Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

היום סיימתי את חלק א' של שדרוג המערכת, אני מתנצל מראש על כך שאין תמונות אבל אני מבטיח שבחלק ב' יהיו תמונות של הכל.

אז ככה, מהפיוניר 550MP עליתי מעט ברמה ורכשתי Alpine CDA-9835, שאני חייב לומר שבשניה הראשונה שהפעלתי אותו הסאב היה הרבה יותר מדויק וברור.

בשלב הבא, הזמנתי מארה"ב דיינאמט אקסטרים(כמו גם את האלפיין) וישבתי לדפן את הדלתות הקדמיות, הרכב שלי זה יונדאי אקסנט ככה שהדיינאמאט זה חובה, החומר מאוד מאוד נוח לעבודה, מאחורי הרמקולים שמתי 'ספוג ביצים' בכדי למנוע רזוננס מהדלתות(יש כאלו שיגידו שזה מיותר אבל בשביל ההרגשה הטובה).

לאחר מכן הרכבתי את הקומפוננט ששודרג מפאוור-בייס ל-Xetec Xircuit X6.2, המיד-באסים מוקמו בדלתות כמובן והטוויטרים מוקמו במקום פתחי האוורור שאמורים להפשיר אדים בחלונות צד, כמובן שנעשתה בנייה קטנה של דיקט ועור בצבע הפנים של הרכב.

אח"כ מה שנשאר זה הכיוונים הרבים שההד-יוניט מאפשר כגון הקרוס העשיר ותיקוני הזמן.

והתקנתי גם גלאי שטח אבל זה לא קשור.

סוף שלב א'.

לסיכום, קשה מאוד לרצות אותי בסאונד ואפשר לאמר שעדיין לא שמעתי רכב שאמרתי "כזאת מערכת אני רוצה", אבל אני מאוד מאוד מרוצה מאיך שהרכב שלי נשמע עכשיו, ואני מקווה שאחרי שלב ב' המדובר שבו יוחלף הסאב שכרגע עושה את דרכו באונייה מארה"ב אני אהיה עוד יותר מרוצה.

למעוניינים לשמוע ולהתרשם, מחר אני במפגש בר"ג, כמו כל שבוע.

איציק.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות המעודדות.

ברכותי, תתחדש. :p

בכמה הסתכמה ההשקעה :?:

שבת שלום לכל חברי הפורום. :popcorn:

קשה לי להצביע בדיוק בכמה הסתכמה ההשקעה כי החלפתי רכיבים ועל חלק קיבלתי זיכוי וקניתי חדשים אבל בסופו של דבר לפי ההערכה שלי השדרוג נע סביב ה2400 שקל ושווי המערכת כולה מתקרב מאוד לאיזור ה10K.

איציק.

פורסם

לדוגמא אני - היית ממליץ לעטוף את כל האוטו ואפילו מבחוץ :)

גם אני התברכתי ברכב יפני (יונדאי אמנם קוראני אבל באיזור..)

ואני חייב להגיד לכם שהפח שם הוא מחלה, פשוט מחלה..

כל הזמן עושה גגר ובזז

חוצמזה דינאמט אקסטרים בוודאי עושה את העבודה :)

תתחדש!!

סופסוף :)

פורסם
נבוא מחר לשמוע ואולי לעזור בכיוונים..

חיכיתי חיכיתי ומי לא בא? :roll: (את האמת אני צריך לשאול מי כן בא)

תחדש אל השדרוג ניראה משהו בנזונה

אז מה אתה אומר שבאקסנט חייב איטום בדלתות? ומה אם הבגאג'?

ומה אתה ממליץ לאטום באקסנט?

אין הבדל בהמלצות לאיטום מרכב לרכב, בדר"כ מומלץ לעשות כן במקומות בהם מותקנים רמקולים ותמיד אפשר להתקדם עם זה צעד או שניים קדימה ולאטום את כל הרכב, זה רק יוסיף.

איציק.

• תוכן חדש...