Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצות מועילות מעו"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה,מועיל.

לא ידעתי שרק לינשוף יש סמכות לתת בדיקה שלפיה ניתן יהיה לקבוע אם אדם שיכור או לחליפין סירוב.

לגבי בדיקת שתן,עד כמה זה באמת פופלרי? לרוב אני יודע רק על ינשוף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי 20 שנים רישיון על אופנוע ו19 שנים על מכונית ומעולם לא קיבלתי דוח על נהיגה בשיכרות או אלכוהול. לכן גם אני חושב שאני יכול לתת עצות מועילות כמו עוכר דין. העצה הכי טובה שתחסוך לך עשרות אלפי שקלים, פשוטה ביותר. אל תנהגו לאחר שתיית אלכוהול. שתיתם? תזמינו מונית, 20 ש"ח עבור הנסיעה פלוס טיפ זולים בהרבה מאוד מלגלות שחלילה הרגתם מישהו על הכביש או שסתם נשלל לכם הרישיון כי נתפסתם נוהגים שיכורים. אבל תחליטו אתם לבד למי לשמוע. לחנון כמוני או לעוכר דין.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

העורך דין כותב גם אל תעברו על החוק אבל...

אם במקרה או בטעות או בכוונה עברתם על החוק

הרי לכם מספר תשובות על המותר והאסור במספר מצבים..

זו מהות הכתבה.

לכן עצותיו טובות לאלו שלא שמעו לעצותיכם המונעות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
העורך דין כותב גם אל תעברו על החוק אבל...

אם במקרה או בטעות או בכוונה עברתם על החוק

הרי לכם מספר תשובות על המותר והאסור במספר מצבים..

זו מהות הכתבה.

לכן עצותיו טובות לאלו שלא שמעו לעצותיכם המונעות

ויש הרבה כאלה.. תודה על השיתוף בכל אופן. ;)

פורסם

לא הבנתי את ההבדל בסעיף 2- 3

מדוע בנשיפון מותר לסרב להיבדק ובינשוף חייבים להידבק ואסור לסרב?

מה ההבדל בין המכשירים ?

PUNTO 16V

206 XS

פורסם
לא הבנתי את ההבדל בסעיף 2- 3

מדוע בנשיפון מותר לסרב להיבדק ובינשוף חייבים להידבק ואסור לסרב?

מה ההבדל בין המכשירים ?

ציטוט מהכתבה:

"נשיפון הינו מכשיר אשר מיועד לבדיקה ראשונית, לדעת האם קיים חשד שבגופך מצוי אלכוהול מעל הכמות המותרת (הכמות הנאכפת מ 290 מק"ג)."

לשמחתי אינני מבין במי מהם, (אוהב, או-הו כמה שאני אוהב לשתות, אבל את עצמי אני אוהב יותר) :wink: מההדגשות באדום אני משער שאם הנשיפון מראה תוצאה חיובית אז החשוד יצטרך להיבדק גם בינשוף.

לא שנראה לי שהשוטר יציג לך את שני המכשירים ויגיד 'קודם תיבדק בנשיפון ואח"כ נעבור לינשוף' אבל בכ"ז...

וישה - תודה.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

סיפור טרי מאתמול, חבר החנה ליד איזה פאב, מסתבר שהמשטרה מחכה ליד המקום לתפוס נהגים שיכורים, יצאה נהגת נכנסה לרכבה ופשוט ניכנסה ברכבו של החבר, ניסתה לברוח אך השוטרים חסמו את החניון, אחרי שעה בתחנה אמרו לחבר" היא נתפסה שותה בעבר ורישיונה נלקח לשנה, עכשיו היא תקבל שלילה ל10 שנים ובין שנה ל3 מאסר בפועל.

ככה מטפלים בנהגים שיכורים בקליפורניה.

haters will hate

• תוכן חדש...