Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי ומזראטי בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב לכל אותם המפספסים העצלנים שבינינו :wink:

בקישור הזה תוכלו לראות את הכתבה שפספסתם בערוץ 22 שהייתה היום במהדורה המרכזית.

http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/programs/MainNewscast/allmainNews/Article,86290.aspx

מהכתבה הוא נשמע קצת כמו ערס הקבלן מנתיבות.

זה רק אני או שבדקה 1:30 ההגה בצד ימין ובשאר הכתבה לא?

אין מצב שזאת השעה עושה לי הזיות, נכון?

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני חושב שזה מיותר מאוד, פרארי, מזארטי וכד' בישראל, איפה שאי אפשר לנהוג מעל 100 קמ"ש

אם נמשיך לפי הלוגיקה שלך אפשר להגיד שבאף מדינה (חוץ מגרמניה) אי אפשר לנסוע מעל 100 קמ"ש.

באירופה הכבישים לא יותר טובים מבארץ ועדיין רואים שם את שלל האקזוטיקה נוסעת, במדינות כמו אנגליה, רוב איטליה וחלק גדול מהגוש הקומוניסטי לשעבר הכבישים במצב גרוע אף יותר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני רוצה לקוות למען בעליהן הנוכחים והעתידים של המכוניות הללו שיש להם מנטליות מעט שונה משל מספר חברי פורום כאן. ואני מכוון לאלו שבכדי לשמור על האוטו, יחנו קילומטרים ממחוז חפצם, העיקר שחלילה לא תקשט אותם סריטה או איזו נקודה מדלתו של רכב שכן. תארו לעצמכם את גודל התיסכול, הזעם, אפילו האימה והזיעה הקרה לראות סריטה על אוטו כזה. לא קל.

פורסם
זה רק אני או שבדקה 1:30 ההגה בצד ימין ובשאר הכתבה לא?

אין מצב שזאת השעה עושה לי הזיות, נכון?

סה"כ הפכו את התמונה :-D, אין הזיות.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

חח גם אני רציתי לכתוב אם אני הוזה שאני רואה ב-1:30 את ההגה בצד ימין ובכל הכתבה לא :lol:

אבל סחתיין על עודד שריקי מזל טוב!! סוף סוף הסוסים של איטליה פה!

פורסם
טוב לכל אותם המפספסים העצלנים שבינינו :wink:

בקישור הזה תוכלו לראות את הכתבה שפספסתם בערוץ 22 שהייתה היום במהדורה המרכזית.

http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/programs/MainNewscast/allmainNews/Article,86290.aspx

מהכתבה הוא נשמע קצת כמו ערס הקבלן מנתיבות.

בטח שמעת לא פעם על המשפט "אל תסתכל בקנקן אלה במה שיש בו".

כאן זה בדיוק המקרה.

אני מכיר את עודד, הבחור הזה צנוע, עממי, מדבר בגובה העיניים, אוהב לעזור ובעל חוש הומור גדול.

לא יפה ולא מכובד לשפוט אדם עפ"י התנהגות של סרטון חדשותי קצר.

לבחור יש מספר גדול של רכבים מיוחדים, בינהם פורש 911, ב.מ.וו 760, X5 ו X6 ואפילו רולס-רויס וקדילאק אספנות.

אין ספק שמדובר בחובב רכב אמיתי ובעל האמצעים המתאימים כדי להנות מכל מה שיש לתעשייה להציע, ועל זה נותר לנו רק לפרגן !

עודד היקר, תתחדש ושא ברכה.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
בטח שמעת לא פעם על המשפט "אל תסתכל בקנקן אלה במה שיש בו".

כאן זה בדיוק המקרה.

אני מכיר את עודד, הבחור הזה צנוע, עממי, מדבר בגובה העיניים, אוהב לעזור ובעל חוש הומור גדול.

לא יפה ולא מכובד לשפוט אדם עפ"י התנהגות של סרטון חדשותי קצר.

לבחור יש מספר גדול של רכבים מיוחדים, בינהם פורש 911, ב.מ.וו 760, X5 ו X6 ואפילו רולס-רויס וקדילאק אספנות.

אין ספק שמדובר בחובב רכב אמיתי ובעל האמצעים המתאימים כדי להנות מכל מה שיש לתעשייה להציע, ועל זה נותר לנו רק לפרגן !

עודד היקר, תתחדש ושא ברכה.

אבי.

אני חושב שצנוע היא מילת המפתח פה, לפי כמות הכתבות עליו הבן אדם נראה לי לא יותר מהשוויצר העממי, כל הכבוד לו על זה שהגיע לעמדה שבה הוא יכול לרכוש כל רכב שברצונו, אבל חייב לעשות סיבוב בכל העיתון המקומיים והארציים והערוצים הגדולים ולצעוק ברעשי V8 "תראו אותי תראו אותי תראו אותי!!!!!", בניגוד מוחלט לעודד שריקי (לא הבכרח דבר טוב) מישהו גם כן קנה 458 אדומה, לפניו, אף אחד לא יודע את שמו, איפה הוא גר ובדיוק מתי קיבל את הרכב, זה נראה לי אדם צנוע.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
אני חושב שצנוע היא מילת המפתח פה, לפי כמות הכתבות עליו הבן אדם נראה לי לא יותר מהשוויצר העממי, כל הכבוד לו על זה שהגיע לעמדה שבה הוא יכול לרכוש כל רכב שברצונו, אבל חייב לעשות סיבוב בכל העיתון המקומיים והארציים והערוצים הגדולים ולצעוק ברעשי V8 "תראו אותי תראו אותי תראו אותי!!!!!", בניגוד מוחלט לעודד שריקי (לא הבכרח דבר טוב) מישהו גם כן קנה 458 אדומה, לפניו, אף אחד לא יודע את שמו, איפה הוא גר ובדיוק מתי קיבל את הרכב, זה נראה לי אדם צנוע.

מחזק מילה במילה :-)

עודד ההפך הגמור מלהיות בנאדם צנוע.מבלי להכיר אותו אישית.מאמין שפנה לתקשורת במטרה כלשהי,אולי פירסום של החברת בניה שלו מי יודע. לא נראה לי שהעיתונות תחפש בעלי פרארי בשביל כתבה.

פורסם
אם נמשיך לפי הלוגיקה שלך אפשר להגיד שבאף מדינה (חוץ מגרמניה) אי אפשר לנסוע מעל 100 קמ"ש.

באירופה הכבישים לא יותר טובים מבארץ ועדיין רואים שם את שלל האקזוטיקה נוסעת, במדינות כמו אנגליה, רוב איטליה וחלק גדול מהגוש הקומוניסטי לשעבר הכבישים במצב גרוע אף יותר.

אבל בארץ להבדיל מאירופה אין "מרחבי נהיגה". השטח מצומצם מאוד ורוב הסיכוי שתתקע בפקק/מצלמות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...