Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים חדש עד 180K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי, כיום נוהג בX5, החליט שהוא רוצה אוטו חדש.

הוא כבר לא צעיר (60+), אך עדיין עובד ונוהג כ18 אלף קילומטר בשנה.

התקציב הוא בסביבות ה180K.

הדרישות הן לאוטו נוח, מתלים נוחים, כיסאות תומכים וטובים, אבזור זה יתרון גדול.

האוטו הלא גרמני האחרון שהיה לו היה וולו, מאז הוא נסע ב320E בפאסאט ובאקס 5 שברשתו כיום.

האופציה שקפצה לי לראש מיד היא הסקודה סופרב 1.8 Elegance, שמגיעה עם אבזור גבוה, ותג ממחיר של 180 אלף.

עברתי על שאר האופציות (מכוניות יפניות לא באות בחשבון) ולא מצאתי משו מעניין מעבר לסופברב.

פזלנו לעבר וולו אבל שם במחירים גבוהים יותר ולא ראיתי שהתמורה באבזור טובה יותר.

אם יש רעיונות והצעות אני אשמח.

תוודה ויום טוב

פורסם
פיג'ו 508 או סיטרואן c5

תקן אותי אם אני טועה אבל, הסקודה מציעה דברים רבים כמו ריפודי עור, כיוון חשמלי +זכרון, קסנון, מסך תאצ, מערכת חנייה אוטומטית, בקרת אקלים כולל מאחורה, ומנוע חזק וחסכוני.

לא חושב שיש פה תחרות בכלל עם הצרפתיות.

פורסם

הסופרב יכולה להיות אופציה מצוינת אך הייתי בודק גם את המונדאו עם מנוע האקובוסט 240 כוחות סוס, רכב מאובזר מאד וחזק בגרסת הטיטניום.

אופציה נוספת שיכולה להיות מענינת היא האינסיגניה.

הרכב מגיע עם 220 כוחות סוס מוגדש טורבו, הביקורות משבחות מאד את הרכב,כמו כן גם הוא בעל רמת אבזור די גבוהה אם כי פחות משל המונדאו.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

בקשר לסופרב, תקרא את השרשור הנ"ל: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=410257אני אישית ויתרתי על התענוג.. וחבל!

יש מונדאו 2.0L טורבו עם 203 כ"ס וביצועים מעולים במחיר של 161K ש"ח.

יש פיג'ו 508 עם מנוע 1.6T מגיר אוט' רגיל (לדעתי ייתרון) שבדגם המאובזר לא חסר לה כלום.

יש סיטרואן C5 עם מנוע 1.6T שבדגם הבכיר מציעה נוחות גבוהה מאוד ואבזור טוב.

שתיהן אגב משתמשות באותו מנוע/גיר והוא מוצלח לא פחות מזה שבסקודה (קצת יותר איטי ל-100, אבל עדיין מהיר מאוד).

לדעתי השילוב של מנוע/גיר של פיג'ו/סיטרואן פשוט מעולה, חוויה.

פורסם

אני יודע שהיא לא חדשה, אבל היא עלתה ממש לא מזמן על הכביש, מאובזרת מאוד ובקושי נסעה לפי חבר הפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=410660

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נראה שאתה די נעול ושרק באת לקבל חיזוק על הסופרב, אם זה מה שהחלטת שיהיה בהצלחה, גם אני הייתי מעדיף אותו על הצרפתיות.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
במחיר הזה אנחנו יכולים להוציא את הסופרב המאובזרת חדשה מהנילונים.

אז מה שאתה אומר בעצם זה שאתה יכול להביא את האלגנס שעולה 183K ש"ח במחיר של האמביאנט (שעולה 165K ש"ח) ואף בפחות מכך? ככה שבעצם הם מבטלים את יתרון המחיר הזול יותר של האמביאנט. לא נראה לי הגיוני כ"כ.

אגב, אם מונדאו החדשה לא נראת לך מעניינת כלכך (הדגם המקביל של הסופרב שמחירה 185K ש"ח, מאובזרת בכל טוב ועם מנוע 2ליטר טורבו 240 כ"ס ותיבה כפולת מצמדים החדשה של פורד), אז אין מנוס מלהגיד לכם להתחדש (על הסופרב).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תשאל את אביך אם הוא מוכן לוותר על תנוחת הנהיגה הגובהה של ה-X5. לאנשים בגילו, זו תצורה אידיאלית הן מבחינת שדה הראיה והן מבחינת נוחות הכניסה והיציאה מהרכב.

הסופרב דרך אגב ברמת האבזור הגבוהה, לא הכי נוחה בעיר בשל חתך צמיגים נמוך. עם כל הכבוד לרשימת האבזור, אני לא מצליח להבין מה אנשים מתלהבים מזה כל כך כמו ילדים שרוכשים סמארטפון, זה נחמד אבל קודם כל השאלה איך הרכב מרגיש לנהג.

