Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל מההתחלה.

מי אני, ולמה אני מדבר על open source. שמי אורי. חלק מחברי פורום האודיו (נגיע גם לזה) אולי זוכרים אותי מהקעקוע של הצרעה ומהצ'וריסו-ים שהבאתי פעם-פעמיים.

אני בן 27 חייתי בתל אביב וחזרתי עכשיו להורים לתקופת התאוששות מהעיר בישוב. למה הזכרתי את עניין העיר וההורים? כי הווה אומר שאני צריך תחבורה כל הזמן. משמע, הטנדר הוותיק עושה קאמבק פול טיים.

 

עכשיו, לביזנס.

 

(אחד [תתרגלו לסוגריים, אני אוהב סוגריים]) החלומות הגדולים שלי מאז ומעולם הוא לבנות ולשפץ דברים (לאחרונה סיימתי לשפץ זוג אופני ברטין משנות השבעים) ולאחרונה עולה בי הרצון העז לעבור לשפץ דברים ממונעים. מה לשיפוץ רכב (טנדר?) ולמושג open source? מעט מאוד למען האמת. רוב הפעמים מדובר במשהו אישי והרבה פעמים במה שנעשה ע"י בעלי מקצוע שמשלימים את חוסר הידע שלנו. כמו שאני אוהב לפרק, להרכיב (הרבה יותר קשה מלפרק), לשפץ ו"לקאסטם" (מלשון customising, טרול חביב) אני אוהב לשתף, זה גורם לי להרגיש חי, ואני אוהב לחלוק אנרגיות (לא, אני לא היפי) ולקבל אותן מאנשים אחרים.

 

רגע, אז איך "מקור פתוח" (עברית רבותי, עברית), שיפוץ והתאמה אישית של רכבים ואנרגיות לכווווווווווולם משתלבים זה בזה? ובכן, זה תלוי מעט בי, מעט בהנהלת הפורום והרבה בכם.

 

יש לי רצון עז שהקהילה המטורפת (מטורפת בטוב, כן?) הזו תהיה חלק אקטיבי בשיפוץ. לא ממש חפרתי בנושא, אבל למט חברת local motors והrally fighter שלהם (זה)לא ממש ידוע לי על פרוייקט שיתופי בתחום הרכב. בעיקר לא פרוייקט customising של קהילת פורום שלמה.

 

אם עוד לא הבנתם אני אפשט את זה ל:

לאורי יש טנדר

אורי רוצה לעשות טנדר מגניב

אורי רוצה שתעזרו לו לצור את הטנדר המגניב

אורי לא רוצה כסף, אורי רוצה שתרתמו איך שתרצו, ואיך שמתאים לכם.

אורי בעיקר, באמת ובכנות, לראות מה אנשים מכל כך הרבה תחומים, עם תחום עניין אחד משותף יכולים לעשות ביחד.

 

מה נשאר עכשיו?

לראות אומרת הנהלת הפורום על הרעיון שלי. ולהתחיל לראות איך מתחילים להתניע תהליכים.

 

שלכם עם ים הערכה,

 

אורי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אורי רוצה טנדר מגניב?

 

אורי לוקח טנדר, אורי מחבר מוט לטנדר.

אורי שם אורות ומראות מסביב למוט - ובחורה רוקדת באמצע.

 

לאורי יש אחלה בחלה של טנדר.

כמובן שאורי זכה גם למקור הכנסה נהדר והסתבכות עם עולם הפשע המקומי.

 

כמובן שנכתב בצחוק.

הרעיון עצמו נשמע מאוד מעניין, ויותר מעניין לראות אם באמת יצא משהו מניסיון כזה.

פורסם

נשמע מעניין. אפשר עוד פרטים?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

 

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בעקרון, אני אתחיל לייצר סקיצות גסות לרעיונות בימים הקרובים. כאר כרגע אני מתחיל שלב שלב ולא אוברול מלא. לדוגמא, שלב ראשון יהיה הפרונט, בדגש על על הפגוש הקדמי, הגריל והתאורה. אח"כ או הכנה לצבע (והשארות שם אם נלך על הסגנון ה"רט-רודי") או פנים הרכב עם עבודת פיברגלאס/למינציית במבקוק/למינציית פורניר. כשאשר כל שלב מתועד ואנשים משפיעים בפועל על בחירות ומראה ואם ירצו ירתמו פיזית לתהליכים, בין כדי ללמוד ובין אם כדי ללמד.

 

יש דגש גדול מאוד על תיעוד תהליכים על מנת שאחרים יוכלו להשכיל מהם וליישם על רכבים שלהם. תוך כדי, תאורטית אמורה להיווצר קהילה שיתופית שעוזרת לחברים בה בלבטים ובעיות טכניות.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

ברוך שובך לפעילות.

מותר לדעת על איזה טנדר מדובר, ומה הכיוון הכללי שאתה שואף להגיע אליו? (מגניב זו מילה יפה, אבל גם מאד כללית)

מעבר לכך, נשמע מענייןואשמח אם יהיה לי מה להוסיף ובעיקר ללמוד מכך.

מתחדשת*

פורסם

טנדר B2500, שנת 99, 2X4. מכלולי הינע במצב מצויין. פחחות ככה כככה, בלי חלודות או חורים מיותרים. חשמל עובד פיקס.

 

כיוון כללי?

 

אם נכנס לזרמים בעיצוב רכבי קאסטום, אני חושב rat rod על בסיס סגנון אירופאי יכול להיות מאוד מעניין. איפיונים של רכב שטח לא רלוונטיים, אבל אולי רכב שבילים יכול להיות מעניין. טכנית אפשר לבצע לא מעט שינויים.

 

אין כל כך רכב שנראה בסגנון שחשבתי עליו. אני אנסה למצוא מודל כלשהו ולייצר המחשה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

×
×
  • תוכן חדש...