Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעלים את הדלק ב1/1/2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר תחזרו ממסיבות הסילבסטר (ימח שמו :roll: )

התדלוק יהיה יקר יותר ,

ב 9 אגורות לליטר

http://ozar.mof.gov.il/taxes/docs/delek0112.doc

ושלא תגידו שלא אמרנו לכם הכל בגלל האדרת הנשים :lol: או שמא בגלל הדרת הנשים ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מפתיע,אבל 9 אגורות זה סביר. (בערך?)

ועוד דבר , כול אחד לפי אמותנו ודתו,אני לא חושב שזה ראוי לרשום (ימך שמו). אישית אני מעט נפגעתי, אולי גם אחרים,אשמח עם תוריד את תוספת הנ'ל למשפט. תודה. וחג שמח לך!

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
לא מפתיע,אבל 9 אגורות זה סביר. (בערך?)

ועוד דבר , כול אחד לפי אמותנו ודתו,אני לא חושב שזה ראוי לרשום (ימך שמו). אישית אני מעט נפגעתי, אולי גם אחרים,אשמח עם תוריד את תוספת הנ'ל למשפט. תודה. וחג שמח לך!

נפגעת כי הוא החליט להיכנס במשפט על סילבסטר צורר היהודים?

ואם הוא היה אומר זאת על צורר אחר מהעבר - לדוגמא גרמניה 1939, האם גם היית מגונן עליו?

אני פשוט מנסה להבין את המחשבה שלך...

לגבי ה-9 אגורות? סביר? אולי תהיה מוכן לשלם בשבילי את התוספת הנ"ל?

זה פשוט ביזיון כמה עוד אפשר להעלות את הדלק כשהמחיר לחבית יורד... אה נכון, זה בגלל שהם היו צריכים להעלות את המחיר כבר בשנה שעברה אבל עיכבו זאת, וגם בדרך הפגנו בדרמטיות וגם אז עיכבו את זה, כנראה שבאמת חיכו שכל הסטודנטים ייכנסו לשנת הלימודים או אפילו יותר גרוע אוטוטו בחינות ואז בכלל הממשלה תעשה ככל העולה על רוחה כיוון שכולם עסוקים בעתיד שלהם...

Confidence In Motion

פורסם

לא ממש לא, אני לא מנסה לפתוח פה ויכוח חלילה,וממש לא לבקר פה אנשים ,וחוץ מזה זה נבדק והופרח שזה סתם המצאה.הכוונה הייתה לחג עצמו לא משנה השם כרגע ומה עומד מאחורי זה,עם הכוונתו של ירון הייתה ל שם "סלבסטר" אז קבלו את התנצלותי הכנה. כנראה לא הבנתי נכון.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אני בכלל לא מבין את המושג סילבסטר(סליחה על זה שאני קצת יוצא מהנושא המרכזי של השרשור).

רק בארץ הכרתי את המושג הזה, אני לא מבין למה לאנשים קשה להבין שחוגגים שנה אזרחית חדשה ולא איזה יום הולדת של מישהו עם שם של חתול.

ובקשר לדלק, מדינה גזלנית.

פורסם
יש לי הצעה למדינה שלנו .

על כל העלאה של מחירי הדלק יעלו המשכורות :-)

אם עולה ב-9אגרות .

השכר יעלה ב 9%

נראה לי פייר.

:-)

וכשהמחיר ירד ? להוריד מהמשכורת ?

נראה לי שזה פייר יותר, אבל אידיוטי לחלוטין, כמו ההצעה שלך.

תגיד תודה שלא העלו ב 40 אגורות כמו שה OECD המליץ.

פורסם
יש לי הצעה למדינה שלנו .

אם עולה ב-9אגרות .

השכר יעלה ב 9%

נראה לי פייר.

:-D אני בעד

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=//162701

שיעלו עוד אולי ככה אנשים שבקושי מתחילים את החודש יצאו להפגין גם בחורף.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
וכשהמחיר ירד ? להוריד מהמשכורת ?

נראה לי שזה פייר יותר, אבל אידיוטי לחלוטין, כמו ההצעה שלך.

תגיד תודה שלא העלו ב 40 אגורות כמו שה OECD המליץ.

באמת תודה שלא העלו ב40 אגורות כמו שהומלץ. כי הרי באמת בכל פעם שמחיר הדלק עלה גם מחיר הנפט עלה (לא באמת..)

בתור מישהו שלא מבין יותר מדי בכלכלה, מישהו יכול להסביר לי איך מחיר הדלק עולה כדי שהכנסות המדינה יגדלו אבל מנגד אני קורא היום בynet שתאגידי המים מקבלים פטור ממס בסך 50 מליון שקלים? מה ההגיון הכלכלי שעומד מאחורי המהלך?

VW PASSAT 1.8T

פורסם
באמת תודה שלא העלו ב40 אגורות כמו שהומלץ. כי הרי באמת בכל פעם שמחיר הדלק עלה גם מחיר הנפט עלה (לא באמת..)

בתור מישהו שלא מבין יותר מדי בכלכלה, מישהו יכול להסביר לי איך מחיר הדלק עולה כדי שהכנסות המדינה יגדלו אבל מנגד אני קורא היום בynet שתאגידי המים מקבלים פטור ממס בסך 50 מליון שקלים? מה ההגיון הכלכלי שעומד מאחורי המהלך?

ההיגיון הוא שתאגידי המים יותר קרובים לצלחת מאיתנו.

פורסם

את זה הבנתי, בגלל זה שאלתי מה ההגיון הכלכלי מאחורי זה.

או במילים אחרות איך מכס״תחים את זה?

VW PASSAT 1.8T

פורסם
יש לי הצעה למדינה שלנו .

אם עולה ב-9אגרות .

השכר יעלה ב 9%

נראה לי פייר.

תשתוק, לעזאזל, מה עובר עליך?!

נתת עכשיו אחלה הצעה לממשלה, על כל העלאת המס, שכר חברי הכנסת יעלה בשיעור זהה באחוזים!:evil:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...