Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

ברשותי גולף שנת 2000 מנוע 2.0L ויש לי כמה שאלות:

1.בבוקר שהאוטו קר יוצא לי מן טיפות קטנות כאלו של מים מהאגזוז, לאחר שהאוטו מתחמם אין שום סימן לטיפות הללו. האם דבר זה מצביע על בעיה או שזו עבודה תקינה של המנוע?

2. שאני מניע את האוטו בלילה יוצאים אדים מהאגזוז (כמו שיוצא מכוס קפה חמה בחורף), אני יודע שזאת שאלה קצת מטופשת אבל האם דבר זה תקין וזה קורה לרוב המכוניות?

3. בגולף לפני שמניעים את האוטו יש כיתוב (service) ולידו מופיע מס' קילומטרים, אני מניח שזה מורה מתי יש לבצע את הטיפול הבא.

אני ביצעתי טיפול 10K שהקילומטרז' של ה-service היה על 5K וכרגע אין לי צורך לבצע עוד טיפול.

כרגע רשום לי רק service וזה כנראה בגלל "שנגמרו" הקילומטרים עד הטיפול הבא, כלומר לפי המד הנ''ל יש לבצע טיפול.

שאלתי היא:

האם ניתן (ואם כן אז איך) לאפס את השירות הזה היות וכבר ביצעתי טיפול וכרגע אין לי צורך בעוד טיפול, ואני רוצה שזה ימשיך "לספור" לי גם בעתיד אחרי שאבצע טיפולים נוספים.

האם צריך להתחבר עם סורק בכדי לאפס את המדיד או שניתן לבצע זאת גם באופן עצמאי?

תודה רבה וחג שמח.

פורסם
שלום לכל חברי הפורום,

ברשותי גולף שנת 2000 מנוע 2.0L ויש לי כמה שאלות:

1.בבוקר שהאוטו קר יוצא לי מן טיפות קטנות כאלו של מים מהאגזוז, לאחר שהאוטו מתחמם אין שום סימן לטיפות הללו. האם דבר זה מצביע על בעיה או שזו עבודה תקינה של המנוע?

תקין

2. שאני מניע את האוטו בלילה יוצאים אדים מהאגזוז (כמו שיוצא מכוס קפה חמה בחורף), אני יודע שזאת שאלה קצת מטופשת אבל האם דבר זה תקין וזה קורה לרוב המכוניות?

תקין

3. בגולף לפני שמניעים את האוטו יש כיתוב (service) ולידו מופיע מס' קילומטרים, אני מניח שזה מורה מתי יש לבצע את הטיפול הבא.

אני ביצעתי טיפול 10K שהקילומטרז' של ה-service היה על 5K וכרגע אין לי צורך לבצע עוד טיפול.

כרגע רשום לי רק service וזה כנראה בגלל "שנגמרו" הקילומטרים עד הטיפול הבא, כלומר לפי המד הנ''ל יש לבצע טיפול.

שאלתי היא:

האם ניתן (ואם כן אז איך) לאפס את השירות הזה היות וכבר ביצעתי טיפול וכרגע אין לי צורך בעוד טיפול, ואני רוצה שזה ימשיך "לספור" לי גם בעתיד אחרי שאבצע טיפולים נוספים.

האם צריך להתחבר עם סורק בכדי לאפס את המדיד או שניתן לבצע זאת גם באופן עצמאי?

תודה רבה וחג שמח.

ניתן לאפס את ההודעה ללא חיבור סורק תקלות.

בצע חיפוש להודעות שלי או של חבר הפורום רון שבהם מוסבר כיצד לאפס את ההודעה.

איזה כייף לי :)

פורסם
ניתן לאפס את ההודעה ללא חיבור סורק תקלות.

בצע חיפוש להודעות שלי או של חבר הפורום רון שבהם מוסבר כיצד לאפס את ההודעה.

מה הייתי עושה בלעדיך מרק??

תודה רבה לך מכל הלב על כל התשובות הענייניות לשאלות הרבות שלי ;)!!

ראיתי את מה שאתה ורון רשמתם (ללחוץ על מד הקילומטרז', לסובב את ידית השעון וכו'...), הבעיה היא שאחרי שאני עושה את מה הסברתם עדיין מופיעה לי רק ההודעה service ללא מספרי קילומטר חדשים.

יש הצעות אחרות אולי?

• תוכן חדש...