Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פונטו ספייס שנת 2001-2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום רכב פונטו ספייס 2001. עם 136000 קילומטר ELX אוטומטית.

בעל הרכב עושה רושם של בחור אחראי. מטפל במוסך ושם את נוזל הקירור הנכון. ביצע טיפולים לפי ספר הרכב וטיימנג הוחלף בסביבות ה 120,000 קילומטר. היום הרכב על 136,000

עשיתי נהיגה קצרה על הרכב המנוע הגיע לחום בדיוק על האמצע ונשאר שם.

הגיר לפי הרגשתי תפקד בסדר לא חשתי קפיצות וכאלה.

הדבר היחיד שקצת מדאיג אותי הוא שהרגשתי שהטורים בתחילת נסיעה ממש נמוכים האוטו קצת רועד האם משהו יכול להעלות על דעתו את הסיבה לכך ?

פורסם

לא תרגיש קפיצות בגיר כי מדובר בגיר רציף.

לגבי הטורים הנמוכים, האם זה קרה רק כשהרכב היה קר (המחוג עוד לא היה בחצי) או גם לאחר שהיה חם?

האם הגיר היה במצב E (בלוח המכוונים דלק ההילוך כ-De)?

משכנתא זה קל

פורסם

הדבר הראשון שאני רוצה לבצע אחרי קניית הרכב הוא החלפת שמן גיר טרמוסטט ונוזל קירור חדש.

מישהו יכול לציין בערך כמה קשה העבודה לבצע לבד ?

ואיזה שמן גיר יש לשים בפונטו רציפה

תודה.

פורסם

היום הייתי המכון בדיקה לרכב פונטו 2001 שאני מעוניין לקנות עם 135,000 אני מצרף בזאת ניתוח מעמיק של המכון

לפי כמות הליקויים אפשר לחשוב כי המוכר צריך לשלם לי כסף כדי לקחת את האוטו, אבל זה לעיניים לא מבינות במיוחד.

האם תוכלו לפרט בשבילי מהם הליקויים בברור , כמה זה ישפיע על הנסיעה והאמינות וכמה לדעתכם יש להוריד מהמחיר שלו שכרגע נמצא על 11,000 אלף שקל

https://plus.google.com/photos/112520485454963667941/albums/5692684236758735233

תודה רבה. אני מניח שלנתח את הדף הזה לא קל לאף אחד. וגוזל הרבה זמן.

פורסם
ויתרתי. אתה חייב לסרוק את זה נורמלי כדי שאוכל להתמקד ולהבין מה כתוב שם.

התמונה יחסית מאד ברורה הבעיה כנראה שגוגל לא מאפשרים להגדיל את רמה נורמאלית

אני אעלה את זה לאחסון אחר

תודה על שניסית.

פורסם

שמע, מהיכרות עם המכון הזה פה בפורום, ניתן להניח כי רוב מה שנכתב הוא אינו כסת"ח.

עם כי, ב11K זה נשמע זול.

האם יש רכבים אחרים במצב דומה ובמחיר דומה?

משכנתא זה קל

פורסם

אני מאמין שיש תקלות אבל אני מאמין גם שיש הקצנה כמו שכל בעל מקצוע היה עושה. חס וחלילה אני לא מאשים את מכון הבדיקה הזה. הוא עושה מה שנכון לו.

השאלה היא האם לפי תוצאות בדיקה כאלה יש טעם לרדת סכום כלשהו במחיר ולקנות ואם כן מה בעדיפות גבוהה לתקן.

או להתרחק.

המצב באזור אינו מזהיר. זה הרכב עם כמות הקילומטראג' הכי נמוכה באזור הזה ובטווח המחירים שלי יש רק 3 פיאטים אוטומטית באזור.

פורסם

טווח המחיר שלך בעייתי מאוד. יהיה קשה למצוא משהו אוטומטי איכותי.

עם זאת, אני מזהה רכב מוזנח עד מאוד, הק"מ לא מאפיין את כמות הריג'קטים.

תיקון במוסך מורשה ובחלפים מקוריים איכותיים, יעלה כמה אלפים טובים וזה עוד לפני הראש מנוע שכנראה יצטרכו לעשות ברכב, כי זה נראה כאילו התיקון ממשמש ובא.

פעם אחרונה שהתעלמתי מסעיפים כאלה בבדיקה (דליפות לחץ וכו'), מצאתי את עצמי אחרי שנה וחצי עושה ראש מנוע. אני לחרא הזה לא חוזר, ובטח לא ממליץ לאחרים לחשוב שזה כסת"ח.

ההמלצה שלי - תגדיל תקציב או תגדיל איזור גיאוגרפי או שתמיר את הדרישה שלך לאוטומט, לפשרה על ידני - ככה תוכל למצוא מכוניות זולות יותר, אולי שמורות יותר.

פורסם

התקציב שלי יותר גדול אפילו באזור ה 20-15 אבל חיפשתי באזור מגורי ואין היצע של רכבים בכלל. זה הרכב עם הק"מ הכי נמוך.

חוץ מזה שהמכון מציין שהדליפת לחץ היא בינונית מאשר בדיקות של אנשים אחרים שראיתי דליפת גבוהה.

פורסם

תעשה מה שבא לך.

אני קניתי רכב שבו לא היה רשום שום דליפה ושום עניינים, והוא היה עם 114K. לא רחוק ממה שיש לך.

לא הייתי קרוב אפילו לכמות הריג'קטים שיש לך.

מבטיח לך יותר מזה - גם כיום, כשלפונטו שלי יש 150K, לא תראה אפילו 10% מהריג'קטים שיש לך.

ב-20K אתה יכול למצוא פונטו ידנית מ-2005. גם אם היא תהייה מקרית שמונה, כל מה שאתה צריך זה לקנות אותה. לא לנסוע בה לקרית שמונה כל יום. רק לקנות אותה ולהביא אותה משם.

הבאתי לקריות רכבים מירושלים, הרצליה, רחובות וכו'...לא קרה לי כלום והרכבים האלה שירתו אותי נאמנה :-D

• תוכן חדש...