Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 ראלי עם דלת שהוחלפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביררתי לגבי 106 ראלי שמוצאת למכירה - נאמר לי שהדלת הוחלפה ע"י הבעלים הקודמים! המוכר אמר שהייתה בדלת פגיעה מאוד רצינית והבעלים הקודמם העדיף במקום לתקן פשוט להחליף דלת (אולי בכלל לא היה ניתן לתקן את זה).

עם זאת, הוא טוען שזה לא נחשב שאסי, ומעבר לכך מתחייב על כך בבדיקה!

א. האם הגיוני שתהיה פגיעה מאוד רצינית בדלת שתדרוש החלפה, ללא פגיעה בשאסי?

ב. מה הבעיות האפשריות שאני יכול לצפות אם הדלת הוחלפה, על איזה פרטים צריך להסתכל באוטו?

ג. אולי בכלל כדאי להימנע מקניית הרכב בשל החלפת הדלת? מה אתם אומרים?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

אם למשל פינת פגוש של רכב אחר פגעה בדלת ומעכה אותה - מאוד ייתכן שהדלת נהרסה והוחלפה, ללא נזק לשאר הרכב.

אם באמת זה המצב - והדלת הוחלפה (מכיוון שההחלפה יותר זולה מתיקון) - אין שום בעיה.

תבדוק שזה באמת המצב. תבקש דו"ח שמאי מהתאונה ההיא (המוכר יכול להשיג מחברת הביטוח שלו, אם אין לו).

אם הוחלפה הדלת - תבדוק שהיא ממקומת בצורה מדוייקת, מבחינת כיוון צירים.

תבדוק שהגומיות אטומות למיים (כנס עם הרכב מכונת שטיפה או השפרץ בצינור).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

די קל לעשות פגיעה רק בדלת, ודי מהר גם מחליפים אותה, מדובר בברגים ולא בהלחמה או משהו. אין שום ירידת ערך על החלפת דלת (פשוט כלום).

אני יכול להגיד לך שברכב של אמא שלי , בגלל פגיעה במהירות חניה, משהו אפסי, פחח אחד הציע להחליף דלת ואמר שזה עדיף כי התיקון מסובך מעט. אחר אמר שהוא יצליח לתקן. בסוף הלכנו על האופציה של התיקון (או יותר נכון נלך על האופציה של התיקון) אבל שתבין כמה קל לגרום נזק שבעקותיו תהיה החלפת דלת.

לא הייתי חושש לרכוש רכב לאחר החלפת דלת, זה שטויות. בטח אם הוא מתחייב שאין שום דבר מעבר, ובדיוק בשביל זה לוקחים לבדיקה. אם זה רק הדלת, שום בעיה.

גיא

פורסם

אנחנו החלפנו דלת בטולדו בעקבות תאונה ממש קלה שלא האמנתי שנגיע למצב של החלפת דלת, זה היה נראה לכאורה רק שיפשוף אבל כנראה שזה פגע בכל מיני חיזוקים בדלת ושמאי אמר שחובה להחליף.

פורסם
לא הייתי חושש לרכוש רכב לאחר החלפת דלת, זה שטויות. בטח אם הוא מתחייב שאין שום דבר מעבר, ובדיוק בשביל זה לוקחים לבדיקה. אם זה רק הדלת, שום בעיה.

אני מסכים עם גיא.

מה לגבי השאר? נסועה, בעלים, היסטוריה?

איך הרכב נוסע? בדיקה?

MCS 2008

פורסם

בוודאי שכל אלו יבדקו וישקלו בכובד ראש.

קודם רציתי לדעת אם בכלל כדאי לבדוק את הרכב :)

שבוע הבא אלך לראות ת'רכב.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

זה גם לא מוריד מהערך של הרכב. 80 אחוז מהרכבים חוו תאונה קטנה שבה הוחלפה כנף או דלת.

לא משהו רציני.

במיוחד לא ב106 ראלי שננהג על ידי בחורים צעירים

פורסם

אותו דבר אצלי, הדלת קיבלה מכה והתעקמה.

מספ פחחים אמרו לי שאפשר לתקן אבל עדיף להחליף -> שום תיקון לא יהיה כמו דלת מהחברה.

אז החלפנו.

ההחלפה עצמה? פחות משעה עבודה, כולל החלפת הריפודים הפניימים (שלי היה בצבע אחר מהדלת שקיבלתי), פס הקישוט והמראה.

צבע הדלת היה כמו צבע הרכב (שתיהן לבנות).

ויותר מזה, שמכרתי את הרכב בבדיקה לא עלו על זה בכלל שהחלפתי דלת.

(כמובן שאמרתי לקונה עוד בטלפון לפני שהוא בא שהוחלפה דלת).

כמו כן לחבר שלי פרצו לאוטו (פיאט אונו) ע"י עיקום משקוף הדלת... מסתבר שזהוי שיטה נפוצה.

אז גם הוא החליף דלת.

בכל מקרה המסקנה כאן היא שהחלפת דלת בהחלט לא מעידה על שאסי וכו'...

זו יכולה להיות סתם שטות קטנה.

פורסם

השאלה היא מדוע הוחלפה הדלת...

יכול להיות שזה כתוצאה מפגיעה באחת מקורות האורך התחתונות/

מפתן/ חיבור בין שתי הדלתות או אפילו קורה A...

צריך לבדוק יסודית....

אם אתה לוקח לבדיקה תבקש שיבדקו את כל הסביבה ולא רק עם המכשיר שבודק עובי צבע או המצאות חומר פחחים....

אני בשביל השקט הנפשי הייתי הולך לפחח שיעיף מבט...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
השאלה היא מדוע הוחלפה הדלת...

יכול להיות שזה כתוצאה מפגיעה באחת מקורות האורך התחתונות/

מפתן/ חיבור בין שתי הדלתות או אפילו קורה A...

צריך לבדוק יסודית....

אם אתה לוקח לבדיקה תבקש שיבדקו את כל הסביבה ולא רק עם המכשיר שבודק עובי צבע או המצאות חומר פחחים....

אני בשביל השקט הנפשי הייתי הולך לפחח שיעיף מבט...

מסכים עם אייל ומחזק ...

צריך לבדוק במכון שלא נעשה תיקון בקורה !!!

אצלנו בקורולה הוחלפה דלת אחורית עם תיקון קורה (בגלל אוטובוס שנכנס ברכב ברוורס בחניה), בבדיקה רשמו שזה לא שאסי ואין ירידת ערך כי כל חלק שיוצא עם ברגים אין לא בכלל ירידת ערך ...

אבל במציאות אני יכול לספר לך שהדלת בחיים לא חזרה להיות כמו שהיא הייתה לפני. כנראה תוצאה של תיקון לקוי, הדלת הייתה לא נסגרת לפעמים כמו שצריך, כנראה מכיוון ש"ישרו" את הקורה בצורה חאפרית ...

לכן אני ממליץ לך ללכת למכון, שיבדקו שהתאונה הייתה אך ורק בדלת ולא פגעה בשום דבר מסביב, כמו כן תבדוק שהדלת נסגרת כמו שצריך ושהתיקון היה טוב ולא חאפרי כמו אצלנו ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...