Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום החלפתי מגבים לרכב, והברזל של המגב השמאלי השתחרר לי מהיד ופגע בשמשה, כתוצאה מזה נוצר סדק ממש ממש קטן, בחלון הכי למטה ליד הגומיה, האם צריך לתקן? או להשאיר ככה? גולף 99. דור רביעי. נ.ב אני לא בטוח אם זה לא היה כבר, אולי זה היה ולא שמתי לב.

פורסם

זה קרה פעמיים כזה, וכן זה כזה סדק קטנטן, אבל רואים כזה כמו שבר של ניפוץ. אבל זה ממש קטן והמגב מסתיר את זה.אני לא יודע אם זה צירוף מקרים, אולי זה כבר היה ממזמן שם ורק היום שמתי לב כשהחלפתי את המגבים.

פורסם

בדרך כלל סדק בשמשה גדל ומתפשט הלאה ולכן עקוב וראה מה יקרה הלאה וברור שאם הסדק יגדל, אז אין מנוס אלא להחליף השמשה.

אם יש לך ביטוח שמשות ברכב, אז לא תשלם עבור החלפת שמשה, אם כי תקבל שמשה חליפית ולא מקורית (או מקורית בתוספת תשלום הפרש המחיר מצידך).

בזמן רישוי שנתי (טסט) הרכב לא עובר המבחן עם שמשה סדוקה, אבל יתכן שהבוחן לא יבחין בסדק קטן.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...