Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי ומזראטי בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-458 של שריקי יובאה ע"י יבואן פרארי-מזראטי, חברת אוטו איטליה IL. כפי שכבר נאמר קודם, כל המכוניות המיובאות ע"י פרארי ומזראטי עדיין מקבלות רישוי של "יבוא מיוחד" (מתחיל בספרה 9 ומסתיים ב-72, בינתיים).

אני מקווה שהיא מאוחסנת בתוך ממ"ד, חבל שאיזה קסאם מסריח ירד על אוטו כזה ... :-(

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו בערוץ 2 בעל הפרארי.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

ממה שהיבואן דיבר,יש ביקוש גדול בארץ למכוניות פרארי ומזראטי. זה רק מראה כמה רוווחים סמל"ת יכלה להרוויח אם הייתה חושבת על זה לפני.

את הכתבה למי שפספס אני מאמין שיוכל לראות את זה מחר באתר רשת.

פורסם

טוב, אחרי שראיתי את הכתבה בערוץ 2 ברור ש pazoli ו viva italia צדקו (JANT 18, תודה על העידכון).

בנוסף לכך הסתבר שהרכב עלה לו כ2 מיליון שקלים וכן הכתב אמר לאחר ראיון קצר עם אלון שיש כבר 20 מכוניות כאלה על כבישי ישראל (הוא כנראה התכוון לפרארי ומזראטי ביחד), דרך אגב הבחור מנתיבות נראה כבחור סימפטי שהתרגש מאוד מהמכונית (מגיע לו מברוק על האוטו, שיחק אותה סוף).

idannn-996, יפה מצידך שבדקת, אני רק מקווה שאתה ואחרים כאן תמשיכו לדווח לנו בתמונות ובפרטים על רכבים חדשים ומיוחדים שיעלו על כבישינו.

ערב נעים וחמים לכולם.

נ.ב. לאלה שאוהבים nba, עוד כמה דקות יש שידור ישיר של מיאמי נגד דאלאס בערוץ 5 הרגיל (55).

פורסם

טוב לכל אותם המפספסים העצלנים שבינינו :wink:

בקישור הזה תוכלו לראות את הכתבה שפספסתם בערוץ 22 שהייתה היום במהדורה המרכזית.

http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/programs/MainNewscast/allmainNews/Article,86290.aspx

מהכתבה הוא נשמע קצת כמו ערס הקבלן מנתיבות.

פורסם

ערס, אבל עם פרארי :)

רק שלא יהרוס אותה כמו הבחור עם הלמבורגיני.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
פורסם

הסוס המעופף של פרארי? זה ביטוי שאני פעם ראשונה שומע... :roll:

g35x מה אתה מנסה להגיד בתמונה הזאת? כנראה שלא יהיה בפורום רכב מישהו שלא מזהה את ה599, ונראה כאילו ניסית לרמוז שזה בארץ, אם כי רואים שלא... :?

פורסם
בקשו ממנו להצטלם,

הרכם מצטלם יפה, לא חושבת שיש משהוא מעבר לזה.

ל'

458 עם 680 כ"ס.

הוציאו גרסאת ביטורבו ולא אמרו לי?

TFSI Power

פורסם
דווקא לא - אבל אולי אארגן מוסך מדרכה לאיטלקיות הללו אם אין אלטרנטיבה מוסמכת.

אני מוכן לבוא לבדוק לאיטלקיות שמן-מים במנוע ולשחק להן בגז .

(מקווה לא לחטוף אזהרה על התבטאות סקסיסטית ....:oops:)

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
458 עם 680 כ"ס.

הוציאו גרסאת ביטורבו ולא אמרו לי?

דווקא יש גרסה מטורבתת עם 700 כ"ס של סדנת (UGR (underground racing

היא גם נתנה בראש לאוונטאדור האימתנית(רכב של 2.9 ו-6.5 למאה קמ"ש ומייל"ש בהתאמה-ב-level של אופנועי 600 ספורטיבים)

החברה הפסיכים מ-UGR גם מרכיבים טורבויים מפלצתיים בהספקים של 1000 כ"ס ויותר בעיקר לגייארדו ו-R8 יורקות אש ומקמטות אספלט:twisted:-אלה ממררות את החיים לרקטות הקטנות של ה-1000 כ"ס לטון קרי בוסות, R1דים וכו'-עד שגם להם מרכיבים טורבו ואז זה כבר באמת הופך להיות מפחיד:evilbat:

turboy

פורסם
הסוס המעופף של פרארי? זה ביטוי שאני פעם ראשונה שומע... :roll:

g35x מה אתה מנסה להגיד בתמונה הזאת? כנראה שלא יהיה בפורום רכב מישהו שלא מזהה את ה599, ונראה כאילו ניסית לרמוז שזה בארץ, אם כי רואים שלא... :?

צודק ואני מתנצל. יותר מדי קל לזהות רכב כזה בפורום של חובבי רכב. וזה גם לא צולם בארץ ולא התכוונתי לרמוז, אבל העברתי איתה כמה שעות היום וכנראה שהתלהבתי יותר מדי..

.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...