגיר DSG6

גם יותר אמין, גם יותר טוב, וגם לדעתי לא תצפה לתקלות כמו שעברו פה חברה בפורום!

אני אומר סופרב עד הסוף!

הגרסאות המגיעות עם תיבת הDSG6 בסופרב הינן מנועי הדיזל TDI ומנוע ה2.0 TSI .

הן יקרות מן ה1.8TSI אלגנס ב15-20 אלף ש''ח אך כדאיות בשל גיר נעים ואמין יותר ,ביצועים עדיפים.

בהצלחה!

פורסם

גם אני מחפש רכב באותו סדר גודל של מחיר ונכנסתי לקרוא אם יש עוד אפשרויות שפיספסתי.

אני נוסע כרגע בסופרב אלגאנס המפוארת. בעיות אמינות לא היו כלל. הבעיה המרכזית שלי איתו היא שהוא גדול ומסורבל.

אני די קרוב לגיל של אבא שלך. אם הוא נוסע רוב הזמן לבד כמוני אז תמליץ לו לבדוק רכב שביצעתי עליו נסיעת מבחן היום, לנצ'יה דלתא.

פורסם

קראתי על המלצות החברים למעלה.

הרכבים הנ"ל :

- פאסאט

- סקודה סופרב

- פורד מונדיאו

- פג'ו 508

- C5

כולם רכבים טובים וכל אחד מהם ראוי. לכל אחד יתרונות וחסרונות.

כל אחד צריך להגדיר לעצמו את הפרמטרים החשובים לו, לבצע נסיעות מבחן ולהחליט בהתאם.

אני אישית, מנסיון אישי, הייתי שם בראש הרשימה את הפסאט ואת הפורד מונדיאו (טיטניום).

כמו כן, אני חייב לציין כי גם שאר הרכבים ברשימה טובים, אבל לדעתי הפאסט והמונדיאו, כל אחד בדרכו,

מדגיש פן אחר בנהיגה.

פורסם

גיל שישים היום אינו בדיוק גיל של קשישים כפופים ורועדים עם מקל. ויש המון מכוניות שיתאימו לצרכים, פשוט צריך לערוך רשימה סבירה באורכה, לפי חיתוכי תקציב ותכונות ( המדריך של נאטקאר מספק אפשרות כזו ) ולהקדיש יום יומיים ( עדיף בסופי שבוע שאפשר יהיה גם לערוך נסיעות מבחן שאינן פקק אחד ארוך ), לבחינת התאמתן לטעם ולצרכים. מהקטע של הבדלי האיכות לפי ארצות מוצא, דומה שכבר הגיע הזמן לרדת, כל המכוניות איכותיות במידה דומה, ודאי בתקציב הזה. ועל כל חוט חשמל צרפתי שכשל, תוכל בקלות למצוא מח של גיר רובוטי גרמני שחטף מפרצת.

פורסם

במחשבה שנייה פיג'ו 3008 - גובה ותנוחת נהיגה דומה לשל רכב שטח (למרות שהוא לא) והיא פשוט מכונית משובחת.

בדגם המפואר לא חסר לה כלום והיא מצויידת גם בתצוגה עילית. פחות מסורבלת ממכוניות המנהלים, מאד נוחה ומהנה לנהיגה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
הסופרב יכולה להיות אופציה מצוינת אך הייתי בודק גם את המונדאו עם מנוע האקובוסט 240 כוחות סוס, רכב מאובזר מאד וחזק בגרסת הטיטניום.

אופציה נוספת שיכולה להיות מענינת היא האינסיגניה.

הרכב מגיע עם 220 כוחות סוס מוגדש טורבו, הביקורות משבחות מאד את הרכב,כמו כן גם הוא בעל רמת אבזור די גבוהה אם כי פחות משל המונדאו.

פותח השרשור, תקשיב לבחור הוא יודע על מה הוא מדבר. המונדיאו בהחלט קרובה מספיק לסופרב. אינך חייב לבחור בגרסת הטורבו השרירית ולחסוך כמה שקלים. מבחינת איכויות, נו.. פורד בהחלט עשו שיעורי בית.

בקשר לסופרב, תקרא את השרשור הנ"ל: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=410257אני אישית ויתרתי על התענוג.. וחבל!

יש מונדאו 2.0L טורבו עם 203 כ"ס וביצועים מעולים במחיר של 161K ש"ח.

יש פיג'ו 508 עם מנוע 1.6T מגיר אוט' רגיל (לדעתי ייתרון) שבדגם המאובזר לא חסר לה כלום.

יש סיטרואן C5 עם מנוע 1.6T שבדגם הבכיר מציעה נוחות גבוהה מאוד ואבזור טוב.

שתיהן אגב משתמשות באותו מנוע/גיר והוא מוצלח לא פחות מזה שבסקודה (קצת יותר איטי ל-100, אבל עדיין מהיר מאוד).

לדעתי השילוב של מנוע/גיר של פיג'ו/סיטרואן פשוט מעולה, חוויה.

השרשור הנ"ל נפתח על ידי, אני נוהג בסופרב 1.8TSI DSG7

הרכב מתעלה על המונדיאו בכמה וכמה אספקטים ובראשם המנוע המדהים הזה. אך אם עיינת בשרשור ואני ממליץ לך בחום

לעשות כן, אתה תבין איזו עוגמת נפש גרמה לנו התיבה החביבה. לא אומר שאצלך זה יקרה (מאחל מקרב לב שלא..) מה גם

שהיצרן אכן לומד לאט לאט (מדי). אך לשם מה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

שורה תחתונה, המונדיאו יותר אלגנטית וחכמה בדגם הנוכחי, אך למרות כל האמור לעיל, במידה ותיבת DSG היייתה אמינה יותר

אין לי ספק שהייתי בוחר בסופרב שוב בלי למצמץ. כרגע, מונדיאו.

פורסם

בן פו, המונדאו מצוידת גם בגרסא הבסיסית היום במנוע טורבו עם 200 כס כך שגם באספקט הזה הסופרב לא נותנת יותר מהמונדאו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם אתה בעניין של סופרב, ה- 2.0T תיתן לך חוויה שונה לגמרי, וגם הגיר שלה עדיף לדעתי.

שותפי היקר ירד מפאסאט 2.0T ל- 1.8T, וההבדל מורגש.

אני, עליתי מ- 160 כ"ס למנוע ה- 2.0T, וההבדל גם כן מורגש ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בן פו, המונדאו מצוידת גם בגרסא הבסיסית היום במנוע טורבו עם 200 כס כך שגם באספקט הזה הסופרב לא נותנת יותר מהמונדאו.

"אינך חייב לבחור בגרסת הטורבו השרירית." :-D

פורסם

מה שאתה לא הבנת מההודעה שלי היא שאין היום יותר מונדאו חדשה מהסוכנות בלי מנוע טורבו. והבסיסי עם מאתיים סוסים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סופרב אלגנס תיתן תמורה מעולה למחיר.

מדובר ברכב נוח מאוד, מרווח יחסית למתחרות מאחורה ומקדימה, ומאובזר כמו שצריך.

ענייני טעם - אני חושב שמדובר ברכב מאוד מרשים וזה בנוסף לאיכויות הגרמניות שלו.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...