Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכב מעניין עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

עבדכם נהג ב:שברולט קוואליר 2.2 שנת 98 של ההורים,המשיך לאופל קורסה 1.2 שנת 2000 של אחותי, והחליט לקנות לעצמו סיאט איביזה ספורט קופה 1.4 שנת 2007 והצטער על בחירתו עד ייאוש!

הרכב על סף מכירה ברוך השם. לא מרוצה מהאוטו בכלל. תודה לאל שהיא יפה, אחרת שום תקווה לא היה לי.

אני מחפש שדרוג הפוך. הכוונה כאן היא לרדת בשנתון+ברמה (מבחינתכם) ועם זה ירד המחיר גם כן.

מחפש רכב מעניין ש:

א.יהיה בטיחותי

ב.יהיה אמין ועמיד (וכשאני אומר עמיד אני מתכוון לרכב שמורכב היטב ולא מתקרקש מכל במפר)

ג.שיהיה רכב שייתן תגובה ראויה ללחיצה על הגז. לא מחפש STI אבל עם זאת לא רוצה ללחוץ בגז בעליות של השומרון ולרדת להילוך שלישי כי הרכב לא סוחב.

ד.ידני

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

איזה איביזה הייתה לך בדיוק עם ה100 כח סוס?

למה היא הייתה כל כך גרועה? הייתה ידנית או אוטומט?

בלי קשר כשאתה קונה אוטו עד 30 אתה מסתכן במכוניות שהם כבר מזדקנות שיעשו לך בעיות.

כרגע עד 30K האופציות שעולות לי לראש

1) 206XS או 206 GTI

2) קליאו ספורט

3) פונטו HGT

4) איביזה טורבו דור קודם

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

רכב קצת ישן, אבל נכנס לך יופי בתקציב - תנסה למצוא פונטו HGT :)

נראה דיי טוב, מנוע 1.8, זריזה ודיי נוחה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כן. האיביזה 100 כ"ס ידנית. והיא כ"כ גרועה כי היא פשוט לא עונה לי על הצרכים בכלל.

פיג'ו 206XS מעניינת אותי אבל הייתה לחבר אחת שבילה איתה הרבה במוסך (בעיות רבות בחשמל ובעיות התחממות) עם זאת, יש לי הונדה סיויק קופה שמורה של חבר. יש מה לדבר ע"פ דעתכם לצרכים שלי? או בכללי , דגמי הונדה סיויק/סיויק קופה על שלל דגמיה? מי הכי ספורטיבית מכולן?

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

איזה סיויק קופה ?

זה לא אוטו כבר מיושן ?

לא יודע לגבי חבר שלך אבל לי יש 206XS וחוץ מבעיות קטנות פה ושם לא היה לי דברים רציניים.

אבל אישית אני לא חושב שיש כזה הבדל גדול בין האיביזה לפיג'ו.

הפיג'ו מתנהגת יותר טוב וקצת יותר חזקה , אבל בכללי שתיהם דומות.

PUNTO 16V

206 XS

• תוכן חדש...