Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 או מאזדה 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני חדשה כאן בפורום ורציתי להתייעץ איתכם בנוגע לקניית הרכב הראשון שלי. 8)

אני נהגת חדשה יחסית ועד עכשיו נהגתי ברכב של אמא שלי (יונדאי גטס).

אני מעוניינת לקנות רכב בתקציב של עד 65,000 ואני מתלבטת בין מאזדה 2 למאזדה 5.

חברות טובות שלי המליצו לי עליהן. לאחת יש מאזדה 2 ונסעתי בה כמה פעמים אבל אני לא מבינה בקניית רכב ולכן רציתי להתייעץ ולשאול לגבי היתרונות והחסרונות של הרכבים האלה.

תודה :)

פורסם

אני מניח שאת מתכוונת למאזדה 3 - המשפחתית ולא למאזדה 5 - בעלת 7 מקומות.

את מחפשת ידני או אוטומט, חדש או יד שניה?

פורסם

תקני לעצמך רכב קטן (סופר מיני) כדוגמת המאזדה 2. ה-5 תשאירי לימים שיהיו לך צוציקים לקחת מהגן.

בכל מקרה, תפרטי מה הדרישות שלך מהרכב, אח"כ יהיה אפשרי להמליץ על דגמים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

2 המכוניות מוצלחות, אם חשוב לך להעמיס ארגזי סחורה מצד הרכב, כשאין מקום לפתוח את הדלת בגלל קיר, תגלי שלמזדה 5 יתרונות רבים בזכות דלת הזזה גדולה מאוד על מסילה.

אם את לא מחפשת רכב להעמסת מטען מהצד, אולי כדאי שתפרטי מה דרישותייך מהרכב, ואז תקבלי תשובות עניניות יותר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...