Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 בעיות בגולף 2001 ג'נריישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי רכב מסוג פולקסווגן גולף 2001 מדגם ג'נריישן.

אבקש את התייעצותכם/עזרתכם ב- 2 בעיות שעלו אצלי ברכב.

1. כשאני נוסע רוורס אחורה ולוחץ על הבלמים אני שומע רעש מוזר מהגלגל הקידמי כאילו יש שם חופש. הדבר לא קורה כאשר אני נוסע עם הרכב קדימה ולוחץ על הבלמים. וכן כן הייתי כבר אצל 2-3 מוסכים ולא הצליחו לראות מהיכן הבעיה (קשה לי לשחזר את זה ברגע שאני שם כי זה לא תמיד קורה). כביכול אין בעיה מהמשולשים או הרפידות ולטענתם הכל נראה פיקס. אז נשארתי ללא פתרון.

2. יש לי נזילת שמן מנוע קטנה. קפצתי למוסך ובעל המוסך אמר שהנזילה ככל הנראה מאטם השסתומים אז הוא החליף אותו (חתיכת עבודה לא קטנה). אני מקווה שאכן זו הייתה התקלה אבל כשאני קורא עכשיו על הנושא אני רואה שיש מצב שלא זו הייתה הבעיה כי נזילת שמן מנוע יכולה להיות מעוד כמה מקומות. הייתי רוצה לדעת אם בעל המוסך רץ מהר מידי להסיק מסקנות בקשר למקור הדליפה או שאכן משם הבעיה (בכל מקרה אעקוב אחרי מצב הנזילה לראות שאכן היא פסקה).

אשמח לתגובתכם בנושא.

בוש.

פורסם

לגבי הנזילה, זה די נפוץ בגולפים שיש נזילה מאטם מכסה שסתומים, גם לי זה היה והחלפתי. מקווה שהחלפת לאטם מכסה שסתומים מקורי.

פורסם

לגבי מקוריות האטם - ייתכן ורשום המק"ט או הסוג של האטם ע"ג החשבונית שקיבלת (ייתכן וניתן להבין ממנה מה בדיוק הורכב אצלך). אני מניח שאפילו אם הורכב אטם תחליפי - יש תחליפיים טובים יותר ויש פחות (כמו כל חלקי החילוף).

בכל מקרה - תעקוב ותראה שהנזילה של השמן פסקה.

לגבי הרעש מהגלגל הקדמי , אני ממליץ לך לבקר אצל מוסך רון, בת"א (שאת פרטיו תוכל למצוא בפורום + המלצות), שזה מוסך שמתמודד בהצלחה רבה גם עם תקלות קצת לא שגרתיות להבדיל ממוסכים אחרים בלי לפגוע באף אחד (וגם עם כל דבר שקשור פולקסוואגן/סיאט/סקודה).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...