Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרנד לאונה או סיויק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני מעוניין לקנות רכב שני למשפחה למטרת נסיעות לעבודה בלבד(כ-50 ק"מ ביום)

אני מתלבט בין ההונדה סיויק שנים 96-98 גיר אוטומט לבין הסובארו גרנד ליאונה/אימפרזה אך עם גיר ידני בלבד.

מה עדיף לדעתכם מבחינת אמינות,נוחות וצריכת הדלק???

פורסם

ממה שאני יודע על האימפרזה

צריכת דלק: 1 ל-10 (משולב) בין עירוני רגוע אתה יכול להגיע גם ל- 1 ל-14.

נוחות: בלימת זעזועים טובה, תנוחת ישיבה גרועה.

עוד משהו שאתה צריך לקחת בחשבון זה זמינות חלקים - תמיד אפשר למצוא חלקים והכל בזול.

מזגן: מקפיא

אמינות: חוץ מציריות שכל שנה / שנה וחצי צריך להחליף, אין לרכב שום בעיות מיוחדות. (מנסיון של 3 שנים ו-70,000 ק"מ)

ביצועים: אין זמינות כח בטורים נמוכים - בטורים גבוהים הרכב חזק.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

ומה דעתכם על הפונטו ספייס 01-02 או הפיז'ו 206 שנים 99-00.

איך הן מבחינת הקריטריונים שציינתי,מי מהן עדיפה והאם הן עדיפות על האימפרזה???

פורסם

לי הייתה אימפרזה 93 (גרנד לאונה) ידנית היא יחסית אמינה אבל היו לי כל מיני בעיות של נזילה משמן הגה, ציריות, והלכה משאבת מים כמה ימים לפני שמכרתי אותה (ברוך ה'). (יכול להיות שכל הבעיות הם תוצאה של הזנחה של הבעלים הקודם, למרות שקראתי בכמה מקומות וציריות ונזילה משמן הגה קורה אצלהם הרבה).

עכשיו יש לי סיוויק 97 אוטומט ואני נהנה איתה בהרבה יותר, זה מרגיש כמו אוטו ולא כמו צעצוע (למרות שאני מתגעגע להילוכים :roll:) צריכת דלק פחות או יותר אותו הדבר (לא יודע מבחינת מספרים, מבחינת הכיס הולך אותו דבר) כמובן שהיא יותר מהנה לנהיגה ומבחינת נוחות ישיבה היא גם יותר נוחה, האוטו יציב בפניות והאצה כמובן יותר טובה משל הגרנד לאונה (למרות שכשאתה זורק קלאץ' עם הילוכים.. :D)

מה עוד...? אם המזגן של האימפרזה היה מקפיא (והוא הקפיא) רק כשהאוטו עמד בצל עכשיו הסיוויק מקפיאה בכל מצב כמה שניות ואתה קופא.

פורסם

השאלה אם כדאי ללכת על הפונטו ספייס (עם מודל מתקדם ב5-6 שנים יותר מהסובארו),

היום נסעתי על אחת כזו והרכב הגיב די טוב ולא נראה כזה חלש יחסית...

פורסם

אני לא כל כך מבין ברכבים מה שאמרתי לך זה מנסיון שלי בלבד.. אבל כשחיפשתי אוטו התעניינתי גם בפונטו ובסוף לא הלכתי על זה, אם אתה מחליט ללכת על זה תראה שהשתמשו בנוזל מקורי לרדיאטור כי המנוע לא כל כך אוהב מים רגילים. (במידה והדגם הוא ELX).

בהצלחה

פורסם

נזילות שמן ומשאבת מים שהלכה ברכב כמעט בן 20 זה לגמרי נורמלי, ואם אלה הבעיות היחידות אז באמת תודה לאל.

תראה, לפונטו יש המון יתרונות על פני אימפרזה/סיויק. נכון שהיא רכב ש"שורד את השנים" פחות יפה, אבל היו לו הרבה פחות שנים לשרוד, והוצאות על תיקונים יהיו לך בכל אחת מהמכוניות. צריכת הדלק תהיה נמוכה יותר בפיאט, בטיחות ברמה הרבה יותר גבוהה (4 כוכבים במבחני ריסוק, 2 כריות וABS כמעט בכל הגרסאות), מרווח פנימי לא קטן בהרבה (לפחות יחסית לסובארו).

• תוכן חדש...