Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי ומזראטי בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה להתחיל ולהגיד שאף על פי שזו הפעם הראשונה שאני כותב ומגיב באתר אני עוקב אחרי האתר על בסיס קבוע כבר כשנה וחצי.

יש לי מספר שאלות ואני מקווה שישנם כאלה שיוכלו לענות:

1. בעיתון ידועות אחרונות של היום יש תמונה של 2 מכוניות פרארי 458 וכן קליפורניה לבנה ובגוף הכתבה כתוב ש-4 מכוניות פרארי נפרקו השבוע בנמל אשדוד וכן 2 מכוניות מזראטי, רק מה הכתבה ממש לא ברורה, הכתב כותב כאילו זו הפעם הראשונה שנפרקים כאן מכוניות פרארי וכן מזכיר שהגיעה גם FF אחת, השאלה היא האם מישהו כאן יודע עם זה משלוח נוסף בנוסף ל-3 מכוניות שכבר נמצאות בארץ או שהוא מדבר על אותם המכוניות? (שהרי ישנה קליפורניה לבנה כבר כמעט כשנה ומופיעה בתמונה של היום עוד מכונית לבנה, וכן FF שמוזכרת שכפי שידוע לכם שכבר נמצאת בארץ), וזה מוביל אותי לשאלה השנייה:

2. עד לא מזמן היו כאן שרשורים של מכוניות הפרארי,מזארטי ומכוניות מיוחדות אחרות שצולמו, נפרקו בארץ עד כה (הבנתי ממכם שבספירה האחרונה, בערך לפני כחודש היו כ-7 מכוניות מזראטי וכ-3 מכוניות פרארי), למה העידכונים\צילומים המרהיבים שצילמו חברי הפורום לא נמשכים?

בכל אופן, תודה רבה ושבת שלום לכל חברי הפורום :-).

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עובד באלדן ( הובלת רכב ) ואכן לא האמנתי שראתי בכביש אשדוד - ת"א נהג שלנו ועליו פרארי אדומה , דיברתי איתו והוא אכן אמר שיש כמה שהגיעו והוא לוקח אותם להתקנות בת"א עד עכשיו הוא לקח 3 פרארי ו-6 מזראטי , ונראה לי שיש עוד כמה בדרך.

פורסם

בעמוד האחורי של מעריב, נחשף בעל הפרארי היקרה בארץ, לטענת העיתון - 458 ב-2.5 מיליון שקלים.

מאחל לו שרק ייהנה ממנה, אבל פרסום בעיתון זו שחצנות מיותרת, לטעמי.

פורסם
בעמוד האחורי של מעריב, נחשף בעל הפרארי היקרה בארץ, לטענת העיתון - 458 ב-2.5 מיליון שקלים.

מאחל לו שרק ייהנה ממנה, אבל פרסום בעיתון זו שחצנות מיותרת, לטעמי.

מילות המפתח :).

פורסם

קצת סדר בכל הבלאגן:

יש 8 מזראטי בישראל

3 קווטרופורטה, שחורה GTS, כסופה, ולבנה (לוחית במבחן).

4 גראן טוריסמו, שחורה S (בעבר הייתה לה לוחית במבחן, עכשיו לוחית ישראלית), אפורה, עוד שחורה ואחת לבנה.

1 גראן קבריו לבנה.

יש 7 פרארי מודרניות בארץ

575M אפורה שהביאו אותה דרך לסמל"ת (כבר מ-2003 בארץ).

3 פרארי 458 אדומות, שתיים על הכביש, ונראה לי שאחת תהיה בסוכנות.

1 פרארי קליפורניה לבנה (לוחית במבחן).

1 פרארי FF אדומה, לפי מה שהבנתי, תלך לסוכנות.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
אני עובד באלדן ( הובלת רכב ) ואכן לא האמנתי שראתי בכביש אשדוד - ת"א נהג שלנו ועליו פרארי אדומה , דיברתי איתו והוא אכן אמר שיש כמה שהגיעו והוא לוקח אותם להתקנות בת"א עד עכשיו הוא לקח 3 פרארי ו-6 מזראטי , ונראה לי שיש עוד כמה בדרך.

כנראה צילמתי אותו באמצע משלוח.

מי שקרא בעיתון מעריב נחשף הבעלים של הפרארי היקרה ביותר בישראל,המתגורר בנתיבות.

mxqamztt1e3t.jpg

פורסם

יש גם בחור בפורום אחר שצילם את ההתקנות של האיתוראן בפרארי.

אני רק מחכה שיפתחו כבר את הסוכנות, דיברו על נובמבר עברו לדצמבר ועכשיו זה כבר תחילת 2012, למרות שאין ספק שזה כבר קרוב, אפשר גם לראות שפרארי הוסיפו כעת באתר שלהם

Israel

The Ferrari network in Israel is comprised of 1 authorized dealership in Tel Aviv.

http://www.ferrari.com/English/about_ferrari/Ferrari_today/Locations/Europe/Pages/Europe.aspx

פורסם

LOL

במדינת ישראל הגדולה מתפארים במכונית פרארי על הכביש...

העיקר אנחנו מתקדמים

עוד 100 שנה יהיו לנו שלטים בבתים שמופעלים ע"י הקול.

Opel Adam S 2017

פורסם
יש גם בחור בפורום אחר שצילם את ההתקנות של האיתוראן בפרארי.

אני רק מחכה שיפתחו כבר את הסוכנות, דיברו על נובמבר עברו לדצמבר ועכשיו זה כבר תחילת 2012, למרות שאין ספק שזה כבר קרוב, אפשר גם לראות שפרארי הוסיפו כעת באתר שלהם

http://www.ferrari.com/English/about_ferrari/Ferrari_today/Locations/Europe/Pages/Europe.aspx

הציטוט הזה מאתר פרארי כבר היה שם לפני 5 חודשים, בדקתי :wink:

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
אני רק מחכה שיפתחו כבר את הסוכנות

ואז מה תעשה? טרייד אין על הפונטו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני תוהה מה יקרה עם המכוניות האלה עוד 10 שנים, מי יקנה אותן כיד 2/3/4/5/6/7/8, הם יעברו כמו הרבה מיוחדות אחרות לכפרים ?

הבוז לך.

פורסם
ואז מה תעשה? טרייד אין על הפונטו?

חחח האמת שהפונטו כבר לא איתנו אני סתם לא מעודכן ממש :roll:

ולא, כנראה שאני לא אשיג אחת בזמן הקרוב, אבל כן נחמד לשמוע סוף סוף שהיבואנים הבינו שיש מה לדבר על מכוניות-על כאן, ושתפתח כאן סוכנות פרארי אני חושב שזה יהיה סוג של שינוי משמעותי בפאן המוטורי, מי האמין עד לפני שנתיים, שבאמת תפתח פה סוכנות של יצרנית רכבי על כלשהי, שיבואני ניסאן, מרצדס, אוודי וכו' יביאו דגמי ספורט יוקרתיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...