Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי ומזראטי בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Pazoli, עידכון בשבילך כי אתה אוהב לעקוב אחרי המספרים של המכוניות האקזוטיות וכדומה, יצא לי לקרוא את הכתבה על פרארי בישראל היום בידיעות אחרונות, והכתב הוותיק (עציון) כותב שם מאשדוד בשעה שפרקו את המכוניות שהגיעו במשלוח ההוא (לפני כשבוע) 4 פרארי 458 ובנוסף הוא כותב שהפרארי הראשונה ללקוח נמסרה על ידי היבואן כבר בתחילת דצמבר לאיש עסקים מסביון, בקיצור כנראה שיש כיום כבר כ-7 מכוניות שהביאו אוטו-איטליה.

5 - 458

1 - קליפורניה

1 - FF

ערב נעים וחמים לך ולכל חברי הפורום :-)

ערב נעים גם לך אבל למה לכתוב הודעה אחרי הודעה...? :wink:

לא ממש נראה לי שמי שנכנס לשרשור יעניין אותו לקרוא כמה יש ומה יש.זה כבר נהיה ת'רד של ספירת מכוניות,עם 2 תמונות בלחץ.

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונות זה מה שצריך? בכיף

מזראטי גראן קבריו לבנה עם מדבקות ועוד בלי לוחית, עומדת בחנייה של אוויס בהרצליה פיתוח, לפי מה שהבנתי מעובד שם זה רכב תצוגה של אוויס.

ledoq40ozdtd.jpg

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

הגראן טוריסמו שהעלת היא אחת הכי יפות שנתקלתי בהן, יצא לי לראות אותה פעמיים, השילוב של צבע הריפוד עם צבע הרכב, צבע הקליפר והג'אנטים שלה עושים לי את זה, גם הרעש

סרטון שלי:

http://www.youtube.com/watch?v=hdoPu3hUM4M&feature=channel_video_title דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מצטער שאין צנזור של הלוחית בסרטון, זה נורא נורא קשה לעשות, אם הסרטון היה קליפ של תמונות היה צנזור ללוחית.

פורסם
דיווח חם מהשטח, היום נכנסה לארץ 458 שחורה בדואר אוויר.

היונים של היום על סטרואידים אה?

מקווה שיהיו תמונות בקרוב...

פורסם

ביזיון

מדהים כמה חוסר כבוד יש לאנשים לרכוש פרטי בחלקים במדינה הזאת. אם הייתי הבעלים של הרכב הייתי בודק שהאקדח אצל הטיפש הזה טעון.

פורסם

מאחר ורמת התמחור של פרארי ומאזרטי בישראל סבירה יחסית, סבירה מאד אפילו - מעניין מה תהיינה עלויות האחזקה והטיפולים במוסכים.

מה שבטוח, במחיר בסיס של 850K, המאזרטי גראן טוריסמו הולכת לעשות חיים קשים לב.מ.וו סדרה 6 החדשה, בעלת העיצוב המאכזב.

2011 תיזכר כשנת הסופרקארס בישראל, בזכות יבוא מרצדס SLS, שתי האיטלקיות והניסן GTR.

ב-2012 נקבל בארץ מגוון מכוניות ספורט וקופה, עם פורשה 911 ובוקסטר חדשות, סובארו BRZ וטויוטה GT86, פורד מוסטאנג, שבי קאמרו ואולי אפילו אלפא 4C, אם האיטלקים לא ימרחו את הפרוייקט כהרגלם.

אה - ויהיו כאן גם גאטסו ועוד כל מיני "ממתקים", במקרה וחשבתם לרגע שהגעתם אל המנוחה ואל הנחלה...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

משיחה שהייתה לי עם עובד באוטו איטליה אני יכול לספר שאכן נמכרו כבר 20 יחידות פרארי ומזראטי בישראל.

מחיר הבסיס הוא 800 אלף שח למזראטי.

אולם התצוגה המוקם בתל אביב יכלול גם מוסך, מוזיאון, חנות ציוד ואביזרים עם לוגו המותג וכן בית קפה!

תענוג לחובבי הרכב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

צירפתי 2 תמונות עם הכתבה בידיעות אחרונות מאתמול.

דרך אגב אם הפרארי השחורה היא יבוא אישי ולא של תייר הולך להיות מאוד מעניין על הכבישים!

לא יקח עוד הרבה זמן עד שעוד ועוד אנשים עם ממון (וקצת פחות סבלנות) יתחילו לייבא בעצמם דגמים שונים של פרארי ומזראטי.

שבת שלום לכל חברי הפורום :-)

Ferrari 01.jpg

Ferrari 02.jpg

פורסם

מכיוון שנוצר באז רציני מסביב לנושא :)

יש לי חבר שמוכר Maserati Granturismo MC Stradale

383097_347095691971424_299293773418283_1567380_1206932847_n.jpg

יש לו גם את זאת למכירה :

378161_335609303120063_299293773418283_1523039_1953941853_n.jpg

אבל בואו נישאר עם אלה שאפשר להכניס לארץ :)

haters will hate

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...