פורסם

עוד לפני שראיתי שרשמתש אתה מעוניין בסופרב, רציתי לכתוב כן, אך ורק סופרב, למרות שאתה יכול להוסיף 10 אלף ש"ח ולקנות פאסאט חדשה שהיא מדהימה ברמות מטורפות, אבל היא מגיעה ערומה בגרסה הרגילה, והתוספת הרגילה היא בעצם ג'אנטים?

בכל אופן.

תיקח את הסופרב, רק לא את הגרסה הבסיסית כי היא מגיעה עם הגיר DSG7

שהוא בעייתי רצח!

תיקח כל גרסה אחרת, רק שתיהיה מצויידת בגיר DSG6

גם יותר אמין, גם יותר טוב, וגם לדעתי לא תצפה לתקלות כמו שעברו פה חברה בפורום!

אני אומר סופרב עד הסוף!

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
עוד לפני שראיתי שרשמתש אתה מעוניין בסופרב, רציתי לכתוב כן, אך ורק סופרב, למרות שאתה יכול להוסיף 10 אלף ש"ח ולקנות פאסאט חדשה שהיא מדהימה ברמות מטורפות, אבל היא מגיעה ערומה בגרסה הרגילה, והתוספת הרגילה היא בעצם ג'אנטים?

בכל אופן.

שהוא בעייתי רצח!

אני אומר סופרב עד הסוף!

תודה על התגובות, אני לא נעעול סופי אבל אני דיי קרוב לסופרב, אני כן פה לשמוע עצות (חשבתי שמישו ימליץ על הS40 החדשה).

אבא שלי אומנם בן 60 אך אין לו בעיה להכנס ולנהוג גם באוטו נמוך ברוך השם.

אני עדיין לא סגור על המחיר ולא רוצה להכנס לזה, אבל אפשר לרדת מ181.

לגבי הגיר, לא חושב שזה כזה משנה האוטו ע הבעיה היה מ2009, וגם אני היום נוסע עם הDSG7 באודי, גם מעדיף ת6 אבל לא כזה קריטי.

היה לאבא כבר פאסאט והוא לא יחזור לשם, בטח לא במחיר ההזוי שהם דורשים.

פורסם

בכל אופן.

שהוא בעייתי רצח!

אני אומר סופרב עד הסוף!

אז מה שאתה ממליץ לו זה לחרוג בתקציב בעוד 30K ש"ח ולרכוש את הסופרב 2.0L?

אם התקציב מאפשר לו אז יש סיכוי שזה דיל טוב.

אגב, מהשרשור הקודם שלך אני כבר חשבתי שאתה הפכת לסולד מהיבואן והאמינות של המותג...

תקלות תמיד יהיו.

עדיין לפורד וסיטרואן אין את האיכות של הגרמניות.

אתה רציני?

יש לך מושג על מה מדובר ובאיזה סידרי גודל עלות התקונים [15K ש"ח זה לא בשמיים לתיקון פשוט של החלפת המוח].

תמסור לאביך את המידע הנ"ל ונראה מה הוא יחשוב על כך.

עם כל הכבוד זה לא פרארי, סה"כ סופרב, יש עוד רכבים בשוק ולא פחות טובים.

אגב, בהתאם לזה גם המחירון כמשומשת.

לדוגמא דגם האלגנס 1.8L ישנת 2011 ב- 145K ש"ח.

ומה גורם לך לחשוב שהאיכות של ה-508 נופלת מזו של הסופרב?

לדעתי אתה טועה, ואם בכל זאת יש הבדלי איכות [לדעתי לא] הם קטנים מאוד.

פורסם
אז מה שאתה ממליץ לו זה לחרוג בתקציב בעוד 30K ש"ח ולרכוש את הסופרב 2.0L?

אם התקציב מאפשר לו אז יש סיכוי שזה דיל טוב.

אגב, מהשרשור הקודם שלך אני כבר חשבתי שאתה הפכת לסולד מהיבואן והאמינות של המותג...

אתה רציני?

יש לך מושג על מה מדובר ובאיזה סידרי גודל עלות התקונים [15K ש"ח זה לא בשמיים לתיקון פשוט של החלפת המוח].

תמסור לאביך את המידע הנ"ל ונראה מה הוא יחשוב על כך.

עם כל הכבוד זה לא פרארי, סה"כ סופרב, יש עוד רכבים בשוק ולא פחות טובים.

אגב, בהתאם לזה גם המחירון כמשומשת.

לדוגמא דגם האלגנס 1.8L ישנת 2011 ב- 145K ש"ח.

ומה גורם לך לחשוב שהאיכות של ה-508 נופלת מזו של הסופרב?

לדעתי אתה טועה, ואם בכל זאת יש הבדלי איכות [לדעתי לא] הם קטנים מאוד.

יש לי הרבה מושג האמת, תקלות תמיד יהיו!

בגלל זה אנחנו רוצים אוטו חדש שבא עם אחריות.

מה גרם לי לחשוב לגבי האיכות, תכנס ותבדוק את זה.

• תוכן חדש...