Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ממה שרשמת אני יותר מתחבר למורל אבל כמו שיגידו לך עוד חברים בפורום אתה צריך לישמוע בעצמך ולהחליט להמליץ אני יכול ,כדי לך להתאמץ עוד קצת וללכת על סיז שלפי דעתי יותר איכותי ,יצא לי לישמוע את הקומפוננטים האלה ועוד כמה ,ואת הסיז הכי אהבתי ,היה לי שווה את ההשקעה הנוספת ההיתי בדיוק במצב שלך אני אומר תשמע לשמוע לא עולה כסף. תגיע למפגשים ותהיה לך אופציה להיחסף לעוד חברות כמוdls ,פוקל ועוד אני שמעתי את כולם ולי הסיז נשמע הכי טוב הכי איכותי .

מקווה שעזרתי יום טוב.

hu:eclipse 7200 com:SEAS Performance amp:celestra ra-475x sub:arsenal 12

פורסם

מה הקרב?

יש מכות?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

וואו מסתבר שאני לא מכיר הרבה חברות , אני עם audio system , וחושב לשדרג (עוד חברה שונה) , הקטע שהמון שירים נופלים אצלי במבחן האיכות בגלל שהם mp3 , אני צריך להגיע למפגש לעשות השוואות.

פורסם

כל אחד מן הקומפוננטים שעלו כאן יכול להתאים לך (על אף שהועלו קומפוננטים ברמות מחיר שונות עד כדי כפולות אחת מן השנייה).

אמץ את השמות והדגמים, תגיע למפגש, תשמע ותחליט בעצמך. אם לא יוצא לך להגיע למפגש, תוכל לתאם השמעות עם חברי פורום שיש להם את הסטים הנ"ל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם הבחירה בין שניהם הייתי הולך על המורל, לטעמי ההרץ נחות ממנו כמעט בכל פרמטר

אבל טעם אישי של ווקלויות משתנה מסט לסט מרכב לרכב ומטעם אשי של בעליו.

על הנייר המורל יתן תוצאה טובה יותר.

בפועל צורת ההתקנה ואיכותה יכולה לשנות פלאים סטים נחותים.

פורסם

אפרופו - לHAT יש היום סט ביניים שנמצא בין האימג'ן לקלארוס שנקרא UNITY

והאמג'ן הוא כבר לא סדרת הכניסה שלהם - MIRUS

http://www.hybrid-audio.com/products.html

אני יכול לאמר לכם שהמידבאס של האמג'ן הוא אחד המידבאסים הכי טובים ששמעתי עד היום לסדרת כניסה של יצרן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...