Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון גיר באאודי 1985,80 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי אאודי 80 שנת 1985 ונתגלה בעיה עם גיר הרכב אשר הינו אוטומט (מנוע 1600) הגיר בדגם הנ"ל מחובר יחד עם הבקקס כיחידה אחת וכאשר המכונאי פירק את הגיר הוא גילה שגלגלי השיניים שחוקים לגמרי.

האם נמישהו מכיר מקום המתמחה בשיפוץ גיר כזה, או מה ניתן לעשות?

פשוט הרכב הינו יד ראשונה וקשה לנו לוותר סתם כך עליו.

אשמח אם תוכלו לסייע, תודה!

פורסם

ארז סנטו מוסך טופ גיר ברעננה טל' 09-7445240 מומחה לשיפוץ גירים אוטומטיים לא מפחד מאתגרים ומכלי רכב ישנים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ההנעה ברכב הזה היא קדמית והגיר הוא בתצורת טרנס אקסל, דהיינו: הדיפרנציאל והגיר יחידה אחת הם. מה שזה אומר זה שהגיר מחובר לפרונט-אקס.

לשאלתך: כשלנו היה הרכב הזה והוא נזקק לשיפוץ גיר, העבודה נעשתה במוסך ז'וז'ו בנתניה. זה היה די מזמן ואני לא יודע האם המקום קיים עוד היום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה לכל מי שנסיה לעזור.

אם אחפש בפירוקיות אסף כמו שהצעת זה כמו חתול בשק, לא יודעים את טיבו של הגיר הוא יכול להיראות על פניו בסדר ועוד שנה גם כן להתקלקל כי השנתונים של הרכבים זהים.

לעניין ספי-הבעיה הינה בדיפרנציאל כי הגיר אני חושב לפני מה שהבנתי מאבא שלי בסדר, גלגלי השיניים בדיפרנציאל גמורים.

פורסם
ההנעה ברכב הזה היא קדמית והגיר הוא בתצורת טרנס אקסל, דהיינו: הדיפרנציאל והגיר יחידה אחת הם. מה שזה אומר זה שהגיר מחובר לפרונט-אקס.

וזה לא ככה בכל מכונית עם הנעה קדמית?

פורסם

לפי מה שנרצה לי הרכב ממש קרוב אליכם ואתם לא רוצים לגרוט אותו

מה שהייתי עושה זה מיבא את כל החלקים מחול חדשים

קיט שיפוץ לגיר גלגלי שינים מחזירי שמן בנדים ( הכל ) + כל החלקים שדרושים לשיפוץ מלא של הדפירנציאל

ומשפץ את הכל בארץ (ממליץ על ספי ויניב אם הוא יוכל לבצע את זה )

זה אולי יצא שיפוץ יקר אבל מיניסיון זה הכי זול

ואם אתם מתכננים לשמר את הרכב אצלכם זה לדעתי משתלם

אופציה שניה להביא כזה מכלול מפירוק בארץ או חול

ולקחת צאנס

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אני יכול לזרוק לך טיפ קטן. ברחוב הראשי של הרצליה עומדות שתיים-שלוש מכוניות כאלו למכירה, יפות ובמחיר נמוך (לפחות עד לפני שלושה חודשים). נסה למחזר אחת כזו.

פורסם

לפני 5 שנים בערך היה לי רכב כזה לתקופה של חצי שנה והספקתי להחליף לו מנוע.. הגיר הזה תואם גם לפסאט וסיאטים ישנות ולא תהיה לך בעיה למצוא ....

פורסם
וסיאטים ישנות ולא תהיה לך בעיה למצוא.

הסיאט הראשונה שפותחה בשיתוף פולקסווגן הייתה טולדו, בשנת 91. מבוססת על גולף דור 2, ומנוע רוחבי כמובן.

בשום דגם של סייאט אין מנוע אורכי+והנעה קידמית.

* טוב, בעצם יש- בסיאט EXEO החדשה יחסית (מ- 2008 ), שהיא למעשה AUDI A4 (דור לפני הנכחי) בשינוי עיצוב קלים. לא שזה קשור.

פורסם
אני יכול לזרוק לך טיפ קטן. ברחוב הראשי של הרצליה עומדות שתיים-שלוש מכוניות כאלו למכירה, יפות ובמחיר נמוך (לפחות עד לפני שלושה חודשים). נסה למחזר אחת כזו.

אתה בטוח, שמדובר בדגם B2 (שנים 78-86) ולא בדגם שבא אחריו?

• תוכן חדש...